Virkelig sjov og spændende oplevelse i weekenden til zombie outbreak special edition. Vi var to “voksne” og to drenge på 12 år og alle havde den fedeste oplevelse ! Gys og spænding og adrenalin .... Mehr ansehen
Vi har haft besøg af Midgaard Event ved FGU Trekanten i Middelfart. De medbragte et mobilt Escape Room "Outbreak". Vores elever skulle finde kuren til en global pandemi. Det var et meget professionelt... Mehr ansehen
Virkelig fed oplevelse…igen. Vi har før været hos Midgaard i deres escape rooms, og de skuffer aldrig. Denne gang prøvede vi deres OUTBREAK room, og det var virkelig godt tænkt. Dino som var vores... Mehr ansehen
"The Godfather Cluedo" event. En fantastisk god oplevelse for vores sølvbryllupsgæster. God dialog og opfølgning fra Daniel og Maria (på dagen), så vi følte os hørt og forstået i hele forløbet. Meget... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
TEAMBUILDING, FIRMAFEST og ESCAPE ROOM med EVENTBUREAU MIDGAARD EVENT. Se Billeder fra skræddersyede teambuilding og firmafest events og køb hos professionelt eventbureau.
Aldersrogade 6A, 2100, København Ø, Dänemark
- info@mev.dk
- www.mev.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt i orden event!
Pro fra start til slut, til trods for kort tid til forberedelse. God energi og spændende event (007 Cluedo)
Fantastisk 50 års fødselsdag
Som en overraskelse til mine gæster havde jeg booket Midgaard Event til en hyggelig aften på Casino. Der var jubel blandt gæsterne og 2 der "sprang banken" ved rouletten så dealerne ikke havde flere chips tilbage.
Helt sikkert et samtaleemne flere år fremover og garanteret ikke sidste gang jeg booker ME
Fantastisk, underholdende firmafest
Vi havde valgt at ændre på traditionerne for "julefirmafesten" i år, hvorfor vi ønskede at lave noget helt andet, end vi plejede. Derfor passede det koncept, som Midgaard Event (MEV) tilbød, perfekt. Vi havde valgt mordmysteriet "Testamentet". Efter at planlagt i længere tid, var vi i festudvalget meget spændte. Vi glædede os som små børn til at prøve, men var lidt usikre på, hvad de andre deltagere ville tænke. Vi havde nemlig valgt at holde det hemmeligt, så ingen fik noget at vide, før vi blev introduceret at "Butleren".
Alle spillede med, hyggede sig, og det bedste af det hele var, at alle gik så meget op i spillet, at der ikke var plads/tid til at snakke arbejde. Det var superhyggeligt, og alle udtrykte - også efterfølgende - at det havde været en rigtig god og sjov aften.
Vi vil helt klart anbefale Midgaard Event til andre, og måske selv benytte dem igen!
Fantastisk til en fed eftermiddag med drengene
Jeg havde booket Midgaard Event (ME) til at afholde Gladiatortræf med mine venner, og ikke bare var ME mødt op i god tid før for at gøre klar, der var også tænkt på helheden og på at skabe nogle virkelig sjove aktiviteter på en ellers småkold marts-dag.
Glimrende event med dygtige skuespillere
Vores foredrag blev pludselig afbrudt af en række bevæbnede agenter, der under stor dramatik strømmede ind i salen. Missionen blev forklaret og en række underholdende opgaver skulle løses, før gåden kunne opklares.
Om aftenen var der kasino-arrangement med alle de klassiske spil. Skuespillerne var gode til at forklare reglerne og give små tips, så vi nybegyndere også fik en fantastisk underholdende aften.
Meget anbefalelsesværdigt, særligt vil jeg fremhæve det gennemarbejdede plot og de dygtige og engagerede skuespillere.
uhyggelig, hyggelig aften
en hyggeligt veninde aften med et uhyggeligt skær, hvor jeg lærte min veninder at kende på en anden måde, nogle havde nogle sider de indtil nu har skjult.
Som at gå i teater... og være med på scenen
Havde fornøjelsen af af være med til en Casinoaften med mordmysterie på en restaurant, hvor de forskellige borde var familier, der i løbet af aftenens forløb skulle finde ud af hvem der myrdede Don.
De forskellige karakterer der både serverede maden og spillede deres roller gjorde det til UG, og var altid i rollen.
Fantastisk sjov aften
Et anderledes firma-event... på den absolut fede måde...
Skuespillere og event-koordinatorerne har en god evne til at få folk til at leve sig ind i diverse rollespil... og få eventet til at fungere så alle er med og alt klapper. Man er selv en del af underholdningen, og man bliver sat på prøve. Casino-delen er også genial og meget meget underholdende...
perfekt aften med afdelingen
Vi havde et teambuilding event med mordmysterie på en hyggelig restaurant i Herning jeg havde fundet. MEV koordinerede fint med køkkenet så det der skete ikke ramlede sammen med maden. De 2 fyre der underholdte os var søde og professionelle og vi havde en super hyggelig aften hvor vi virkeligt lærte hinanden at kende.
Hvis man ikke er bange for noget nyt og bestemt anderledes kan det anbefales 100%.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.