MisterDesign Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij vinden Mrdesign in in een aantal dingen onderscheidend goed. - Design is nooit goedkoop, maar de prijzen bij mrdesign zijn beslist scherp. - Mrdesign bleek een van de weinige bedrijven waar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke winkel met top producten en top service. Ik winkel er ondertussen al enkele jaren en heb al alles gekocht van verlichting, tapijten tot grote meubelen. Niet enkel is de levering alti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 juli jl 2 Gervasoni brass 95 lampen ontvangen. We zijn 21 juli verhuisd en hebben dat weekend 1 lamp opgehangen. Hij verblindt dusdanig, dat we ze wilden retourneren. Helaas … Mister Design houdt va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mister Design is professioneel in zijn aanpak. De winkel is prachtig met veel keuze, de mensen zijn vriendelijk en deskundig, maar de reden voor deze 5 sterren review gaat vooral naar de monteurs Jor... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Innenarchitekt
  3. Beleuchtungsgeschäft
  4. Wohnmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

MisterDesign heeft een groot assortiment design meubelen, design verlichting en design accessoires. Inmiddels kunt u kiezen uit meer dan 120 design merken. Labels uit binnen- en buitenland, met eersteklas design. Maar daar blijft het niet bij. Ons assortiment wordt continu aangevuld met bijzondere nieuwe merken en producten, houd onze webwinkel dus goed in de gaten of kom eens langs in een van onze winkels.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top geregeld!!

Top geregeld, artikel goed verpakt en snelle, goede levering volgens afspraak.

24. November 2020

Beste designliefhebber,
Hartelijk bedankt voor uw review. Goed te lezen dat het leveringsproces naar wens is verlopen. Graag tot ziens bij MisterDesign!

Uitmuntend

De customer service van MisterDesign is niet te evenaren: steeds beleefd, hulpvaardig en correct. Ook de producten zijn zeer kwalitatief. Favourite furniture shop!

20. November 2020

Beste Loïc,
Hartelijk bedankt voor uw review. Veel plezier gewenst van uw bestelling en graag tot ziens bij MisterDesign!

Goede kwaliteit product

Goede kwaliteit product en mooie verpakking. Aflevering was ook snel,
alleen kreeg ik een melding van de volledige levering een dag te vroeg.

18. November 2020

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Na 17 dagen nog niet geleverd

Na 17 dagen nog niet geleverd en na mijn email krijg ik een automatisch antwoord dat mijn mail 48 u of later zal worden behandeld want ze hebben het momenteel druk...

17. November 2020

Beste Sabrina,

Dank voor uw feedback.

Kunt u mij even rechtstreeks een e-mail sturen? Dan ga ik even op onderzoek uit wat er mis gaat. Uw e-mail mag naar rnielen@misterdesign.nl.

Veel dank!

Hartelijke groet,

R. Nielen

Product was mooi

Product was mooi, goed verpakt en snelle levering

16. November 2020

Beste Nicolette,
Dankuwel voor uw review. Veel plezier van uw bestelling en graag tot ziens!

Prima service!

Nu twee keer besteld via Misterdesign en beide keren was de levering snel en correct.

Ook via whatsapp snel reactie en flexibele service.

15. November 2020

Beste David,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

supersnel bezorgd en goede prijs

Wat een supersnelle bezorging met RedjePakketje. Product is ook helemaal top en voor een mooie prijs.

11. November 2020

Beste Mariam,
Hartelijk bedankt voor uw review. Veel plezier gewenst van uw bestelling en graag tot ziens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supersnel en keurig op de afgesproken…

Supersnel en keurig op de afgesproken tijd geleverd. Netjes en zorgvuldig verpakt. Nu de lamp nog ophangen en ik heb licht boven de tafel!

3. November 2020

Beste Annet,
Hartelijk bedankt voor uw review. Goed te lezen dat het leveringsproces naar wens is verlopen. Veel plezier gewenst van uw bestelling en graag tot ziens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel mooie producten en prima…

Veel mooie producten en prima bezorging.

Deel van onze bestelling werd gelijk de volgende dag door een vriendelijke bezorger gebracht, op het andere deel van de bestelling zat een levertijd en die ontvangen we over een paar weken.
Ze hebben mooie producten, veel keus en de bezorging is dus prima.

2. November 2020

Beste Floor,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een eettafel gekocht bij MisterDesign

Een eettafel gekocht bij MisterDesign. Mooie toonzaal, vriendelijke verkoop. Bood aan om het direct te bestellen, had ik beter op internet kunnen doen. Nu was er verwarring over de levering. Inmiddels opgelost, dank hiervoor.

1. November 2020

Geachte mevrouw van Putten,

Bedankt voor uw feedback.

Het klopt dat er omtrent uw levering een en ander is misgelopen. Dat betreuren we dan ook ten zeerste.

We hebben vrijdag contact met u opgenomen om de financiële afwikkeling in orde te maken. Zojuist hebben we opnieuw geprobeerd om met u in contact te komen.

Zou u contact met ons op kunnen nemen om een en ander verder af te wikkelen? U kunt bereiken op telefoonnummer: 073-6126624 of hello@misterdesign.nl

We horen graag even van u.

Hartelijke groet,

Rene

Vitra olifant

Een Vitra olifant gekocht en binnen een dag geleverd in een keurige verpakking.
Helemaal aan mij verwachting voldaAn.
Tip: stuur de besteller een bestelbevestiging. Ik bleef een dag in het ongewisse of het bestelde daadwerkelijk geleverd zou worden.

30. Oktober 2020

Beste Herman,
Hartelijk bedankt voor uw review. Onze excuses dat u de orderbevestiging niet in goede orde heeft ontvangen. Veel plezier van uw bestelling en graag tot ziens bij MisterDesign

Snel geleverd, mooi artikel

Snel geleverd en artikel komt in werkelijkheid overeen met foto’s website.

30. Oktober 2020

Beste designliefhebber,
Hartelijk bedankt voor uw review. Veel plezier van uw bestelling gewenst en graag tot ziens!

Goede en snelle levering

29. Oktober 2020

Beste Liesbregts,
Hartelijk bedankt voor uw review, goed te lezen dat het leveringsproces naar wens is verlopen. Graag tot ziens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De levering stemt volledig overeen met…

De levering stemt volledig overeen met wat ik op de website gezien had.
Het zal een fijn cadeau zijn om weg te geven.
Groetjes

29. Oktober 2020

Beste Tilly,

Top !

Supersnelle bezorging ! Heel mooi product.

27. Oktober 2020

Beste Jip,
Hartelijk bedankt voor uw review en graag tot ziens bij MisterDesign!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr