Medialys

Købte 15 spots med Philips sparepærer der skulle kunne lyse i rigtig lang tid uden at gå i stykker. 5 af pærerne som kostede 130 kr stk er defekte lang tid før og jeg kan ikke få fat på firmaet

Jeg som el-installatør, køber stort set altid mine spots hos Medialys. Ud af alle de gange jeg har købt, har jeg kun en enkelt gang haft lidt problemer, hvor der blev leveret for lidt i forhold ti... Mehr ansehen

Efter vi havde valgt vores produkt, gik der to dage til vi modtog forsendelsen. Alt var i orden, hvilket i høj grad skyldes hjemmesiden vi bestilte fra, da vi faktisk aldrig var i tvivl om hvilket pro... Mehr ansehen

Skal ha´ ros for hurtig levering. Party kæde 10xB22 fatninger 7,5m. Kvalitet ikke OK. Manchet der holder fugt ude fra en af fatningerne var itu. En sammenkoblingen mellem kæderne var deform så... Mehr ansehen

1. Beleuchtungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Alt i belysning og LED lys, alt i halogen belysning og mange flotte halogenspot, smarte nedgravningsspot, Hos Medialys finder man alt i belysning og LED lys.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfekt

Min ordre blev leveret dagen efter jeg bestilte den og varen var helt som forventet, så jeg kan ikke ønske mig mere :-)

2. Dezember 2014

Alt som forventet :-)

Det var måske en anelse for kompliceret at finde frem til de ønskede varer (halogenpærer) men det lykkedes.

23. November 2014

Hurtig og god levering - stor gebyr for brev forsendelse

Fin og hurtig leverin af bestilte vare.
Synes dog at 50 kr for et brevforsendelse er noget over dagspris!!

18. November 2014
Medialys-Logo

Antwort von Medialys

Hej Ole

Der er rigtig at shoppen har taget 50 i fragt, men vi har kun trukket 20 kr i fragt på dit kort så hele regningen lyder på 130,-.....

MVH
Kent Bak

Hurtigt og billigt

Jeg bestilte nogle forskellige halogenpærer, sparepærer og en transformer hos Medialys. Priserne var gode, og varerne ankom allerede dagen efter bestillingen.

8. November 2014

Fantastisk internetfirma

Jeg har handlet med Medialys på nettet, bestilte varer kom meget hurtigt og hvad bedst er: Jeg returnerede nogle varer og 1-2-3 så var pengene retur på min konto. Det er sådan et ordentlig firma skal være. Tak handlen!

2. November 2014

God service og rådgivning

Har ad flere gange købt pærer og lamper. Er man i tvivl eller har brug for et godt råd, har medialys altid givet gode og kompetente råd.

30. Oktober 2014