Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles wat ik besteld heb was erbij alleen mis ik de isolator nog tussen cilinder en carburator plus het extra pakkingkje voor het motortype GXV120 maar ik vond dit niet op de site... Mag nog na gezond... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste, meer dan tevreden: prijs, kwaliteit, alsook het plaatsen. Zetel was helemaal niet bedoeld voor wat ik het nodig had, bijna niets moeten aanpassen en toch heel goed resultaat. Beter dan de init... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pakketje van Mister Agri zeker volgens afspraak ontvangen; met alles erop en eraan zoals bij bestelling vermeld werd. Als we nog wat nodig hebben komen we zeker terug bij Mister Agri Met v... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gereedschapswagen Zondag besteld en nu donderdag nog steeds niets ontvangen dit blijkt hier de gewoonte te zijn met DHL ze zijn zogezegt aan de deur geweest terwijl er op dat ogenblik 4 man thuis wa... Mehr ansehen

1. Großhandel für Agrarprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Mister Agri is dé agri webshop voor al uw tractor onderdelen en meer. ✓ Achteraf betalen mogelijk ✓ Gratis verzending v.a. €150,- ✓ Bezorging bij u thuis ✓ Bedrijven én particulieren

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

180 Bewertungen

1 Stern

Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

V-snaren voor een kolomboormachine

De bestelde onderdelen zijn precies de goeie.

4. Februar 2025

Beste Jan,

Bedankt voor je beoordeling en goed om te horen dat je weer verder kunt met je kolomboormachine!

Snelle service

Snelle service

28. Januar 2025

Beste David,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat onze snelle service je bevalt.

Hopelijk tot snel en met vriendelijke groet,

Super slecht !!

Telefoon en e-mail beantwoorden. 6 dagen geleden per e-mail aangegeven dat jullie verkeerde product hebben opgestuurd. Juiste product besteld en staat ook goed op pakbon. Nu inmiddels week verder zonder te weten of en zo ja hoe ze het gaan oplossen. Op verzoek voor retourzending ( RMA ) uiteraard ook geen reactie. Super slecht.

20. Januar 2025

Beste Rein,

Ik zie dat we u een oplossing hebben geboden om nieuwe regenkleppen op te sturen en de door u bestelde regenkleppen gratis te retourneren.
We hebben u geprobeerd te bellen en hebben hierover een e-mail gestuurd, maar helaas hebben we hier nooit reactie op gekregen.

Als u alsnog van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, stuur ons dan gerust een e-mail en dan lossen we het voor je op.

snelle service .

snelle service .

11. November 2024

Beste,

Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vriendelijk geholpen en probleem…

Zeer vriendelijk geholpen en probleem netjes opgelost heel tevreden. Van deze kant vriendelijk bedankt. Groet Leen

30. Oktober 2024

Beste Leen,

Bedankt voor het achterlaten van uw ervaring. We vinden het leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service :)

Perfect

Mooie producten, vlotte levering en goede communicatie

12. Oktober 2024

Antwort von Mister Agri

Beste Barry, bedankt voor je beoordeling en veel succes met uw bestelling.

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Artikel gekocht maar bleek niet goed te zijn, dus ik heb het artikel terugverstuurd, waarvoor ik de kosten zelf moest neerleggen, terwijl ik bij de bestelling zelf al 8€ aan verzendkosten moest betalen voor een brievenbuspakket. Achteraf moest ik alsnog voor het artikel betalen, omdat het schijnbaar niet goed verwerkt is of zoiets. Schandalig! Ik ga hier zeker niks meer van bestellen!

11. September 2024

Beste Muhamed,

Het klopt inderdaad dat als u een artikel verkeerd besteld, u het retourbedrag zelf moet betalen. Dit is ook duidelijk aangegeven op onze website. (de heenverzendkosten worden wel terugvergoed)

Daarnaast is het bedrag van uw volledige bestelling, inclusief heenverzendkosten, volledig teruggestort. Omdat u gebruik heeft gemaakt van Klarna kan dat wat langer duren, dit hebben wij niet in de hand.

Verder heeft U nooit contact met ons opgenomen om een status op te vragen. Als u even had gebeld of gemaild dan hadden we u op de hoogte kunnen houden van het feit dat de terugbetaling al onderweg was.

Jammer dat u uiteindelijk een negatieve ervaring heeft overgehouden, dit is niet waar wij naar streven en we hopen dat u de volgende keer wel tevreden bent.

Ik heb twee hydrauliek motoren besteld

Ik heb twee hydrauliek motoren besteld
Snel geleverd en niet duur

9. Oktober 2024

Beste Lammert,

Bedankt voor je vertrouwen en goed om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van de levering.

Hopelijk tot de volgende keer,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd tevreden als ik bij Mister Agri…

Altijd tevreden als ik bij Mister Agri iets bestel. Bij twijfels kan je hen contacteren en krijg je direct en juist advies. Goede kwaliteit en snelle levering.

25. September 2024

Beste Alex,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen en tot de volgende keer.

Snelle levering goede service

Snelle levering goede service.
Prijs kwaliteit top +10

25. September 2024

Beste Skelle,

Fijn dat onze service je goed bevalt. Een goede service staat bij ons altijd op 1 :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkeerde levering cat.2 verstuurd in…

Verkeerde levering cat.2 verstuurd in plaats van cat.1.

13. September 2024

Beste Paul,

Dank u voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u een levering niet klopt en dat u een gatenbalk van cat 2 heeft ontvangen in plaats van cat 1. We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn, en we willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

Zou u ons alstublieft een e-mail kunnen sturen met uw ordernummer en de details van de levering? Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat u het juiste product ontvangt. We staan klaar om u verder te helpen!

Jeroen van MisterAgri

Ervaring

Snelle levering en een goede service

9. September 2024

Beste Geert,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn om te horen dat alles naar wens is!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

correcte info op de site

correcte info op de site , afmetingen ea
correcte levering op korte tijd
afhandeling volledig zoals gevraagd ,
reeds gemonteerd en OK op 20.8

1 tevreden klant ,

ps ik heb er nog 10 st bijbesteld , gstr , idem dito als 1ste levering

20. August 2024

Beste Dirk,

Bedankt voor het delen van je ervaring en goed om te horen dat het meerdere keren aan je verwachtingen heeft voldaan.

Tot de volgende keer en met vriendelijke groet,

Nette bezorging

Bestelling kwam mooi op tijd en zoals het besteld was prima.

14. August 2024

Beste Wilbert,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en goed om te horen dat het allemaal naar wens is verlopen.
Hopelijk tot snel!

Dennis - Mister Agri

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr