MIH VVS ApS Bewertungen 29

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne man give 0 stjerner var det der jeg havde sat min stemme. Virkelig ringe service ifbm. Opsætning af fjernvarme unit.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kontaktede MIH med henblik på at få repareret vores gulvvarmesystem. De sendte en mand ud, som kunne konstatere, at det ikke skulle repareres, men helt udskiftes. Det fik vi et tilbud på, men valg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mit køkkenafløb var ude at drift. Deres svend brugte 2 timer og flere forsøg med en almindelig udstyr, af dem som man plejer at bruge selv ( fjedre), uden resultat. Til sidst sagde han, at jeg skul... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale MIH VVS hvis du står og mangler en VVS'er. Havde en problemstilling med udskiftning af dele i en cisterne gemt væk i væggen. Derfor kontaktede jeg MIH VVS og fik aftalt e... Mehr ansehen

1. Klempner

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

MIH er en VVS virksomhed, der servicerer såvel private som erhverv – og som derudover har en særlig ekspertise og erfaring med opsætning, installering og servicering af fjernvarmeanlæg for kommuner overalt på Sjælland.

1.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk - dårligere findes ikke

Hold jer langt væk fra dette selskab.
Overpris, dårligt udført arbejde og total uvidenhed. De efterlod os flere uger uden varme. Det var minus grader uden for og vi kunne ikke bo hjemme. Intet hørte vi fra dem selvom de kendte til vores situation. Dårligere service og total ignorance har jeg vist aldrig før været udsat for.
Har kostet os rigtig mange penge at få rette op på MIH VVS/VVS og CO’s fejl. Ny VVS troede en ny lærling havde udført arbejdet, men det var faktisk en af ifølge dem selv “erfarne mænd”. Jøsses!

14. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

et er synd man skal give en stjerne

et er synd man skal give en stjerne, for det fortjener denne virksomhed ikke, de laver en værre gang juks bliver ikke færdige, og så ringer de og vil gerne have deres penge, bøvler stadig med den varmepumpe de har sat op for et år siden, en anbefaling herfra HOLD JER LANGT VÆK.

7. Januar 2024

Overpris på fakturaen

Flink VVS'er kom og reparerede mit rør -- da fakturaen kom fik de faktureret 50% mere tid end de reelt havde været der og materiale priser var dobbelt så dyre som man kan finde online.

Ret ufint .. de rettede time forbruget men ville ikke ændre materiale prisen.

24. Januar 2023

PAS PÅ

PAS PÅ ! Brug ikke MIH de er uærlige med dårlig service og overholder ikke Deres aftaler. Vand og varme virker ikke efter udskiftning til fjernvarme. Brug en anden professionel VVS i stedet !!

11. Oktober 2022

Pas på!!!!!!

D.26.5 henvendte jeg mig til firmaet ang. en ny brusekabine. Allerede dagen efter kom en flink montør og målte op. Jeg fik efterfølgende et overslag på 14.000 kr. for glasdøre, bruseramatur, bruserstang med slange samt ( meget vigtigt) montering og affaldshåndtering.
Et par dage efter gik arbejdet i gang. Det viste sig, at der manglede en af dørene og , at de to fyre der var sendt,jk på ingen måde havde prøvet dette før. Den ene dør blev vendt og drejet . Ind imellem skulle de have frokost---væk i 1,5 time og til grossisten ca. en time også. Jeg tænkte, at jeg da var glad for, at jeg ikke skulle betale for dette cirkus. De var hos mig ca. 7 timer den dag. Næste dag ankom den anden dør samme ballade en gang til. Undervejs fik jeg at vide, at den anden dør kostede ekstra. Det var i orden , men bare jeg havde vidst det. Ca. 7 timer den anden dag. Dørene sat op, men kunne ikke lukkes. Fik at vide, at der manglede nogle magneter. De skulle lige bestilles. Så kom regningen: 27.350 kr.
Jeg havde betalt for 14 timers arbejde gange to , der var også en lærling med , der skulle have 365 kr. i timen, han stod ret op og ned , lavede absolut intet.
Efter mange samtaler og mails fik jeg krediteret 2.500 kr. Fik så eferfølgende en rykker på dette beløb, det var åbenbart rod i regnskabet ---så måtte jeg skrive igen!!! Jeg har da i den grad lært af min fejltagelse, bare jeg dog havde fået et tilbud. Brug aldrig dette firma!!!

29. Juni 2022

Den værste servicevirksomhed…

Den værste servicevirksomhed nogensinde, jeg kan på INGEN måde anbefale MIH til nogen som helst. De er dyre, uoplagte, ringer ikke tilbage, kommer ikke til tiden, ødelægger ting i lejligheden som de ikke reparerer.

HOLD jer væk fra MIH

19. Oktober 2020

Antwort von MIH VVS ApS

Vores opfattelse af forløbet er dog ikke helt på samme måde som din.

Vi blev tilkaldt af dig for at skifte en ventil, som efterfølgende ændrede sig til at du ønskede at vi skulle udskifte din rørinstallation på badeværelset, samt dit toilet.

Dette forsøgte vi at udføre, men efter at have ledt efter ventilerne i flere timer, for at lukke for det varme vand til din lejlighed/ejendommen, måtte vi give op.
Selv hovedstophanen i vejen kunne heller ikke lukke, som ellers ville være sidste løsning.

Den efterfølgende aftale vi lavede med dig, var at du selv ville prøve at finde ventilen, og herefter vende tilbage til os. Dette har du ikke gjort, på trods af at vi har skrevet til dig, og spurgt hvor langt du var med denne del.

Med hensyn til dit armatur i køkkenet, som gik i stykker, så er dette selvfølgelig beklageligt, men som vi har informeret dig om, så er dette ikke forårsaget af os.
Efter vi havde haft lukket for det kolde vand, var der kommet rust og kalk i dit filter på vandhanen, som vores montør ville rense for at du kunne bruge dit køkkenarmatur igen.
Der sker desværre det, under denne rensning, at filteret knækker fordi det ikke er blevet afkalket og derfor er groet fast. Deraf kan det ikke udskiftes.

Alt i alt er vi selvfølgelig kede af at din opfattelse af hele forløbet, men vi kan kun konstatere, at vi har håndteret situationen på samme professionelle måde, som vi altid håndterer alle vores sager.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan desværre ikke anbefale dette…

Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma. Først sendes en elektriker, der skal lave et mindre stykke el-arbejde for at tilslutte en vaskemaskine. Elektrikeren tilkobler herefter vaskemaskinen forkert (MIH VVS forklarer efterfølgende, at han desuden ikke måtte montere vaskemaskinen) - herefter sendes en VVS-montør, der skal klare det arbejde, som elektrikeren gjorde forkert. VVS-montøren får heller ikke installeret vaskemaskinen korrekt ved ikke at fjernet transportbeslagene. Dette betød samlet en regning på 1500 kr. for et stykke arbejde, som ikke blev udført korrekt.

31. März 2020

Uacceptabelt.

Uacceptabelt.
Gasarbejde lavet i maj md. blev 3 gange dyrere end aftalt. Nu må vi tage en fridag, da Hofor skal ud at kontrollere installationen - kun fordi MIH VVS ikke har færdiggjort anmeldelse af installationen. Rigtig ærgerligt.

17. Dezember 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kunden skal betale, når MIH VVS laver fejl.

I forbindelse med overgang fra naturgas til fjernvarme var det vigtigt for mig at bruge en erfaren og rutineret installatør. Jeg valgte derfor lige som kommunen og den helt overvejende del af nabolaget at lade MIH VVS stå for konverteringen uden at få tilbud fra andre installatører.

Konverteringen til 43.000 kr. blev udført den 24-25. juni 2015 af MIH VVS, og fjernvarmeanlægget fungerede uden problemer lige indtil den 24. maj 2018.

Så skete der en gennemtæring, og det begyndte at dryppe kraftigt fra et T-stykke, hvor det varme brugsvand ledes fra fjernvarmeveksleren ind i det eksisterende anlæg fra 1932.

Jeg sendte billeder af gennemtæringen til MIH VVS, og de kom og udskiftede det gennemtærede T-stykke.

Til min store overraskelse modtog jeg en måned senere en regning på 3.215,85 kr. fra MIH VVS for udskiftningen af T-stykket. For mig var der ingen tvivl om, at der måtte være en fejl i deres installation, når den skal repareres inden 3 år. Men MIH VVS insisterede på, at regningen skulle betales trods mine protester.

Jeg klagede så til Ankenævnet for Tekniske Installationer. De kom ikke ud og lavede syn- og skønsforretning. Det gennemtærede T-stykke havde MIH VVS jo også meget bekvemt bortskaffet. Efter 7 måneders sagsbehandling nåede Ankenævnet frem til, at ’det er uklart, hvad årsagen til gennemtæringen er, idet forhold som vandkvalitet og spænding kan være medvirkende, men ikke eneste faktorer… MIH VVS er ikke forpligtet til at undersøge vandkvaliteten. ’ Så jeg skulle betale for reparationen.

Og NEJ, jeg har ikke klaget til Nordvand over vandkvaliteten, men jeg undrer mig blot over, at det tilsyneladende kun er på min parcel, der er problemer med vandkvaliteten.

28. März 2019

Hej Kim

Vi er kede af at du føler du har haft en dårlig oplevelse, men vi mener ikke at den gennemtæring du nævner, skyldes vores fjernvarmeinstallation 3 år tidligere. Det var det vi forklarede da du henvendte dig til os efterfølgende. Vi sendte dig ydermere et skriv fra Danmarks Tekniske Universitet vedr. tæringer i rør omkring forholdet der understøttede vores holdning.

Du vælger efterfølgende at køre en sag gennem det uvildige Ankenævnet for Tekniske Installationer, som deler opfattelsen med MIH VVS og DTU, og pålægger dig at betale for det udførte arbejde.

At vi "meget bekvemt" skulle have bortskaffet det tærede t-stykke er ikke sådan helt tingene foregår. Vores montør som har lavet reparationen hos dig har ikke været klar over at det her T-stykke skulle behandles som "bevismateriale". Det var vi i øvrigt heller ikke før du rettede henvendelse til os efter du havde modtaget fakturaen. På det tidspunkt har vores montør naturligvis tømt sin bil for affald og ikke gemt et helt normalt tæret T-stykke.

MIH VVS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som en del af vores fjernvarme…

Som en del af vores fjernvarme installation var MIH VVS ApS ansvarlig for opsætning af ny enhed herunder isolering af rør, samt nedtagning af eksisterende gasinstallation. Alt udført til vores store tilfredsstillelse. TAK
Giver gerne min bedste anbefaling

19. März 2019

En god oplevelse fra start til slut med MIH VVS

Jeg kan varmt anbefale MIH VVS hvis du står og mangler en VVS'er.

Havde en problemstilling med udskiftning af dele i en cisterne gemt væk i væggen. Derfor kontaktede jeg MIH VVS og fik aftalt en tid.

Håndværkeren mødte op præcist til det aftalte tidspunkt, og han løste opgaven effektivt og hurtigt. At han endvidere var venlig og behagelig gjorde blot oplevelsen bedre.

30. Januar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint og problemfrit el- og VVS-syn

MIH lavede både el- og VVS-syn i vores andelslejlighed inden fraflytning, og de var meget professionelle. De svarede lynhurtigt på vores henvendelse og senere spørgsmål, mødte op præcis til aftalt tid og fik ordnet synet hurtigt og grundigt. Efterfølgende havde vi et lille tvivlsspørgsmål i forhold til fakturaen, som bogholderiet svarede på prompte og hjalp os med. En rigtig fin og problemfri oplevelse!

25. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er en lang historie som i sin…

Det er en lang historie som i sin korthed går ud på, at et husvandværk af blev fejlinstalleret af MIH VVS. Og selvom jeg siden marts har bedt dem komme ud og få det fikset, så sker der intet. Udover at have modtaget en inkassovarsel og en sang om at de vil kigge på det. Men hvornår?
Har sjældent - hvis nogensinde - oplevet så dårlig service.

12. Juni 2018

Hej Thorleif

Tak for din anmeldelse af MIH VVS ApS. Der er jo altid to sider af en sag, og vores opfattelse af sagen er en hel anden end den du skildrer her.

Du har lejet en af vores montører for en dag til at tilslutte et husvandværk som du selv har indkøbt. Vi gjorde dig opmærksom på at vi ikke havde erfaringer med den type anlæg, men det var ikke noget problem da du ville instruere vores medarbejder i hvordan det skulle installeres. Anlægget kom også kun med en engelsk brugsanvisning og blev installeret i henhold til de diagrammer og instruktioner i denne i samråd med dig.

Efterfølgende har der så været problemer med dit husvandværk på grund af at kloakken i din kælder frøs og kloakvandet løb over i pumpen på husvandværket. Vi har – uden beregning – været ude hos dig 4 gange og skylle dit anlæg igennem, teste det og det har virket hver gang når vi har forladt det.

Vi mener altså at vi har ydet en god service over for dig og vi har også informeret dig om, at vi ikke længere kan forsætte med at køre ud til dit anlæg uden beregning. Eftersom at du selv har indkøbt anlægget er det ikke os der har garantiforpligtigelsen.

Anlægget blev installeret medio november 2017 og trods gentagne henvendelser, kontoudtog og til sidst en rykker 1, har du ikke betalt det skyldig beløb. Af den simple grund har vi overdraget sagen til inkasso – det er vist meget normal praksis.

Vi er kede af at du føler du har haft en dårlig oplevelse, men vi mener ikke at vi kunne have håndteret sagen anderledes.

MIH VVS ApS

Byens bedste blikkenslager

Kom til tiden, fulgte op på aftaler og lavede et førsteklasses-arbejde.

Vi kan klart anbefale MIH og særligt Jakob, der monterede vores indbygningsarmatur, toilet, håndvask m.v.

16. Mai 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale MIH VVS som …

Jeg kan varmt anbefale MIH VVS som samarbejdspartner. De har været med hele vejen i vores renoveringsprojekt af hus. Det er ligefra rådgivning, projektering, sagsstyring, udførelse og aflevering. Fleksible, kompetente og et solidt håndværk som er blevet udført.

19. September 2017

Overpris på materialer

Montøren var dygtig og effektiv, men regningen var meget høj. Jeg tjekkede priserne på de anvendte materialer, og de lå i nogle tilfælde tæt på 400 % over netpriserne. Det er ikke i orden. Der må gerne være en fortjeneste, men ikke med så høj margin.

17. September 2017

Hej Marius,

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du synes vores montør var dygtig og effektiv.

Med hensyn til materialepriser kan vi ikke konkurrere med netbutikkerne af flere årsager, men vi adskiller os ikke fra andre håndværkervirksomheder, hvor der er en avance på materialerne.

Når vi udfører et stykke arbejde hos en kunde, er det os der har garantiforpligtelserne for varerne og arbejdets udførsel. Derudover har vi en administration der planlægger arbejdets udførsel og meget mere. Vi har også drift af biler, kontor, lys, varme, forsikringer, omkostninger til lærlinge, lovpligtig udarbejdelse af kvalitetssikring samt medlemskaber af Tekniq og andre byggegarantiordninger, der er med til at sikre vore kunder.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer hertil er du velkommen til at kontakte os på mail kontor@mihvvs.dk eller telefon 3259 2525

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr