Min Guldsmed Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været der en del gange, både nyt køb og reparation af armbånd og halskæder.. Fantastisk service hurtig responstid og prøver ikke på mer salg🙏

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overholder ikke aftaler Min Guldsmed på Nærum Vænge Torv. Vi havde fået en mundligt pris på udskiftning af et batteri i et ur. Ved afhentning dagen efter forlangte de pludselig 70 kr. mere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en utrolig god og positiv oplevelse hos Min guldsmed, da vi ledte efter vielsesringe. Udover et kæmpe udvalg, er de virkelig søde og venlige, og har en stor viden indenfor sten og per... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med årets julegaveindkøb var jeg - som sædvanlig - meget sent ude. Af samme årsag havde jeg indstillet mig på, at ikke alle ville modtage julegaver fra mig Juleaften. Det sørgede Min Gul... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Min Guldsmed leverer guldsmykker og sølvsmykker, vielsesringe, dåbsartikler dameure og herreure af højeste kvalitet. Min Guldsmed er autoriseret guldsmed og har eget værksted med håndværks guldsmede.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte her i starten af maj nogle smykker til min kommende kone som morgengave. Grethe var meget hjælpsom, da jeg skulle bruge et tilgodebevis som var købt af en anden. Det hele kørte på skinder og nu glæder jeg mig bare til at hun skal have sin gave i weekenden.

23. Mai 2013

god og dejlig service.

jeg fik en god og dejlig sevice hos guldsmed,og hurtigt levering og portofri fragt,kan det være bedre,det er ikke sidste gang jeg køber hos guldsmed.
ikke noget at klage over.

23. April 2013

Perfekt!

Billigere end i alm butik og dag til dag levering! SUPER!

18. April 2013

Super

Alt er som det skal være. God service og dejligt med en interesse for forsendelsesforløbet er gået godt, og om produkterne er som de skal være.

18. März 2013

Super handel !

Det var det billigste sted jeg kunne finde min vare og der var hurtig levering! Så bestemt ingen klager herfra ! Og varen var super flot som forventet ! Så alt i alt en super handel!

9. März 2013

SKØNT!

Bestilte et smykke torsdag aften og havde det i hånden lørdag formiddag - bedre kan det ikke være!
Alt var også som det skulle være med smykket, så det er bare så fint. Tak for det!

5. März 2013

Alt ok .

Ikke noget at klage over, dejlig hurtig levering.
Og så gør det jo ikke noget at det er billigere, for samme varer .

5. März 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overraskende hurtigt dag til dag - Det gør jeg igen !

Det er jo helt vildt positivt at der ikke beregnes forsendelse.
Prisen på smykket ligger under butiksprisen i Sønderborg.
Let at bestille + betale og super ordre feedback pr. mail.

Det bestilte smykke var en gave og den mdleverede indpakning var flot og stilfuld (gratis). Det er bare iorden.

Det er jo helt tosset hvis man ikke køber her igen !

Tak for god service og fair pris:-)

Mvh.
Michael Sandager

25. Februar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er bare et sted man vil handle igen, utrolig god service og hurtig levering + en rigtig flot indpakning.

25. Februar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service ud over det sædvanlige

Min Guldsmed er absolut værd at anbefale. Servicen er helt i top - og portofri levering. Jeg fik byttet et armbånd, der ikke var nyt, men ubrugt. Det kunne bestemt ikke lade sig gøre andre steder. Og de varer jeg har bestilt, er altid kommet meget hurtigt. Hvis du skriver et spørgsmål på Min Guldsmeds side, får du hurtigt et svar. De er meget hjælpsomme. Mht. priserne kan jeg kun sige, at de sagtens kan konkurrere med andre.
Alt i alt - kun SUPER anmeldelser fra min side. Min Guldsmed kan varmt anbefales og de får 5 stjerner med pil opad :-)

8. Februar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget flot vare og indpakning

Flot vare (Story Charm) og fin indpakning m/lille treat, men kunne nu godt komme hurtigere frem og gerne som ikke-forsikret brev til kr. 0 i stedet for

22. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg med gode priser.

Jeg kan kun anbefale køb hos Minguldsmed.dk - gode priser og et stortudvalg. Leveringen var 4 dage i december, hvilket vel er ok i en travl tid, men jeg håber at ordre fremover kan leveres inden for maks 2 dage. Fremover vil jeg også bestille mine smykker hos jer :) Godt nytår

1. Januar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr