Wij hebben de Mays Company BV ingeschakeld voor een nulmeting, alles geheel naar wens verlopen en volgens afspraak. Uitstekend en zeer gespecificeerd rapport ontvangen. Prima werk geleverd. M O te V... Mehr ansehen
Wij hebben afgelopen dinsdag een bouwtechnische keuring laten uitvoeren door Leon van Mays Company. Een spannend moment, zeker voor je eerste jaren '40 koopwoning. Je hebt praktisch geen idee wat er g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De inspecteur was professioneel en gaf super veel uitleg tijdens de nieuwbouw opleveringsinspectie. Wel heb ik achteraf nog zelf een ander defect gevonden wat ik nog na de inspectie heb doorgegeven di... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
*Bouwkundige keuringen, expertiseonderzoeken en rapportages bij aankoop, oplevering, onderhoud, schade en geschillen Bij MAYS Company zetten wij ons dagelijks in om particuliere en zakelijke opdrachtgevers bouwkundig te ontzorgen. Of het nu gaat om de aankoop van een bestaande woning, de oplevering van een nieuwbouwwoning, een bouwkundig expertiseonderzoek, een nulmeting, een MJOP of een technisch vraagstuk rondom schade, gebreken of onderhoud: wij zorgen voor duidelijkheid, deskundige begeleiding en een heldere rapportage. *Wie zijn wij MAYS Company is opgericht door Leon van de Weijer vanuit een duidelijke missie: mensen en organisaties écht ontzorgen bij bouwkundige vraagstukken rondom vastgoed. Wat ooit begon als een bouwkundig onderhoudsbedrijf, is uitgegroeid tot een gespecialiseerd bouwkundig advies- en expertisebureau voor particulieren, VvE’s, vastgoedbeheerders, bedrijven, juristen, rechtsbijstand, verzekeraars en andere professionele opdrachtgevers. Door onze jarenlange praktijkervaring weten wij waar kopers, verkopers, woningeigenaren, VvE’s en vastgoedpartijen tegenaan lopen. Wij combineren bouwkundige kennis met duidelijke communicatie, een nuchtere aanpak en rapportages die overzichtelijk, praktisch en goed onderbouwd zijn. *MAYS Company staat voor onafhankelijkheid, zorgvuldigheid en heldere bouwkundige duiding. Wij zeggen wat wij zien, maar ook wat wij niet kunnen vaststellen zonder aanvullend onderzoek. Juist die transparante werkwijze vinden wij belangrijk. *Onze bouwkundige expertise MAYS Company is meer dan een bouwkundig keuringsbureau. Naast bouwkundige keuringen en opleveringskeuringen worden wij regelmatig ingeschakeld voor specialistische bouwkundige beoordelingen, bouwkundige expertiseonderzoeken, nulmetingen, vochtonderzoeken, thermografie en meerjarenonderhoudsplannen. Onze kracht ligt in het helder vastleggen en technisch onderbouwen van bouwkundige situaties. Dat is waardevol bij aankoop, oplevering en onderhoud, maar ook bij bouwschade, verborgen gebreken, lekkages, scheurvorming, discussies met aannemers, VvE-vraagstukken of dossiers waarbij een jurist, rechtsbijstand, verzekeraar of andere betrokken partij technische duidelijkheid nodig heeft. Een bouwkundig expertiseonderzoek kan dienen als technische onderbouwing bij een geschil, schadeclaim, verzekeringskwestie of overleg met betrokken partijen. MAYS Company beoordeelt de bouwkundige situatie onafhankelijk en legt de bevindingen overzichtelijk vast in een rapport. Onze inspecties en onderzoeken zijn in beginsel visueel en non-destructief, tenzij vooraf anders wordt afgesproken of aanvullend specialistisch onderzoek nodig blijkt. Daarmee zorgen wij voor een zorgvuldige beoordeling van de zichtbare en veilig bereikbare onderdelen van een woning of gebouw. *Wat wij voor jou doen Bij het kopen, verkopen, opleveren, beheren of onderhouden van vastgoed moeten veel keuzes worden gemaakt. Wij begrijpen dat dit vaak een spannende stap is. Daarom luisteren wij goed naar de situatie, de zorgen en de verwachtingen van onze opdrachtgever. *Wij helpen onder andere bij: -Bouwkundige keuringen bij aankoop van een woning -Bouwkundige rapportages, waaronder NHG-rapportages indien van toepassing -Opleveringskeuringen en voorschouwen bij nieuwbouw -Bouwkundige expertiseonderzoeken bij schade, gebreken of geschillen -Nulmetingen en vooropnames vóór werkzaamheden -Vochtonderzoeken en thermografische inspecties -MJOP’s en onderhoudsplanningen voor VvE’s en vastgoedpartijen -Bouwkundige consulten en technische beoordelingen Wij zijn de bouwkundige schakel tussen waarneming, beoordeling en rapportage. Dankzij onze ervaring met particulieren, VvE’s, aannemers, vastgoedpartijen en juridische dossiers kunnen wij snel schakelen en helder uitleggen wat er bouwkundig speelt. *Onze werkwijze Wij werken praktisch, duidelijk en onafhankelijk. Tijdens een inspectie of onderzoek beoordelen wij de zichtbare en veilig bereikbare bouwkundige onderdelen. Bevindingen worden vastgelegd met foto’s, toelichting en waar nodig een hersteladvies of kostenindicatie. Onze rapportages zijn bedoeld om inzicht te geven. Ze helpen opdrachtgevers om onderhoudspunten, gebreken, risico’s of schade beter te begrijpen en onderbouwde vervolgstappen te bepalen. Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie begrijpelijk blijft. Geen onnodig ingewikkelde taal, maar duidelijke bouwkundige uitleg waar je iets mee kunt. *Voor wie werken wij MAYS Company werkt voor een brede groep opdrachtgevers, waaronder: Particuliere kopers en woningeigenaren Verkopers van woningen VvE’s en VvE-beheerders Vastgoedbeheerders en bedrijven Aannemers en ontwikkelaars Juristen, advocaten en rechtsbijstand Verzekeraars en schadebehandelaars Makelaars en andere vastgoedprofessionals Of het nu gaat om een standaard bouwkundige keuring of een complex bouwkundig expertiseonderzoek: wij kijken zorgvuldig naar de situatie en leveren een rapportage die past bij de vraag. *Waarom kiezen voor MAYS Company MAYS Company staat bekend om deskundige inspecties, duidelijke rapportages en een klantgerichte aanpak. Wij combineren praktijkervaring met specialistische bouwkundige kennis en zorgen ervoor dat opdrachtgevers snel duidelijkheid krijgen. Onze opdrachtgevers waarderen vooral onze heldere communicatie, snelle schakeling, onafhankelijke blik en zorgvuldige rapportages. Wij zijn eerlijk en direct: als iets zichtbaar is, benoemen wij het. Als iets niet zichtbaar of niet toegankelijk is, geven wij dat ook duidelijk aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Aarkade 92, 2406 BX, Alphen aan den Rijn, Niederlande
- (085) 060 75 95
- info@mayscompany.nl
- www.mayscompany.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Wij bevelen de Mays Company BV aan
M O te Voorschoten
Mays Company really lives up to their…
Mays Company really lives up to their name. We used them for our new home delivery inspection and couldn't be happier. The inspector was not only highly capable but also very friendly, patient, and direct when pointing out issues to the construction site manager. It felt great having an expert in our corner who knew the building codes inside out. Fast 24-hour reporting and excellent customer support throughout.
Top bedrijf.
Komt afspraken na, geeft goed advies en het gehele proces was binnen no-time geregeld.
Amazing service and flexibility to…
Amazing service and flexibility to support on short notice in the evening hours from Leon. Leon approaches the ‘keuring’ very professionally and guides his client with full support. Recommended!
Hele goede uitleg gekregen over de staat van de woning
Ik heb een hele goede ervaring gehad met Mays Comany B.V.
Gelijk afspraak ingepland en bouwkundige inspectie uitgevoerd. Hele goede uitleg gekregen over de staat van de woning. Hele vriendelijke mensen.
De voorschouw was prettig met Mays Company
Het was heel fijn de voorschouw te doen met Leon. Hij is duidelijk in zijn uitleg en benoemd wat hij ziet. Het rapport is helder en voor iedereen te begrijpen. Ik vond het prettig om hem bij de voorschouw van mijn nieuwbouwwoning erbij te hebben. Het rapport zat nog geen uur later in mijn mailbox.
Ik heb de bouwkundige keuring van Leon…
Ik heb de bouwkundige keuring van Leon als zeer prettig ervaren. Het contact was vriendelijk en duidelijk, en alles werd uitgelegd in begrijpelijke taal. Ook vond ik de communicatie laagdrempelig, waardoor vragen stellen makkelijk was.
Daarnaast kon er snel een afspraak worden ingepland, wat bij andere partijen niet lukte. Na betaling ontving ik het rapport direct, waardoor ik niet lang hoefde te wachten. Kortom: een snelle en toegankelijke service.
Snelle en vlotte reactie en afspraak
Snelle en vlotte reactie . Ook het maken van een afspraak ging heel soepel. De keuring werd professioneel uitgevoerd door een vriendelijke en kundige inspecteur.
Duidelijke uitleg en een betrouwbaar rapport. Zeker aan te raden!
Als je zo Als wij staat in een conflict…
Als je zo Als wij staat in een conflict met je opdrachtgever en geen kennis van zaken heeft is het zo prettig dat de persoon luisteren naar je
Geeft uitleg en begrip hebt voor de situatie.
Alles wat ik vroeg werd serieus genomen, en niet neerbuigend.
Onze intuïtie zeiden dat het niet goed was. Helaas werd dat herkent en we zijn geholpen verder met bewijs.
Leon was relaxed, nam de tijd, en heel goed om de technische verhaal te uitleggen in gewoon Nederlands.
Ik zou hun zeker nogmaals inhuren indien ik het nodig zou hebben en aan anderen aanbevelen
Gr Mw de Waard
Bouwkundige keuring
Vakkundig en grondig onderzoek naar de bouwwerkzaamheden en een gedetailleerd rapport - precies wat ik nodig had.
Vriendelijk en met veel kennis van zaken
Wij zijn heel blij met de expertise van Leon! Snel in communicatie, duidelijke taal, vriendelijk en veel kennis van zaken. We kopen nu een huis waarvan we weten wat ons nog qua onderhoud te wachten staat. Dank je wel Leon!
Goede uitleg en fijn contact
Fijn contact gedurende de keuring. Puntjes voor aandacht werden goed uitgelegd en getoond en vragen werden meteen beantwoord.
Goede ervaring en duidelijk rapport.
Goede ervaring en duidelijk rapport.
Onlangs waren wij op zoek naar een bedrijf dat ons kon helpen om een bouwkundige keuring uit te voeren en ons te adviseren over een probleem met onze eigen woning. Na het lezen van een aantal positieve recensies hebben we toen voor Mays Company gekozen. De afspraak was snel gemaakt en het consult en de rapportage waren helder. Leon heeft verstand van zaken en kon goed uitleggen wat het probleem en oplossing zijn. We mochten gewoon meelopen met de keuring/ beoordeling. Voorwaarden en wat er in de inspectie mee kon worden genomen waren vooraf duidelijk. Het rapport hebben we dezelfde dag nog ontvangen.
Goed bedrijf
Goed bedrijf. Snelle reactie en afhandeling.
Accuraat, volledig, en vriendelijk
Leon van Mays Company heeft een hele goede service geleverd, van het maken van een afspraak tot en met het beantwoorden van vragen die ik had over het rapport. Accuraat, volledig, en vriendelijk. Aanrader!
Zeer professionele keuring
Zeer professionele keuring. Luistert goed naar wat er precies gekeurd moet worden en merkt ook dingen op die mij in eerste instantie niet waren opgevallen. Vervolgens is het rapport voorzien van duidelijke beschrijvingen van de problemen en geeft ook nog eens een prijs indicatie voor de benodigde reparaties.
Zeer aan te raden.
Fast, Polite, and Highly Professional Team
I had a really great experience with Leon. I called him on Friday at 5:28 PM, and he scheduled the technical inspection for the following week right away. Leon and Suzanne communicated very effectively — they were super fast, polite, and professional. Most importantly, they delivered excellent service. The report was ready the very same day!
Thank you again!
In 4 woorden:
In 4 woorden:
- zeer klantgericht
- deskundig
- transparant

Antwort von Mays Company BV - Bouwkundige Keuring & Expertise
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.