Är så jätteglad för de två väskor jag köpt - en shoppingväska och en mobilväska. Ser fram emot att använda dem. Kontakten med er har varit väldigt trevlig och rekommderar era väskor och är glad för e... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har lige modtaget min Ella taske i dag, efter lang ventetid. Jeg fik et billede af den i julegave da den var udsolgt, og har ventet lige siden. Endelig kunne jeg lægge en pre order i marts og i da... Mehr ansehen
Jeg ejer to tasker fra MicMic. Én Kandy i sort og én Siem XL i lysebrun. Begge tasker er intet mindre end vidunderlige, stærke i kvaliteten og udvikler sig med smukkere og smukkere patina som tiden gå... Mehr ansehen
Fantastisk service, jeg havde bestilt en taske, da jeg modtog den blev jeg klar over, at jeg havde valgt den forkerte taske (den var for lille). Jeg ringede til Michala som hjalp mig med at sende tas... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos MicMic finder du læder accessories i høj kvalitet. Du finder både crossover tasker, shoppers/net, punge, computer sleeves og andet tilbehør. Ejeren bag er 29-årige Michala, som både designer alle styles og til daglig driver virksomheden. MicMics items bliver syet hos socialt ansvarlige partnere i Indien og Etiopien.
Kontaktinformationen
Gyldenvang Alle 15, 2770, Kastrup (København), Dänemark
- Kontakt@micmic.dk
- www.micmic.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg fik hurtig respons på spørgsmål…
Jeg fik hurtig respons på spørgsmål helt igennem en nærværende netshop
Snabb hantering och leverans
Snabb hantering av ordern och snabb leverans ända upp till Kiruna! Plus att kvaliteten och designen är amazing!
Jeg var skuffet over læderet som slet…
Jeg var skuffet over læderet som slet ikke var så lækkert som det I viste på billederne, men stift og groft

Fantastisk service!
Fantastisk service! Min elskede taske med et par år på bagen gik i stykker, og micmic gav mulighed for at sende ny del/rem til tasken mod et mindre beløb. God og venlig kommunikation. Kæmpe anbefaling herfra!
Lurad på rabattkod
Skulle precis handla för första gången. Fick en rabattkod för att slippa fraktkostnad. La in den, men den försvann så jag la in den igen.
Då skrev de att den var förbrukad.
Då blev det inget köp!

Antwort von MicMic
Så snygga och praktiska väskor
Så snygga och praktiska väskor! Har köpt tre stycken och vill bara ha fler. <3
Det er tredje gang jeg køber noget fra…
Det er tredje gang jeg køber noget fra MicMic. Det er bare super kvalitet, der bliver smukkere jo længere tid det bliver brugt. Hurtig levering. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling. Kh Anette
Man får altid den bedste service
Man får altid den bedste service, kontakten via. Facebook er så hurtig og varerne man bestiller kommer hurtigt 😊.
Hurtig levering og flot taske
Super lækre tasker i høj kvalitet
Super lækre tasker i høj kvalitet. Hurtig levering, så alt er i tip top :-)
Bedste MicMic
Hurtig og venlig betjening, som altid.Og køb af verdens skønneste lille bumbag. Elsker alt ved fantastiske MicMic.
Smuk lædertaske, men...
Smuk lædertaske, der desværre er upraktisk designet. To hovedproblemer: lommerne til kreditkort er alt for snævre, så de skal presses i. Og lynlåsene skal åbnes på alle tre sider før indholdet kan tilgås. Ærgerligt.

Det er en virkelig fin taske
Det er en virkelig fin taske
Som holder hvad der er lovet

Nemt og dejlig taske
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.