Mdekoning Bewertungen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Hele slechte onderhoud uitgevoerd…

Hele slechte onderhoud uitgevoerd producten op de factuur gezet zoals luchtfilters die nooit vervangen zijn 4 jaar interieur filter en luchtfilter niet vervangen wel 2x op factuur gezet ongeveer €80 heb ze gisteren zelf gekocht en vervangen waren maar €30

26. September 2025

Domme medewerkers

Auto wordt hierheen gebracht ivm pech. Vooraf overlegd en nagekeken dat het onder de garantie valt. Daarna alsnog een factuur van 2500.- opsturen omdat het toch niet onder de garantie valt, oeps! Daarna niet in gesprek willen gaan. 0 service. Bespaar jezelf de hoofdpijn en ga ergens anders naar toe

4. August 2025

Woekerprijs bij skodadealer m.de koning

Gebeld met het onderdelen magazijn van Skoda in Krimpen ad IJssel. Ik vroeg naar schroeven die in de dakrails geplaatst moeten worden om de originele yeti dakdragers te bevestigen. Er zijn er 8 nodig. De medewerker deelde mee dat hij de schroeven moest bestellen , ze zouden per 4 , 65 euro in de btw kosten dus in totaal 130 euro. Gezegd dat dit mij te gortig was. Om te checken skodadealer in Dordrecht gebeld, hier was de prijs voor de 8 schroeven 32,50euro. Deze besteld en kon ze in de middag ophalen.

22. Juli 2025

Wat een waardeloze verkoop afdeling…

Wat een waardeloze verkoop afdeling wilde kijken voor een nieuwe golf, bij binnen komst is er GEEN een persoon wat aandacht aan je wil besteden zitten allemaal achter het scherm en laten je gewoon staan.
De man naast de deur ging 5 minuten op zijn telefoon zitten kijken en daarna zijn zakje met fruit zitten op eten,ben toen maar de showroom uit gelopen.
Service en aandacht voor de klant is hier,0,0

30. April 2025

Slechte service - onbereikbaar!

Mijn auto is er heen gebracht in verband met een benzinelekkage. Er brandden toen geen motormanagementlampjes.

Er is geen enkel contact te krijgen met de serviceafdeling van M. de Koning in Capelle a/d IJssel. Van de 15 contactpogingen in twee weken is er geen enkel keer teruggebeld (bij het ophalen van de auto werd daarover gezegd dat ze het te druk hebben om telefoontjes aan te nemen of terug te bellen). Na twee weken werd er gebeld door een monteur.

Het euvel was een gebroken bout. Dat is kennelijk verholpen.

De auto werd meegegeven met een brandend lampje van het motormanagement. Bij de eigen dealer bleek (na een uitgebreidde diagnose) dat er een aantal slangen (2) verkeerd teruggeplaatst zijn.

Absolute afrader om je auto daar in onderhoud te geven!!

27. Januar 2025

Top service in drukke tijden

Voordat we met de auto op vakantie gaan kon deze nog een onderhoudsbeurt gebruiken, gelukkig heeft de locatie Vlambloem nog een plek. Garage afspraak wordt per email bevestigd en je krijgt per mail een dag van te voren een herinnering met handige tips. Goede ontvangst en duidelijke afspraken. Zelfs deze worden per email bevestigd. De auto is op tijd klaar en ook al was het sluitingstijd van de garage nam men de tijd om toe te lichten welk onderhoud is uitgevoerd. Omdat het private lease is heb ik geen idee wat het berekende tarief is voor de banden en remmen die zijn vervangen. Ik rijd weer met een dergelijk Volkswagen gevoel weer weg.

7. Juni 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen