Vi bestillte en vare som vi betalte ved bestilling MANGE måneder siden. Vi har ikke sett noe til den og heller ikke hørt noe frs firmaet !?!?!?
Migyston Group
Das sagen Bewerter
Bestilte sko som hadde en såle som lignet på hooka sin, og beskrivelsen car at med disse kan du stå 12 timer uten smerter i foten. Skoene er laget av plast...lukter lim...stoffet er stivt. Gidder i... Mehr ansehen
Er Migyston og EQK det samme? Købt 2 par støvletter, som viste sig at være alt for meget plastik-agtige og grimme. Der er ingen returlabel i pakken og jeg kan ikke finde EQK, Skogholmsgatan 3, SE-2137... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestilte museskremmere
Bestilte museskremmere. Fikk dem, men de passer ikke i norske kontakter… på bildet var det vanlig kontakt. Veldig skuffa
Jeg mottok aldri bestillingen min.Så…
Jeg mottok aldri bestillingen min.Så dårlig.
Dette er ren fup
Dette er ren fup. Advarsel !!!!!
Blusen i uld var kedelig bomuld/polyester.
Bestil aldrig. Ingen returret. Ingen returadresse.
Bestilte 200 papirposer som så veldig…
Bestilte 200 papirposer som så veldig fine ut på bildet jeg fikk opp i reklamen men da jeg mottok varen (omsider) var det overhode ikke i samsvar med det jeg bestilte.
Uprofesjonelt
Uprofesjonelt. Dårlig merking. Dere gjør det supervanskelig å returnere. Svarer ikke. Rett og slett verken profesjonelt eller troverdig.
Bestilte et strømadapter til…
Bestilte et strømadapter til utefontene. Dette ble levert som avtalt. Faktisk noen dager før bebudet levering.
Gunnar Andreassen
Bestilte sandaler i str 39 og fikk str…
Bestilte sandaler i str 39 og fikk str 35. Fælt dem ikke kan se forskjell på 35 og 39😡 Gidder ikke bryet med å sende de tilbake
Inkompetente tullinger
16 mai 2023 kl0715 ankom pakke til meg på Gardermoen flyplass, og den ligger der hos møkkaselskapet Mygiston i transit.
Sånne idioter skulle ikke få lov å drive med logistikk!
Under al kritik. Ubrugelige, for små plastiksko, som er umulige at returnere.
Ubrugelige sko,
Virksomheden medsender ikke returlabel…
Virksomheden medsender ikke returlabel - den kan ikke nogen steder downloades. Virksomheden kan ikke kontaktes for returnering eller i det hele taget kontaktes. Det kan ingen af disse selskaber som er i samme ejerkreds.
Nord365 Real Estate And Investments AB
Create365 AB
Reparero AB
Aimup AB
East & West Distribution AB
Før leverede DAO pakkerne fra dette…
Før leverede DAO pakkerne fra dette firma hjem, nu er de begyndt at sende uden omdeling, til shop 6 km væk?? Og man kan ikke ringe/skrive til det skodfirma😡😡
A total scam ..
If I had Been given the opportunity to only give 0 stars that would have Been better .. a total scam ..
Dritt
Dritt, jeg bestilte. L men fikk sendt 2x XL jævla dritt butikk KINA dritt😡😡
Ren svindel:
Ren svindel:
Dårligste handel jeg noen gang har gjort. Ser rikgtig ut på reklamen, men er dessverre for korte, og dermed rekker di ikke langt nok inn i øret der voksen er. Bortkastet penger. 😡 og det blir klistret over returadresse slik at du ikke får returnert varen.
Styr unna
Styr unna, ren svindel. kjøpte to varer helt ubrukelig. Ingen retursjema eller mulighet for kontakt. Klarna burde holde seg unna dette.
Bestilte sko som ikke svarte til forventningene
Skoene er laget av plast...lukter lim...stoffet er stivt.
Gidder ikke retur, men råder folk til å la være å handle her. De opptrer under flere navn. Klarna burde la være å serve dem.
Fikk beskjed om at en pakke varlagt på…
Fikk beskjed om at en pakke varlagt på vår dørmatte PINSEAFTEN 4,6,22,De ringte ikke på. Spurte nabo om hun ville ta inn pakken, men den lå ikke der. Har ikke mottatt noenting. Fikk ikke beskjed om at den skulle komme pinseaften. Hvis jeg hadde det, hadde naboen plukket den opp eventuelt, hvis den lå der.
Hvordan returnere man ens pakke? og får sine penge tilbage?
Hvordan retur
Har bestilt dem til at sætte på tænder…
Har bestilt dem til at sætte på tænder og er slet ikke er som vist på billede og video ,
Hold jer væk fra at få leveret produkter herfra. ØV!
Bestilt to par sandaler, som overhovedet ikke lever op til de viste fotos. Virkelig dårlig kvalitet!!!
Jeg kan så ikke få lov at returnere dem. Har skrevet to gange nu for en returlabel og intet hørt.
Har også forsøgt at sende retur via DAO, men kan ikke få lov, fordi der på adressen i Sverige ikke modtages pakker.
Eneste udvej nu er at smide de to par sandaler i skraldespanden. Det er af så dårlig kvalitet, at de end ikke er værd at give væk.
Måtte også vente i to uger før varen kom. ØV!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.