Modify.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til mobil-shopping. Jeg er meget tilfreds med servicen. Varen kom med det samme og var i orden. Har siden skrevet til jer om et spørgsmål og fik dagen efter et fyldestgørende svar. Tak for den gode... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et bluetooth headset, og sendte det retur fordi jeg troede det var defekt. Det viste sig at det var det ikke. Der var virkelig god kontakt via mail, og høflig betjening, selvom jeg var irriteret... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  2. Mobiltelefongeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Mobil-Shopping.dk – Alt i Mobiltilbehør spar op til 60% og prisgaranti på alle varer. Vi har alt til Nokia, SonyEricsson, Samsung, iPhone, LG, Siemens m.fl.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

En perfekt handel!

Har nu foretaget mit 1. køb her hos mobil-shopping en såkaldt opladeradaptor fra sony ericsson CBC 100. Smart sag til at oplade et reserve batteri mens du stadig kan bruge din mobil med et andet batteri. Jeg kan kun sige, at alt forløb perfekt. Varen kom til tiden og i ordentlig orig. indpakning. Kundeservice fungerer fint og er hurtig til at besvare spørgsmål. Vil selvfølgelig handle her igen og håber de igen kan leve op til en perfekt handel.

19. September 2009

Ingen problemer

Hurtig levering. Produktet var som lovet. Det virker perfekt. Dog gik der 7 dage inden jeg kunne tage produktet i brug idet jeg havde lagt det til udluftning og glemt hvor jeg havde lagt det :-)

12. September 2009

Ingen problemer

Hurtig levering af det bestilte produkt der var som beskrevet. Ingen problemer

11. September 2009
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fakture fra et andet sted

Hurtig levering af det bestilte.

Men fik efterfølgende en faktura fra "Ultimate Trading ApS (post@e-conomic.dk". Det er muligt at det hører sammen, men det giver lidt forvirring at de lige pludseligt bruger et andet navn og domæne.

31. August 2009
Modify.dk-Logo

Antwort von Modify.dk

Tak for din anmeldelse. Beklager at du er blevet forvirret over vores navn. Men www.mobil-shopping.dk er en af de sider som vores firma Ultimate Trading ApS ejer. Dette står også på vores hjemmeside, og i alle de mails vi sender ud, står også alle sammen fra "Mobil-Shopping.dk // Ultimate Trading ApS".
Tak for handlen :-)

Hurtigste mobilshop i danmark

Lækker hjemmeside og hurtig levering. Jeg fik alle nødvendige informationer om leveringstid via mail et splitsekund efter ordren var lagt. Levering i postkasse 2 dage efter. Lige efter bogen. Kan varmt anbefales herfra.

30. August 2009
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En handel lige efter bogen :)

Bestilte et overførselskabel til mobil tirsdag kl. 16, fik bekræftigelse på mail med det samme. Tirsdag kl. 18.30 kom endnu en mail med ordreopdatering: Varen er afsendt. Torsdag med posten kom den bestilte vare. Ingen problemer.

2. Juli 2009
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte varen om onsdagen og havde dem om torsdagen, det er fin

6. Juni 2009

Nem og hurtig ekspedition

Varen kom to dage efter bestilling (lover en på hjemmesiden hvis bestilt tidligt nok - derfor ikke 5 stjerner). Vær opmærksom på at faktura fremsendes i seperat mail - det link der fremsendes med bekræftelsen virker ikke. Alt i alt en positiv oplevelse - leverandøren kan bestemt anbefales

26. Mai 2009
Modify.dk-Logo

Antwort von Modify.dk

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se på din ordre at du bestilte om formiddagen, og ordren blev sendt om formiddagen. Det vi skriver/lover er "Alle ordre der bestilles inden kl. 20 alle ugens 7 dage, bliver afsendt samme dag". Så det vi lover holder vi også. Vi skriver netop ikke at den bliver leveret næste dag, da vi ikke kan stå inden for om PostDanmark også omdeler den næste dag.
Vi vil helst ikke love noget, som vi ikke kan være sikker på at PostDanmark kan overholde.
Heldigvis så er vores oplevelse at det er få forsendelser som PostDanmark ikke får omdelt den efterfølgende dag.

Ang. linket, så skulle fejlen være rettet nu, så den fungere igen. Der var desværre lige en periode hvor de ordre der blev lavet ikke kom ordentligt over i systemet.

Men som sagt, så lover vi kun at vi sender samme dag, og det gjorde vi :-)

God dag og håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Jim Jensen
Salgsansvarlig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt leveringstid og billig pris.

Jeg bestilte lørdag formiddag et datakabel til min telefon. På firmaets hjemmeside kunne jeg se, at kablet ikke var på lager, så jeg regnede med lidt ventetid. Men nej, mandag lå kablet i postkassen - til en fjerdedel af prisen i forhold til den lokale TDC-butik. Flot, mobil-shopping.dk.

23. Mai 2009

Rigtig god

Det syntes jeg fordi varen kom med posten dagen efter det var tip top.

Men sidste gang, var jeg bare heldig for posten havde afleveret til en helt anden, som jeg var heldig kom og afleverede til mig.

13. Mai 2009
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr