Min-Mave.dk Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når jeg søger efter kendte folk der hedder Oscar kom denne hjemmeside op. jeg går ind på den og det eneste den kan finde ud af er at forslå mennesker med navnet "27".

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har endnu ikke modtaget min ordre, penge er trukket og jeg har snakket med de relevante personer, der lovede at tage action. Intet er.sket, ingen follow up eller information om status er givet ret... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tilmeld dig IKKE nyhedsbrevet for gravide! Jeg har i 2,5 måned prøvet at framelde mig de mails, har også skrevet til deres kundeservice, men de svare ikke og jeg modtager stadig mails

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg plejer ikke at bestille på nettet. Men faldt virkelig for denne side. Jeg bestilte 2 ting men fik kun den ene. Efterfølgende ringer jeg for at hører hvad der er sket, hvor jeg får svaret at det er... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Über Min-Mave.dk

Vom Unternehmen geschrieben

Alle produkter udvælges meget nøje og med kærlighed, så du og dit barn altid kan føle sig trygge.

De produkter vi har i shoppen er alle meget nyttige produkter, de har altså en vigtig funktion eller løser et problem.

Legetøjet er udvalgt så det bedst muligt støtter barnets motoriske udvikling.

Intet er overladt til tilfældighederne!

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering og god vare

Jeg havde holdt øje med varen i et stykke tid, og en dag var varen til nedsat pris, så jeg skyndte mig at slå til. Men da jeg kort tid efter lagde varen i kurven, var den til normalpris. Jeg skrev til shoppen og spurgte, om det virkelig kunne passe, at produktet kun havde været sat ned i få timer. De svarede (hurtigt), at de havde lavet en opdatering af systemet, som ikke burde have påvirket prisen. Jeg blev faktisk lidt skuffet over, at de ikke tilbød mig at købe varen til den nedsatte pris, når nu jeg havde nået både at se det og ligge varen i kurven inden prisen ændredes. Men når det er sagt, så besluttede jeg at købe alligevel, og jeg er meget tilfreds med puden, som jeg allerede modtog dagen efter. Så alt i alt er jeg tilfreds, men kan kun give 4 ud af de 5 stjerner.

29. Juli 2014

Kære Betina

Tusind tak for din anmeldelse, rigtig dejligt at høre du er glad for puden.

Awesome redning !

Jeg bestilte ægløsningstest og graviditetstest på min-mave.dk.. tænkte faktisk om de nu kom frem og hvor længe jeg nu skulle vente.. men vupti, dagen efter da jeg tømte postkassen var de der :) ! totalt glad for super service og så til så billige penge ooooooog fragtfrit. Amazing! jeg vender helt sikkert tilbage, medmindre jeg får en lille baby inden mit nuværende lager løber op :D Tusind Tak ! <3

28. Juli 2014

Kære Michelle

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, jeg håber det bedste for dig men håber at se dig i shoppen igen - vi har jo også ting til baby :-)

Hurtigt og effektivt

Der gik 1 dag fra jeg bestilte til jeg stod med varen i hånden. Det er hurtig og god service og når man går og venter i spænding på at finde ud af om man venter sig er det bare super fantastisk at det går så hurtigt.

26. Juli 2014

Perfekt handel

Varen kom til den lovede tid og i den lovede diskrete indpakning. Perfekt handel.

25. Juli 2014

Kære Julie

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering, og billige produkter

Jeg fik min pakke vildt hurtigt.
Der var en fin brugsanvisning med, samt pakken var lavet så ingen andre kunne se hvor den kom fra og hvad den indhold.

22. Juli 2014

Kære Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse, rigtig dejligt at høre om din tilfredshed :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ganske hurtig levering og lige hen på arbejdet, hvor man er!

13. Juli 2014

Kære Jeanne

Tusind tak for din anmeldelse, godt at høre du sætter pris på at du har kunne vælge alternativ leveringsadresse.

Upåklageligt handel

Hurtig og fragtfri levering og nem bestilling. Professionelle kontaktoplysninger ved ordrebekræftelse, hvilket giver en tryghed.
Upåklageligt hele vejen igennem.

8. Juli 2014

Kære Marlene

Tusind tak for din anmeldelse, det er rigtig dejligt at høre at det virker godt.

hurtig levering

Det var dejligt at få det man bestilte dagen efter man havde trykket bestil ;)

4. Juli 2014

Kære Nanna

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Nemt og hurtigt!

Det er nemt at bestille på hjemmesiden og leveringstiden var hurtig. Derudover lever varen fuldt ud op til min forventning.
Jeg ville ønske, at man selv kunne vælge mellem GLS og Post Danmark, det ville være et ekstra plus.

1. Juli 2014

Kære Lea

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Mht og vælge mellem GLS og Post Danmark kan det desværre ikke ændres, da det kommer an på vores leverandører post aftaler, men jeg kan sagtens forstå dit forslag.

Super tilfredse

Hurtigt levering og rigtigt god service. Jeg vil helt sikkert handle igen hos min-mave.dk og ville også anbefale andre til at gør det samme... :) tak for en god handel

1. Juli 2014

Kære Layla

Tusind tak for din positive anmeldelse, vi glæder os til at se dig i shoppen igen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og virkelig hurtig levering

Webshoppen er nem at overskue, varerne leveres lyn hurtigt, og bekræftelsen sendes med det samme.

30. Juni 2014

Kære Katrine

Tak for din anmeldelse, der er rigtig dejligt at høre.

Verdensklasse

Super effektivt hurtig service ! Kan klart anbefales ..

27. Juni 2014

Kære Louise

Tusind tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre!

Hurtig ekspedition!

Dejlig overskuelig side og hurtig ekspedition af bestillingerne :)

24. Juni 2014

Kære Christina

Tusind tak for din anmeldelse.

Hurtig betjening

God beskrivelse af produktet med mange fotos, hurtig forsendelse og jeg er tilfreds med varen. Som jeg vil forvente af en netbutik.

21. Juni 2014

Kære Susanne

Tusind tak for din anmeldelse, det er rigtig dejlig at høre at vores beskrivelse og fotos er gode og ikke mindst at du er tilfreds med varen.

Nemt og hurtigt!

Nemt at bestille og betale - og fik få timer efter den rabatkode jeg havde bestil.

20. Juni 2014

Kære Julie

Tusind tak for din anmeldelse - rigtig dejligt at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og let shopping

Købte en fotobog via min-mave og det gik rigtig fint. Koden kom med det samme. Er glad og tilfreds.

20. Juni 2014

Kære Tanja

Tak for din anmeldelse, rigtig dejligt at høre du var tilfreds.

Super!

Nemt og hurtig, det kan ikke gøres anderledes👍

17. Juni 2014

Kære Bettina

Fin behandling

Først blev jeg glad for at i vil levere varen, dagen efter måtte i så erfare, at i ikke kunne levere varen, og i kontaktede mig straks.
Jeg er meget tilfreds med behandlingen, til trods for at jeg nu måtte finde erstatning for vare andet sted.
Vil gerne anbefale andre at handle hos jer, da jeg har oplevet jer meget troværdige.
M.v.
Grethe Lundgaard

17. Juni 2014

Kære Grethe

Tak for din positive anmeldelse, det var også uheldigt at vores leverandør var løbet tør for den vare du bestilte. Jeg håber du finder noget en anden gang.

Hurtig og gnidningsfri levering

Fik leveret min vare efter 2 dage. Kunne nu godt have tænkt mig en mail om at nu var den sendt afsted.

14. Juni 2014

Kære Louise

Tak for din anmeldelse. Blot til orientering er det også almindelig procedure at vi sender en mail, når ordren er afsendt, jeg kan ikke se hvad der er gået galt i dit tilfælde, om mailen ikke har været korrekt eller om den er havnet som spam.

Dejligt at få bekræftet den hurtige levering.

Mega god

Det er en meget god side og shoppe her på
Min mave elsker den side mvh Camilla

14. Juni 2014

Kære Camilla

Tusind tak for din kommentar, det sætter vi stor pris på.

Webshop-ansvarlig

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr