Når jeg søger efter kendte folk der hedder Oscar kom denne hjemmeside op. jeg går ind på den og det eneste den kan finde ud af er at forslå mennesker med navnet "27".
Jeg har endnu ikke modtaget min ordre, penge er trukket og jeg har snakket med de relevante personer, der lovede at tage action. Intet er.sket, ingen follow up eller information om status er givet ret... Mehr ansehen
Tilmeld dig IKKE nyhedsbrevet for gravide! Jeg har i 2,5 måned prøvet at framelde mig de mails, har også skrevet til deres kundeservice, men de svare ikke og jeg modtager stadig mails
Unternehmen hat geantwortet
Jeg plejer ikke at bestille på nettet. Men faldt virkelig for denne side. Jeg bestilte 2 ting men fik kun den ene. Efterfølgende ringer jeg for at hører hvad der er sket, hvor jeg får svaret at det er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über Min-Mave.dk
Vom Unternehmen geschrieben
De produkter vi har i shoppen er alle meget nyttige produkter, de har altså en vigtig funktion eller løser et problem.
Legetøjet er udvalgt så det bedst muligt støtter barnets motoriske udvikling.
Intet er overladt til tilfældighederne!
Hillerødgade 30A, 1 sal., 2200, København N, Dänemark
- Sidse@min-mave.dk
- www.min-mave.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Lysende anmeldelse
Vi bestilte en skildpadde lampe til børneværelset, meget nemt at bestille og lynhurtig levering

Antwort von Min-Mave.dk
Hurtig ekspedition men sjusket forsendelse
Modtog min pakke 1-2 dage efter jeg havde bestilt mine varer. Desværre var kuverten forsøgt forseglet / lukket med en clips som (formentlig) var faldet af under transporten, kuverten stod derfor åben og halvdelen af det bestilte indhold manglede og den ellers så diskrete indpakning føles ikke længere så diskret når posten og alle andre har kunnet læse min følgeseddel / ordre bekræftelse og se mine varer. Bortset fra dette har jeg været godt nok tilfreds. Varen havde den rigtige pris og den frie fragt er et klart plus

Lyn hurtig tilbagemelding
Fik ingen mail på leveringen og hvornår den blev afsendt. Skrev til Min mave for at få en status, og wupti 5 minutter derefter, kom tilbagemeldingen fra dem.
Hurtig og god service.

Godt
Billigt, ku godt gøres lidt mere spændende eller farver på sutterne ellers fint nok

Super god service!!!
Jeg købte en Angelsoud natten til mandag. Mandag morgen er den afsendt og modtager den tirsdag! det var service i topkvalitet, og vil klart anbefale andre at købe det derinde!

Dejligt nemt
Nemt at bestille, gode priser og hurtig levering.
Er altid tilfreds.

Fin service!
Nem at bestille og betale, hurtig levering!

Antwort von Min-Mave.dk
God service og meget flinke mennesker. Dog uheldigt jeg ikke kunne få mine ting inden for den reklamerese tid, men det var mere PostDanmark der ikke levede op til forventningerne, da pakken var afsendt fra min-mave samme dag som bestilt. Men eller god og hurtig service, der tager det seriøst på en meget høflig måde, når man ringer i d med et problem.

SUPER!
Jeg købte ægløsningstest, god vejledning, gode priser og lynhurtig levering - perfekt!!

Antwort von Min-Mave.dk
Forkert varer tilsendt, ingen respons tilbage :(
Jeg har faktisk, desværre, kun dårligt at sige... Fik tilsendt forkert varer, skrev mail og ringede til dem, uden respons, har lagt 2 beskeder på tlf.svaren, som de fortæller man kan, der er stadig ingen der har svaret.
De skriver man bare kan henvende sig og få hjælp, via mail el. tlf. -det kan man ikke.
Øv herfra./Stine.

Skide godt!
Perfekt handel. Nem og overskueligt at handle på hjemmesiden, hurtig levering og geniale varer. Her vil jeg handle igen og anbefale til andre.

Fin oplevelse - hurtig levering

tilfredstillende
God service, nem bestilling, hurtig levering

Antwort von Min-Mave.dk
Jeg kan kun tale godt om minmave service er i orden, gik kun tre dage så havde jeg det i postkassen : ) det eneste jeg ikke synes er særlig godt er vejledningen af hvornår man så kan begynde at teste for æggeløsning den ene vejledning sagde d 11 og den anden sagde d. 15 i måneden. og hvis den så viser negativ hvornår skal man så teste igen ? 1 døgn eller 2 døgn efter ?? Kunne godt tænke mig en ordenlig vejledning når man har betalt for en vare. Ellers super : )

Hurtigt, nemt og effektivt
Bestilte og fik leveret få dag efter.
Da gaven er en julegave, har jeg ikke åbnet og tjekket det virker. Men regner med at skulle den være defekt, så byttes den uden problemer.

Perfekt
Det er sådan en fin tøj pakke at have med på hospitalet. Det skulle jeg bare have vidst noget før, så havde min veninde også fået en… Helt perfekt!

Antwort von Min-Mave.dk
gode produkter - diskret og hurtig levering!
Jeg bestilte ægløsningstesst og fik dem med posten allerede 2 dage senere i en diskret pakke, så evt. andre der tømte postkassen, ikke ville fatte mistanke. Prisen var også helt fantastisk, og testene virkede som de skulle. Ikke sidste gang jeg handler dér!

Perfekt
Virkelig god service - og super hurtig levering :)

Nemt og diskret
Rigtig let at bestille inde på shoppen, og rigtig dejligt at pakken bliver leveret i en ganske diskret kasse/brev.

Forsvundne sutter
Det var dejligt nemt at bestille sutterne, de forsvandt desværre så i posten, så da der var gået en måneds tid ringede farmand ind en fredag og spurgte om de var sendt, rigtig venlig behandling, vi måtte endelig ringe igen mandag hvis de ikke dukkede op, hvilket de så gjorde :)

Antwort von Min-Mave.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.