MigogminSøster.dk Bewertungen 184

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har få nyligt bestilt 2 lykkeposer,ved et fejl jeg have bestilt 2 x dreng og ikke dreng og pige som jeg skulle,derfor returnerede jeg en lykkepose tilbage med b post til 43 kr. Da jeg fik ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjempefornøyd med migogminsøster.dk hjemmeside. Nydelige klær, super rask levering-til og med til Norge! Ingen frakt, eller super billig frakt når du ikke kjøper så mye! Veldig hyggelig med en liten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte varer kl ca fem om eftermiddagen en fredag og fik en mail lidt senere at varerne var sendt afsted. Lørdag formiddag lå pakken allerede i postkassen. Sådan driver man forretning! Super glad og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

har handlet hos migogminsøster.dk nogle gange. De har gode tilbud og svarer altid super hurtigt på forespørgsler vedr størrelser. De har en lav fragtpris og sender lynhurtigt. Og så er varerne altid p... Mehr ansehen

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vild god og hurtig service

Jeg bestilte nogle varen og nemt at finde rundt på hjemmesiden og betale, dagen efter kommer min postmand og leverer pakken ;-)
HURTIGT SIGER JEG BARE

ALT VAR PAKKET SMUKT IND OGSÅ VAR DER EN LILLE PIXIE BOG MED

15. Februar 2013

God og hurtig service

Så Sødt der var vedlagt et kort med en privat hilsen skrevet i hånden :) det er bla. Noget der gør at heg som kunde føler mig speciel og vil helt sikkert handle der igen. Tak for det :)

14. Februar 2013

Perfekt!

Har lige modtaget min vare, som jeg bestilte for to dage siden. Super fint pakket ind, og med en lille hilsen :-) SÅ flot... Kan kun give 5 stjerne: Flot vare - hurtig og billig levering - god service. SÅDAN!

12. Februar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, venlig og down-to-Earth Kundeservice!

Vil til enhver tid handle her, da jeg gang på gang oplever fantastisk Kundeservice og imødekommenhed som stod man ansigt til ansigt i en butik.
Hver pakke er pakket omhyggeligt med et kort om en god dag og kærlige hilsner!
Det er det der gør at man vender tilbage...

8. Februar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige som det skal være!!

Der er ikke noget at sætte en finger på.. God service, pakken fremme efter 2 dage, rigtige str., en personlig hilsen med og en ekstra gave.. Det kan ikke blive bedre! Kan varmt anbefale migogminsøster.dk

5. Februar 2013

Kun varme anbefalinger herfra++++

Søgte en bestemt kjole til prinsessen og fandt den her hos migogminsøster. Ovenikøbet på tilbud. Der var endda gratis fragt, også selvom det var en udsalgsvarer.

Modtog kjolen dagen efter bestilling. Så det var nemt, hurtigt og bekvemt.:-) TAK

3. Februar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og sikken en dejlig overraskelse med bog/kort og indpakning - dejligt anderledes ;o)

30. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, hurtig levering:-)

Bestilte fredag aften, og søndag eftermiddag kom der mail, at pakken var afsendt. Modtog pakken 1-2 dage derefter. Varerne var pakket fint ind i papir og med et fint kort og en lille Pixibog. Rigtig hyggelig at pakke ud:-)

25. Januar 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode priser og service

Jeg synes shoppen var nem at fonde rundt i og at der var mange gode tilbud. Nemt at Bestille og hurtig levering. Dog manglede jeg lidt Info om at et af produkterne kom fra en anden leverandør og derfor blev sendt seperat - enten på produkt siden, under bestillingen eller på fakturaen.
Men ellers fint og dejligt at pakken var pakket ind da den ankom og med en lille ekstra gave på :)

19. Januar 2013
MigogminSøster.dk-Logo

Antwort von MigogminSøster.dk

Hej Dorthe
Dejligt med de mange roser :o) Mht. leveringen af HOLUBOLU blusen, står det på produkt siden at den produceres i England og at der derfor er en længere leveringstid, typisk 3-5 hverdag, end på de andre varer vi har i shoppen, hvor vi har 1-2 dg. levering. Se evt. på produktsiden her: http://migogminsoster.dk/143-holubolu
Vh. Mette

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God, personlig service og hurtig levering

Jeg bestilte to varer, men da den ene åbenbart var markeret til en størrelse lavere end den var, skrev en ansat til mig personligt at de desværre havde den i en størrelse større, og om det var i orden. Det hele foregik i en høflig tone, og varen blev afsendt med det samme og ankom to dage efter. Har ingen kritikpunkter.

18. Januar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr