Har købt en vare for 10 dage siden og intet hørt andet end at post nord har modtaget en besked om at der vil komme en pakke til dem for 4 dage siden Har skrevet til firmaet men ingen respons
Virkelig virkelig dårlig service. Jeg har bestilt nogle clips mandag d.19 februar, pengene blev trukket dagen efter. Leveringstiden siger 2-6 dage, og jeg har stadig ikke modtaget nogen. Jeg har skrev... Mehr ansehen
Jeg havde bedstil en Slim n Lift slanke buks, bevars den kom okay hurtigt, men produktet var slet ikke som i reklamen, og da jeg prøvede den på gik stoffet i stykker flere steder. Og jeg kunne ikke få... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sendte en uåbnet vare retur til dem og bad om at de refunderede pengene. Intet er sket selv om de har returpolitik. Har skrevet til dem flere gange - intet svar. Har prøvet at ringe - ingen ta'r telef... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Egen webshop til din Internet butik
Østergade 6 , 7200, Grindsted, Dänemark
- Brug vores chat
- mail@misslux.dk
- www.misslux.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super kvalitet og hurtig levering.
Jeg modtog min bestilling dagen efter, og kvaliteten var i top. Jeg vil helt sikkert benytte mig af denne side igen.
Tak for hurtig levering...
Kæresten blev glad for gaven ;.)... kan anbefales
Super kvalitet
Jeg bestilte nogle produkter på misslux og modtog det to dage efter.
Varene var fuldstændig som beskrevet på siden og kvaliteten i top.
Lækre varer og super service
utrolig dårlig service
jeg bestilte en slankebuks hos misslux i slutningen af september. jeg fik varen rimelig hurtigt. men den var desværre for lille. derfor ville jeg gerne have pengene retur. jeg sandte så pakken tilbage, men da jeg efter næsten 2 uger stadig ikke hvad fået penge tilbage, skrev jeg til dem. jeg sporede så min pakke, fordi misslux skrev tilbage de ikke havde modtaget min pakke. det viste sig så at min pakke var nået frem for længst, men ikke var hentet på posthuset. det skrev jeg så til misslux. lidt over en uge efter fik jeg så oakken retur, da den stadig ikke var blevet hentet af misslux. jeg skrev så til dem, at jeg ville sende den tilbage igen, og at jeg ville vedlægge mit kontonummer så jeg også kunne få penge tilbage for en ekstra fragt jeg nu skulle til at betale, for at sende den retur endnu engang. nu har jeg så endelig fået penge retur for varen. men ingen penge tilbage for den ekstra fragt jeg skulle betale. synes det er rimelig træls at skulle bruge så længe på at få penge retur for en vare, og at skulle sende flere emails for at få det gjort.
Dårlig service
Bestilte hår extensions og silicone indlæg i mandags (i dag er det torsdag) fik silicone indlægene igår men ikk noget hår, er bestemt ikk tilfres, og svare ikk på mail selvom der står man får hurtig svar, har givet dem til i dag ellers vil jeg have pengene refonderet, for så kan jeg finde et andet sted at købe produktet..
God levering
Jeg bestilte i Onsdags en kjole hos misslux og modtog pakken dagen efter.
Jeg handler tit på denne side og har aldrig været ude for dårlig levering eller fejl på min ordrer.
Størrelsen på hjemmesiden passer også godt. Jeg kan kun rose misslux for denne service.
Hurtig levering og god service
Bestilte nogle 'bumpits', som desværre ikke passede i farven til mit hår (farven så anderledes ud på billedet). Jeg fik dem byttet til en anden farve i stedet for og havde varen allerede 3 dage, efter jeg havde sendt den anden retur. Derudover sendte de et par fine øreringe med i anden omgang. Det kalder jeg god service!
Mvh, Elena
Aldrig oplevet bedre....
Jeg skrev ang. en varer som ikk var på lager om hvornår den kom igen, fik lov at bestille, men fandt noget andet jeg også ville ha, hvor de så var så søde at annullere min bestillling så jeg kunne lave en ny, og ikk sku betale 2 gange forsendelse...
Helt og aldeles fremragende og smart form for online kundeservice.. ! :o)
FANTASTISK
Bestilte 2 toppe fredag formiddag, lørdag havde jeg dem med posten, og de var super flotte og levede 100% op til mine forventninger mht. kvalitet!
Kan anbefales
Verdensklasse
De har et godt udvalg, samt gode priser. Top dollar!
Købte en Silicone bh og en bumpits.
produktet om efter 2 dage, selv om jeg bor på bornholm... Dejligt... og glæder mig til at give kæresten en fin gave.
Rigtig god service og kan stærkt anbefales!
Bestilte en umbra på misslux.dk, som er en fantastisk opfindelse. Super fed hjemmeside, som er nem og enkel at finde ud af. Der er små videoer til hvordan man bruger de forskellige produkter, så man er ikke et sekund i tvivl om, hvordan man skal anvende det man vil købe. Rigtig smart efter min mening! Jeg vil helt sikkert anbefale denne hjemmeside til alle.
Super god service samt gode vare
Min kæreste ville gerne have en Umbra silikone bh. Vi endte med at bestille 2. Desværre var der kun en i pakken da den kom, men da jeg rettet henvendelser til dem var de super flinke, og dagen efter var der en mere med posten. Vil gerne anbefale misslux.dk til alle!
Fuldstændig fantastisk!
Jeg købte 5x Umbra silikone bh'er.
God service, hurtig forsendelse af varerne, dejligt med en video der viser hvordan man bruger dem på jeres hjemmeside, gratis g-streng. Det hele var bare super!
Jeg vil anbefale jer til mine venner. :)
Alt i alt en fantastisk oplevelse!
super service!
Et lækkert tørklæde, en nem handel, og hurtig forsendelse! Intet negativt herfra! :)
God selvsiddende Unbra
Jeg har købt en silicone Bh. Jeg havde læst om den på nettet og fandt den til 99 kr. + porto.
Jeg bestilte den via mit visa kort, lørdag den 5 september og om tirsdagen lå den den i posten da jeg kom hjem
Tak for et godt produkt.... Genialt ..
Anita
Odense
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.