Mejlshede Bewertungen 35

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tog sig dyrt betalt for dørtelefonsystem. Over 10.000 kr. per lejlighed. Systemet virker med en stor og klumpet nøglebrik (6×4 cm) samt en app fra tredjepart, hvor der ikke er nogen garanti. App'en vi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner, forklaring er følgende: - God og hurtig dialog via mail omkring tilbud på udskiftning af cylinder og opsætning af ekstra kasselåse. - Låsesmed møder til det aftale tidspunkt og er ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

skulle have skiftet min lås i hoveddøren, de kom hurtigt og løste problemet, men da han gik, opstod der et lille problem, med låsen på indersiden, ringede til dem, de kom dagen efter og ordene problem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste låsesmed i København Jeg fik kyndig vejledning af firmaet, da jeg skulle udskifte låse i mit hjem, efter jeg var blevet rådgivet til at vælge den helt rigtig løsning, kom en medarbejder fr... Mehr ansehen

1. Einkaufen & Mode

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Mejlshede Gruppen A/S er specialister i låsesystemer, pengeskabe og elektronisk adgangskontrol, men er kompetente i alle dele af låsesmedefaget.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

35 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Elendig Service

Jeg har aldrig oplevet så ELENDIG og INCOMPETENT service, hvor de ikke kan acceptere deres fejl og finde en løsning.
Jeg har bestilt extra nøgle for min lejlighed d.21.01.2019 , da der er 10 dages leveringstid. Jeg kommer hjem efter min arbejdsrejse ,fordi jeg har planlagt noget reparation i mit køkken.
De forklarer at de har fået bestilling ansøgning i d. 21.01, men de aldrig har iværksat det. Nu forklarer de at de ikke kan lave nøglen i Påskeferien og det bliver først bestilt efter ferien dvs. jeg først får min nøgle 4 mdr. efter min primært bestillingstid. De stadigvækt beder samme pris uden at være skammeligt. Håber at andre kunder vil være meget forsigtig med den virksomhed.

15. April 2019

5 stjerner, forklaring er følgende:

- Låsesmed møder til det aftale tidspunkt og er venlig og imødekommende.
- Arbejdet er håndværksmæssigt pænt og fint. Låsesmed ved hvad han laver.
- Endelig pris svarer til hvad der er givet tilbud på. Ingen overraskelser.

30. Januar 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Rod ustabilt

Overholder ikke tiden trods at personligt er mødt op i butikken og har aftalt tid og dato. Man venter i aftalte tidsrum og venter yderligere en time før man beslutter sig for at kontakte firmaet. Det viser sig at man ikke står på listen. Vedkommende i telefonen spørger sin kollega baggrunden og pludseligt bliver der lagt på. MAN ER RENT TIL GRIN FOR DET FIRMA. ANBEFALER AT ANDRE BRUGER ET ANDET. 0 stjerner

5. April 2018

Fusk i stort format

Overholder ikke den aftalte pris som de aftaler over telefon.. er kun interesseret i kontanter.....

Hold jer laaangt væk fra dem de er løgner alle sammen
Nørrebro afdeling Casper kommer til opgaven forsvinder midt i opgaven, kommer tilbage efter han har lavet andre opgaver hos andre kunder max 20 min arbejde og Mega stor regning...

Ingen forklaring til at starte med, efter han har snakket med den ansvarlig opfinder de alt muligt mærkeligt og forsvar regningen...

Ring til andre ikke dem,

23. Februar 2018

Snyd med betalingen

Jeg fik for en måned siden lavet 2 nøgler dernede.
Medeco system nøgler.
Pris, fire hundrede et eller andet.
Jeg betalte for nøglerne, har også dankort udskrift på dette.
Bagefter trækker Mejlshede betalingen igen via min andelsboligforening fordi min andelsboligafgift kører over PBS (så åbenbart kan de sende beløb til administrator).
Det nævner jeg til boligforeningens administrator som siger det videre til Mejlshede.
Administrator melder tilbage mig på skrift efter at have snakket med Mejlshede at pengene er på vej. Men der sker ingenting.
Her en måned efter har jeg stadigvæk betalt 2 gange for nøglerne.
Det er bare vildt for meget.
Hvis jeg ikke betaler en regning løber der gebyrer og procenter på.
De har så taget dobbelt betaling.
Der sker ingenting.

3. Juli 2017

SNYD I REGNINGEN

*********************SNYD*************************

Jeg kan kun anbefale IKKE at bruge Mejlshede låse!!

Til alle der ikke vil have en kæmpe regning tilsendt.

Vi havde bestilt en TILSLUTNING af et rullegitter som vi efterfølgende har fået afvide skal koste 2000kr. Den fik vi så tilsendt en regning på 7000kr!!!!

Jeg ringede til dem, hvor de naturligvis indrømmede fejlen og nedskrev regningen. jeg ventede spændt, men til min store skuffelse, modtog jeg nu en ny regning, denne gang på 4800kr. Den vil de ikke rykke yderligere ved, da de mener det er en fair pris.

Jeg er målløs over hvordan de behandler deres kunder, og er helt uforstående overfor hvorfor jeg skal betale 4800kr, når jeg har 4 skriftlige tilbud fra andre låsesmede på omrking 2000kr.

Jeg håber de vender tilbage til mig pr telefon, eller mail, og kompensere mig retmæssigt.

KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES

MVH. Frederik F.

28. April 2016

super service

super service meget professionelle jeg blev godt vejledt og har fået nogle gode låse nu kan tyven bare komme an.

16. Dezember 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlige håndværkere

Vi har fået udført sikring af dør. Resultatet var af ringe kvalitet. Beslagene var sat forkert på hvilket medførte at vi i lang tid havde stor risiko for indbrud.

Efterfølgende har de banket beslagene på plads så døren kan lukke, men det ser jo ud af helvede til med bøjede beslag.

29. Dezember 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøse og ligeglade på trods af aftale

Gik ind butikken med min forspørgsel hvor jeg blev bedt om at kontakte et bestemt nummer. Ringede og spurgte om de er interesseret i at modificere låsen på en ny dør og blev bedt om at sende billeder på selve døren og låsen pr. mail hvor de efterfølgende vil komme med et forslag og pris på en løsning. Hørte intet, hvorfor jeg ringede igen efter en uge, hvor de påstod at de ikke havde modtaget mailen. Sendte mailen igen og hørte heller intet anden gang. Ringede efter nogle dage hvor de endnu engang påstod at de ikke havde modtaget mailen. Endte med at jeg beskrev behovet telefonisk, hvor jeg fik en "gestimat" på hvad det vil koste ( ca.2500 - 3500 kr.) og at de ikke vil bruge tid på at kigge nærmere sagen, hvis mit budget var på ca 2500. Virkede meget useriøse og ligeglade, spild af tid.

5. Dezember 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr