Har været meget glad for at gå hos Mia i Roskilde :-) Forberedelse både mentalt og fysisk til fødsel og moderskab. Satte især pris på at man fik værktøjer med, men at der var fokus på at der ikke var... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dette er det mest jordnære og rummelige sted du kan sætte dine hævede gravidben eller trætte morfødder. Fødselsforberedelse og efterfødselstræning hos MM var det bedste jeg gjorde for mig selv.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pia er eminent til at skabe et rum, hvor man føler sig hjemme, og hvor der er plads til at være med det, man nu tænker, føler og mærker. Først med sin voksende mave og senere i sin nye rolle som for... Mehr ansehen
Jeg gik i Roskilde hos Mia. Super relevant undervisning, viden og praktiske øvelser. Træning af krop og forberende træning i forhold til graviditet, fødsel og det der kommer efter. Partner deltager 2... Mehr ansehen
Bogholder Alle 58, 2720 Vanløse, Vanløse, 2720, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg havde fornøjelsen af både fødselsforberedelse og efterfødselstræning m. baby. Begge klasser gav mig den ro psykisk, som jeg havde brug for især op til fødslen. Og så var jeg glad for at der var meget fysisk træning, som passede på mig og min krop. Og så elskede alle babyerne at kigge på de skøre dansende mødre :)

Antwort von Mindful Moving fødselsforberedelse
Jeg har gået hos Pia af to omgange med fødselsforberedelse og efterfølgende efterfødsel. Begge gange har der været fokus på de enkelte personer, således at man altid kunne få svar på individuelle problemer eller lign. Desuden har det været så hyggeligt og man har virkelig kunne slappe af og koncentrere sig om enten sin graviditet eller sit lille nyfødte barn. Jeg kan kun varmt anbefale at gå hos Pia, det er helt sikkert at jeg som det første vil tilmelde mig hendes hold igen hvis jeg skulle blive gravid en tredje gang :)

Antwort von Mindful Moving fødselsforberedelse
Gravid-ikke nervøs, men havde behov for at forberede mig, som jeg gør til andre ting hvor jeg skal præstere.
Hvad skulle jeg vælge-det måtte ikke være for langhåret?
Pias program for fødsels forberelse er en fin blanding af teori, træning-hvor kroppen styrkes og derved forberedes på den store opgave-fødslen. Der udover er der tid til snak i gruppen, omkring bekymringer, spørgsmål mv.
Til forskel fra det kommunale tilbud, har Pias kursus fokus på hvad man selv kan gøre, lære at tage magten i egen hånd, og give sig selv den bedste mulige fødsel.
Der har været åben og ærlig snak om forskellige tanker, sjove og grænseoverskridende øvelser.
Fantastisk gruppe-som jeg efterfølgende har gået til efter fødselstræning med-også i Mindful moving.
Udover Pias fantastiske tilgang og undervisning, er det også en gave, at komme i en slags mødregruppe, før man har født. Vi har haft det super hyggeligt og sjovt sammen- og brugt hinanden igennem hele graviditeten og efterfølgende.

Antwort von Mindful Moving fødselsforberedelse
I dag er min datter Viola 19 måneder. Men jeg tænker stadivæk ofte på tiden i Pias magiske kælder. Det var min mor som gav mig forløbet som en gave. Og det har været den bedste gave en kommende mor kunne få. Fødselsforberedelsen var fantastisk, og alle jordmødrerne under Violas fødsel kommenteret min vejrtrækning og ro. Det kan jeg i den grad takke Pia for. Efterfødsels holder, er ligeledes fantastisk. Det var så sjovt, at føgle dem man havde gået på hold med. Og vores unger faldt altid til ro i den magiske kælder. Det var rigtig trygt, at komme dernede i den første tid som mor, hvor alt bare er meget anderledes. Min mand sagde ofte " det må du lige hører Pia om " vis vi var i tivil om forskellige ting. Sener gik vi til rytmik, og det var også en rigtig god oplevelse. Bliver faktisk helt rørt over at side og skrive dette, han mange gode minder derfra.Anbefaler stedet til alle gravide jeg kender, så de kan få en lige så god fødsel og start på "mor livet " som jeg fik.

Antwort von Mindful Moving fødselsforberedelse
Jeg gik til Pia's Mindful Moving fødselsforberedelse i forbindelse med min første graviditet. Det var en god forberedelse og med en dejlig tryg fornemmelse, jeg gik ind til min første fødsel. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle deltage her igen ved min anden graviditet. Holdet (2. gangs fødende) er netop afsluttet og det har igen været en fornøjelse.

Antwort von Mindful Moving fødselsforberedelse
Jeg har netop afsluttet fødselsforberedelse for andengangsfødende, og har kun positive ting at sige om undervisningen og Pia. Jeg føler mig godt forberedt til den kommende fødsel!

Antwort von Mindful Moving fødselsforberedelse
Nu venter vi bare på fødslen, men føler mig godt forberedt og ikke mindst rolig omkring det hele. Takket være Pia og hendes undervisning. Og så fik man motioneret! TAK FOR DET:-). Kan varmt anbefale. Især førstegangs fødende:-). Var selv andengangs, men det gør ikke det store, bare man siger det til Pia up front.

Antwort von Mindful Moving fødselsforberedelse
Et fantastik forløb som gravid og til efterfødselstræning; nok en af de bedste "investeringer" jeg gjorde som gravid og nybagt mor!
Man får rørt sig lidt og får brugbare informationer i et hyggeligt miljø i et passende tempo samt møder gravide i præcis samme situation som en selv. I forløbet har jeg ikke bare lært mig selv bedre at kende og fået en ro og tro på at jeg nok skal klare mit "nye job", men også fået et nyt netværk af veninder. Og så har man verdens bedste og mest engagerede underviser.

Antwort von Mindful Moving fødselsforberedelse
At føde dit barn bliver dit livs største oplevelse, så forbered dig bedst muligt hos Mindful Moving.

Antwort von Mindful Moving fødselsforberedelse
Jeg havde egentlig ikke planer om at skulle gå til noget som helst fødselsforberedelse, men blev anbefaldet det af en kollega.
Mine forløb hos mindful Moving har været alle pengene værd.
Alle træningsøvelserne og støtte fra både Pia og de andre kommende mødre var guld værd og jeg vil anbefalde mindful Moving til alle der overvejer fødselsforberedelse eller et efter fødselshold.
Tak for alt det har givet mig i starten på mit moderskab.

Antwort von Mindful Moving fødselsforberedelse
Jeg vil til enhver tid anbefale ALLE gravide at melde sig til et fødselsforberedelses hold ved Mindful Moving. Det giver indsigt, viden, ro, tryghed og som bonus møder man andre gravide og bliver en del af et fællesskab, hvor man altid kan finde støtte, forståelse og bekræftelse!!

Antwort von Mindful Moving fødselsforberedelse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.