Misco Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerst voor dit GSM-toestel naar de Mediamarkt gegaan. Was een aanbieding. Maar zoals zo vaak bij deze winkel was er uiteraard weer geen voorraad aanwezig. Laat staan de diverse kleuren. Want we wenste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijk te installeren, echter beschrijving klaat te wensen over, er waren meer handelingen nodig om apparaat gebruiksklaar te maken. Via diskpartition-programma en opnieuw formateren werkte e.e.a.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op 28-12-12 inktcartridges voor mijn Canon MG6150 printer besteld. Deze werden geleverd op 7-1-13. ( had eerder verwacht ) Op 1-1-13 ook inktcartridges voor dezelfde printer besteld. Deze wer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Recent heb ik een nieuwe laptop aangeschaft bij Misco.nl en ik ben zeer tevreden over zowel het aankoopproces als het product zelf. De laptop werd snel geleverd, was eenvoudig in gebruik te nem... Mehr ansehen

1. Computergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

bij Misco.nl. Voor meer specificaties, foto's en klantbeoordelingen zie Misco.nl.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fout op fout

Op 14 dec 2012 een voorraad artikel (router/modem) besteld en betaald dat eerst een maand later geleverd werd. Bij navraag ,14 dagen later, een kulverhaal over drukte en personele bezetting. Ondanks toezegging geen terugkoppeling. Bij tweede telefonisch contact bleek afhalen niet mogelijk, bij derde contact bleek artikel niet op voorraad. Ze zouden de website aanpassen. Tot op heden niet gebeurd. Uiteindelijk bericht omtrent verwachte leverdatum.
De klant tijdig en coorrect informeren omtrent status bestelling en levering is bij Misco een mislukking

Goedkoopste én snel bezorgd

Misco heeft regelmatig een actie dat je geen verzendkosten hebt als je via de nieuwsbrief besteld. Hun prijzen zijn voor sommige artikele al redelijk scherp en zonder verzendkosten helemaal.

Goede en snelle levering

Volgende dag geleverd. Goede prijs/kwaliteits verhouding.
Ook prettig dat je al zakelijke klant een vaste accountmanager hebt die niet te beroert is om wat voor je uit te zoeken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht

Een waardeloos bedrijf
Bestelling geplaatst
Door het bedrijf geannuleerd omdat ze niet voor de geadverteerde prijs konden leveren
Geld werd pas na meerdere verzoeken teruggestort (dit gaat kennelijk niet automatisch)

Antwort von Misco

Door een fout in ons systeem is op 25-12-2012 de “TP-Link Ultimate WirelessN Gigabit Router” met een niet realistische prijs op onze website verschenen.
Hierdoor hebben wij u bestelling helaas moeten annuleren.
Wij betreuren het bijzonder dat deze fout op onze website is verschenen en hebben dit is inmiddels gecorrigeerd.

Ook is het door u overgemaakte geld terug gestort.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

- Misco Websales Team

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Artikel foutief geprijsd tegen een aannemelijk bedrag - niet geleverd

Ik had een routertje besteld voor ongeveer 10 euro incl verzendkosten.
Deze bestelling is door Misco eenzijdig gecancelt zonder enige compensatie o.i.d.

Voor mij geen bestellingen meer bij Misco

Antwort von Misco

Hierdoor hebben wij u bestelling helaas moeten annuleren.

Ook is het door u overgemaakte geld terug gestort.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

- Misco Websales Team

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Te laat

Ongeveer 3 weken moeten wachten op levering, is anders dan ze op de site zeggen.
Artikel is wel prima tegen een goede prijs.

Antwort von Misco

Door een fout bij onze toeleverancier duurde het veel langer dan gebruikelijk is.
Dit is opgelost, nog maals onze excuses hiervoor.

- Misco Websales

zeer tevreden

heb er lang over nagedacht om toch maar eens een aankoop via internet te doen heb eerst gekeken of het niet toevallig in de winkel te koop was maaar helaas.
vrijdag na kantoortijd bestelling en betaling gedaan
en maandag in de loop van de ochtend netjes me activatiecode gekregen van mijn bestelling.
kan niet meer zeggen helemaal top.

28. Dezember 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De service en snelheid is goed

Het is jammer dat net als vele andere websites juist die ene niet word ondersteund. Verder na omschakelen naar I-E ging het sneller dan verwachte en had de bestelling de volgende dag in huis.

19. Dezember 2012

slechte bezorg- en verzendservice

Ik bestelde online een usb-stick bij Misco. Dat doe je, omdat zo'n product dan netjes thuis wordt bezorgd. Misco stopt de usb-stick in een doos, die voor 90 procent uit lucht bestaat en een zodanige omvang heeft, dat die niet in de brievenbus past. Ze laat het pakket door DHL verzenden. Bij de eerste aflevering was er niemand thuis. Je krijgt dan 5 dagen de tijd om het pakket op een zeer beperkt aantal servicepunten in het land op te halen. Die punten liggen meestal op (met het openbaar vervoer) slecht bereikbare industrie terreinen. Het hele effect van het gemak van online bestellen gaat hiermee verloren. Ik raad Misco aan een pakketdienst te nemen, die meer service aan de klanten verleend.

19. Dezember 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr