Vi har været meget tilfreds med Michaels Auto. Vi købte en ID.7 importbil og dertil en fragus forsikring. Vi oplevede nogle problemer hovedsageligt pga. software og de opgradrede og skiftede problemmo... Mehr ansehen
Vi var i Varde og havde kørt over en metal plade og skyndte os ind for at få det tjekket, der var heldigvis ikke noget og når vi spurgte om hvad vi skylder sagde de at det var gratis😁 de var mega sød... Mehr ansehen
Vi havde kig på et par forskellige VW ID.7 i udstillingen og sælgeren Simon gav os en god vejledning uden at være påtrængende. Fik tilbud om at prøvekøre de forskellige, vi nøjedes dog med den ene vi... Mehr ansehen
handlede en bil 'ubeset', gennem deres sælger martin, yderst positiv oplevelse, og bilen levede i den grad op til det lovede, de modtog ligeså min egen bil i handelen, så en stor tillid til deres kund... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Michaels Automobiler handler vi med nyere biler i topkvalitet i alle størrelser. Vi har specialiseret os i Audi, Volkswagen, Seat og skoda. Derudover varetager vi også salg af alle mærker og alle typer biler, du måtte efterspørge. Har vi ikke din drømmebil hjemme, så kontakt os og få en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde den ideelle bil til dig.
Jeppe Skovgaards Vej 2, 6800, Varde, Dänemark
- michael@michaels-automobiler.dk
- www.michaels-automobiler.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super oplevelse
Hentede tidligere på ugen vores nye bil. En rigtig fin oplevelse med Simon, der gav en okay byttepris, kom med god rådgivning i forhold til valg af den nye bil og tips til smarte fælger. Han virker ikke som "en smart sælger" - og vi står tilbage med en følelse af at "have fået lidt ekstra". En klar anbefaling herfra !
Jeg købte en brugt e-up
Jeg købte en brugt e-up, overdraget til mig 1. august 2025 som aftalt. Et par uger før havde jeg møde med Daniel, som havde gjort bilen klar til en prøvetur. Herefter fulgte nogle spørgsmål, prisforhandling, og en aftale om tilbehør. Daniel fulgte op og besvarede alle spørgsmål. Bilen blev klargjort til aftalt tid og Daniel gav igen god hjælp, så vi kunne køre sikkert hjem
Fantastiske sælgere med 100% styr på…
Fantastiske sælgere med 100% styr på tingene . Super service . Kan kun anbefale til andre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget imødekommende og utroligt venligt…
Meget imødekommende og utroligt venligt personale.
Martin som hjalp med købet og salget af vores bil kom med en pris der var bedre end jeg havde modtaget fra andre sælgere.
De var alene sammen klar til at hjælpe os da vi kom derud og kiggede, det var hele turen hver og kører derned og kigge på deres biler jeg havde set på nettet.
Resultat endte med ny bil.
I'm very satisfied. Very nice and, you could say, friendly service. Special thanks to Mr. Simon. I highly recommend them, and if I ever need to change my next car, I'll definitely buy from here.
I am VERY satisfied. Thank You Mr Simon.
God dialog med sælger (Daniel)
God dialog med sælger (Daniel), som fandt ud af svarene på vores spørgsmål, hvis han ikke allerede kunne svare. Tryg handel.
Super bilhandel
Lige fra første tlf. samtale, fremvisning og til sidst udlevering af bil har service været helt i top, trods travlhed og sommerferie. Daniel har taget os sikkert igennem de hele, fra start til slut. God kommunikation, Det hele spillede.
Vi køre gerne fra Sjælland en anden gang for at handle bil.
God kundeoplevelse
Vi købte vores bil gennem Simon, fantastisk service og behagelig kundeoplevelse. 5 stjerner herfra. 👍🏼🤩
Det er nu anden gang ved har købt bil…
Det er nu anden gang ved har købt bil hos Michaels Automobiler og bestemt ikke sidste gang.
Der er rigtig god service hele vejen og det er ikke kun til at bilen er skrevet under.
Hvis man opdager nogle fejl ved bilen så bliver det lavet uden bøvl.
Ud fra vores oplevelser med dem så kan vi klart anbefale Michaels Automobiler til andre.
Rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med at køb af ny (brugt) bil samt salg af byttebil. Simon var meget behagelig og uformel i tonen, og alle aftaler overholdt. Da jeg ankom for at se på bilen stod den super flot, og alt var forberedt til at jeg kunne tage den med mig. Kun ros herfra.
Mvh Steffen
Vi fik en superfin behandling ved vores…
Vi fik en superfin behandling ved vores bytte og køb af ny bil. Både sælger og mekanikere var 100% serviceminded. Bilen var tip top klargjort og klar til at køre.
Gitte og Jens Udenby
Ledte efter en Mercedes EQE SUV AMG…
Ledte efter en Mercedes EQE SUV AMG Premium og sendte en høflig mail til Michaels Automobiler helt uopfordret efter en meget skidt oplevelse hos en anden forhandler med samme bil model. Der kom en super tjekket mail retur med mit bud accepteret 🚗☀️🤩
Vi hentede bilen og blev mødt af top service og virkelig gæstfri åbenhed og go energi. Det spillede bare og bilen var mere end forventet. Der var styr på tingene. Lige fra Martins mail opdateringer over weekenden til modtagelsen af Simon i Varde da vi kom fra Skæring Strand ved Århus
Kæmpe plus herfra og tak for en premium service. Og den kæmpe køresnoller kasse som tak for handlen nyder børnene og jeg godt af. 120% et sted jeg vil handle igen 🏎️🏁
Total søde og service minded personer i…
Total søde og service minded personer i dette firma .
Oprigtige , ærlige og udviser stor faglig viden .
Havde en særlig god oplevelse med sælgeren Simon , Der hurtig fornemmede hvilken person jeg er og dermed hvilken tilgang han skulle tage i forhold til den hjælp jeg havde brug for, han guidede , vejledte og kom med gode råd på et fagligt højt niveau , og viste respekt til mig i forbindelse med handlen da jeg købte en anden bil hos Michaels Automobiler .
Jeg er rigtig glad for min bil, og total tilfreds med handlen.
Kan varmt anbefale dette firma.
Bil nr. 4 fra Michael - 10 gode år
Så er den 4. bil indenfor 10 år afhentet - altid en fair og professionel behandling. Kan kun anbefales
Ringde Mandag og spurgte på en Mercedes…
Ringde Mandag og spurgte på en Mercedes EQB. En kort snak i telefonen og vi havde stort set handlet. Da jeg kom fra Nordjylland gad jeg ikke køre 2 gange så bilen blev told synet og gjort klar til plader. Hentede bilen dagen efter da butikken åbnede. Stor tak til Simon for det hele klappede og vi fik bilen med hjem med det samme. Lyn hurtig og kanon service. Fed forretning og kanon service. 😎👍
Vi har netop købt en Cubra Born hos…
Vi har netop købt en Cubra Born hos Michaels Automobiler. Bilen er købt ubeset og stod knivskarpt ved udlevering. Vi oplevede stor hjælpsomhed hos Simon gennem hele processen, så kæmpe anbefaling herfra.
God og professionel service
I forbindelse med salg af vores diesel bil og køb af en lille brugt el bil, har vi fået en rigtig god og professionel service, både fra salgsafdelingen og værkstedet hos Michaels Automobiler. Vi kan varmt anbefale Simon og resten af teamet.
Super god behandling og hjælp man får…
Super god behandling og hjælp man får ved michaels-automobiler selv om jeg kom med en bil så var totalt færdig tog de den i byt og jeg fik en super god bil og god behandling og hjælp af Simon skousen som også fik styr på det hele med bilen inden jeg kom og hentede den og han sat mig Super godt ind i den nye bil inden jeg kørte der fra jeg fik også at vide at vis der skulle bliver noget med bilen kunne jeg bare ringe så vi de gerne hjælpe kan kun anbefale dem Super fedt sted
Virkelig en god og yderste behagelig…
Virkelig en god og yderste behagelig oplevelse vi havde ved Michaels automobiler, vi havde fundet os en mini Cooper vi godt kunne tænke os at se på, vi fik lavet en aftale med Simon skousen ang en bytte handel med vores tidligere bil og nogle ting som skulle gåes igennem på den nye bil, da vi skulle hente bil havde de udbedret mere ind aftalt og malet hjelmen også, virkelig en kanon service.
Næsten gang vi skal udskifte en bil så starter vi derude med at kigge
Fik en fantastisk service i forbindelse…
Fik en fantastisk service i forbindelse med køb af en Tesla model Y. Jeg handle med Simon Skousen, virker meget professionel i sine handling, er god til at forklare. Gennemgang af bilen og hjælp med opsætning vores iPhone , gjord han super godt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.