www.mobilesale.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Produktet (Samsung Galaxy III Mini) helt i top. Jeg valgte at få telefonen leveret på min arbejdsplads, og den bliev også leveret i tide på på ordrebekræftelsen indgik mit navn i leveringsadressen,... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte fredag eftermiddag efter fyraften og modtog telefonen mandag med posten. Har endnu til gode at finde ud af hvilket sprog manualen er skrevet på. Har dog ikke manglet manualen, da telefonen er... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Handlede på mobilsale en eftermiddag hvor jeg bestilte en mobiltelefon. Dagen efter blev jeg ringet op at de havde varen klar til afsendelse, der var dog noget galt med deres GLS system så den ville b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mistede min telefon natten til d. 27. december på Fuertaventura. og bestilte så en ny via nettet på Mobilesale. Der stod ellers levering 7-9 dage så blev glædeligt overrasket over at modtage telefonen... Mehr ansehen

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Mobilesale er pt. ikke aktiv. Domænet er til salg.

Alle Bewertungen

(1'070)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

hurtig levering

man kan ikke andet end og være tilfreds, man bestiller en telefon og wupti så har du den dagen efter du har bestilt den, det kan man kalde god kundeservice, og hurtig ekspedering.

5. November 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke tilfredsstillende!

Jeg bestilte min nye telefon fra Mobilesale mandag formiddag, og fik hurtigt en ordrebekræftelse og en besked om at mobilen var afsendt fra lageret. Så med deres dag-til-dag levering forventede jeg at jeg ville få telefonen dagen efter, men det var ikke sagen. Dagen efter tjekkede jeg så track and trace, hvor jeg fik beskeden at den stadig var ved afsenderen.
Jeg skrev derfor til supporten for at få en status, og efter to dage fik jeg blot beskeden "Vi har den fredag", hverken nogen forklaring på forsinkelsen eller yderligere information.
Jeg fik så telefonen fredag og den virker som den skal, men jeg er bestemt ikke tilfreds med kundeservice eller oplysning om lagerstatus.
Generelt ikke nogen særlig rar oplevelse og kan derfor ikke anbefale siden.

4. November 2012

Hurtigt og præcist

Køb og afsendelse fra forretningen gik bare hurtigt og smertefrit. Alle tiders. Eneste fejl er at de ikke havde fortalt at de medfølgende papirer er på fransk, men det er nok prisen for at det er billigt. No problem, man kan finde alle vejledninger på nettet

31. Oktober 2012

Fantastisk butik

Jeg købte min Samsung Galaxy S3 tirsdag aften sent, og da jeg kom hjem torsdagen efter, lå telefonen klar til mig.
At jeg så selv havde klokket lidt i det hele skal mobilesale ikke have skylden for - billigt, hurtigt, nemt - kan klart anbefales.

29. Oktober 2012

Lyn hurtig levering

Havde aldrig hørt om Mobilesale, men de var den eneste der havde den ønskede telefon i rød, på et pristilbud. Jeg bestilte og betalte telefonen ved ca 18:30 tiden og to timer senere fik jeg en mail om at telefonen var afsendt. Allerede næste formiddag fik jeg min nye telefon - det var knageme hurtigt.

Erik Pedersen
Snekkersten

21. Oktober 2012

Hurtig!!

Aldrig før har jeg modtaget en bestilling SÅ hurtigt. 16 timer efter godkendelse af min ordrer stod jeg med min nye mobil i hånden! Jeg kan kun anbefale denne webshop.

20. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

ipad'en blev leveret indenfor den annoncerede frist, men jeg nåede da at blive lidt spændt, da de ikke kommenterede herpå, selvom det var eksplicit anført som en ordreforusætning (fødselsdagsgave).

14. Oktober 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kender ikke købeloven!!

Køber telefon, og efter 2 måneder, begynder telefonen, at falde fra i hinanden.

Aflevere den i butikken, og gennemgår den for synlige fejl. Ingen synlige fejl.

4 uger efter lykkedes, det dem langt om længe at finde min telefon igen, men nu er den pludselig fugtskadet???

Smart, for det er jo den eneste ting, der får reklamationsretten, til at bortfalde.

Ubehøvlet kundeservice, og krav om betaling, for at give mig min telefon igen, så jeg kan få efterprøvet deres påstande.

Det sidste kapitel er ikke skrevet endnu, men lad være med at falde for deres lave priser, det bliver dyrt, hvis du en dag får behov for at reklamere .

10. Oktober 2012

god og hurtig service

Fandt en ganske fin ny telefon til fin pris og med hurtig levering.
Venlig hilsen fra en glad Nokia-kunde.
(Kunne være rart med et lignende site for Dankort-terminaler...)

9. Oktober 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr