Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu været kunde et godt års tid og de få gange jeg har haft brug for hjælp til opsætning, samt forståelse af regninger, bliver man altid og hurtigt! mødt af smilende mennesker som er gode ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vort ApS havde flere indgående telefonnumre, hvilket ikke var let for kunderne at håndtere. Løsningen fra Maxtel.dk har nu bundet alle indgående numre sammen via taste menuer, let overskueligt og st... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maxtel har verdens sødeste team, som altid sidder klar til at besvare vores opkald når vores telefoner er nede i vores kundeserviceafdeling. Selv når de er til frokost så tager Thomas telefonen og t... Mehr ansehen

1. Telefon- und Internetdienst
  2. Mobilfunknetzbetreiber

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Maxtel.dk er vores mission enkel: Vi vil gøre professionel erhvervstelefoni gennemskueligt, fleksibelt og menneskeligt. Vi blev stiftet i 2007 med et ønske om at gøre op med telebranchens komplekse aftaler, lange bindingsperioder og skjulte gebyrer. I dag er vi en stolt, danskejet virksomhed med over 15 års erfaring og et hold af passionerede specialister, der hver dag arbejder for at levere Danmarks bedste kundeservice. Vi ved, at kommunikation er livsnerven i enhver virksomhed. Derfor har vi udviklet et af markedets mest fleksible IP-telefoni- og omstillingsanlæg, som kan skræddersys til alt fra den lille iværksætter til den store organisation. Vores løsninger forener IP- og mobiltelefoni i én brugervenlig platform, så jeres medarbejdere altid er tilgængelige – uanset om de sidder på kontoret eller er på farten. Vi tror på, at vores kunder skal blive hos os, fordi de er glade for vores produkt – ikke fordi en kontrakt tvinger dem. Derfor tilbyder vi løsninger helt uden binding. Personlig support: Glem alt om endeløse telefonkøer og anonyme robotter. Hos os møder du et hold af rigtige mennesker, der kender din løsning og sætter en ære i at give dig et smil med i røret. Vi hjælper jer med alt fra opsætning og løbende ændringer til indtaling af velkomstbeskeder – helt uden beregning. Som jeres telepartner fokuserer vi på stabilitet og innovation, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til: at drive jeres forretning. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Maxtel.dk.

5.0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Solid og kvalificeret service

Jeg bruger Maxtel som min tele leverandør til mine 4 butikker. De har sørget for at skræddersy produkter og services til lige præcis mine behov. Når jeg af og til har brug for assistance, og det er typisk akut, så har de været rigtig gode til at løse udfordringerne med det samme og til min fulde tilfredshed. Jeg kan varmt anbefale Maxtel hvis du ønsker en god og fleksibel samarbejdspartner.

28. Mai 2013

Det er nemt

Vi har flere virksomheder, med forskellige åbningstider og telefonnumre. Når firmaet bliver ringet op kan vi se i displayet hvilket firma, der bliver ringet til. Hver indgangslinie har sin egen introspeek.
Med Maxtels løsning bliver det nemt at holde mange bolde i luften til en overkommelig pris.

6. Mai 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maxtel kan det hele og til en absolut fornuftig pris.

Vi skiftede til Maxtel fra TDC. Vi undersøgte markedet grundigt og fandt, at Maxtel både kunne levere, det vi søgte (blandet IP og mobil med et nummer pr. medarbejder) og til en pris, der var konkurrencedygtig.

Vi har oplevet, at forventningerne er blevet indfriet. Der ud over har der vist sig en række "gratis" faciliteter og muligheder, som gør det meget nemmere for os at skrive regninger ud med 100 % dokumentation for den tid, vi har brugt på telefoni.

Vi er et ejendomsadministrations- og advokatkontor, men der er sikkert mange andre firmaer og fra andre brancher, hvor sikker og pålidelig telefoni er et must.

Tag en snak med Matt fra Maxtel, hvis du overvejer at skifte teleoperatør.

19. März 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastik kundeservice, som man ikke er set andre steder

Vi, Novitas A/S, har været kunde hos Maxtel i over 2 år. Vi har været meget tilfredse med den service, som Maxtel har leveret til os igennem tiden.

Normalt siger man, at pris og kvalitet hænger sammen, men Maxtel er en undtagelse. Vi synes, at vi, igennem Maxtel, har fået et godt produkt til fornuftige penge.

Specielt kundeservicen har vi været meget glade for. Alle vores henvendelser til Maxtel er blevet besvaret indenfor ganske få timer og til stor tilfredshed.

Vi kan derfor varmt anbefale andre at tage Maxtels produkter i betragtning, hvis man er på udkig efter et godt telefoniprodukt, god talekvalitet og en ekstraordinær kundeservice.

Nicklas - Novitas A/S

6. März 2013

Kan kun anbefales

Vi har været kunder hos Maxtel i ca. 5 år og er meget tilfredse. Der har stort set aldrig været problemer, service er altid i orden, hurtigt feedback, man kan hurtigt komme i kontakt med dem, priserne og kvaliteten er i orden. En seriøs og velfungerende udbyder.

8. Februar 2013

Storartet service

Overholder indgåede aftaler. Leverer et godt produkt. Er meget lette at komme i kontakt med. Har tillige hjulpet med generelle IT-problemer. Absolut konkurrencedygtige priser.

8. Februar 2013

Det spiller altid

Den korte forklaring: Det spiller altid!

Den længere: Altid god kundeservice, driftssikkert system, fleksible løsninger, fair priser. Jeg er glad for at jeg valgte Maxtel til mit firma for 3 år siden og ser ingen årsag til, at vælge andet.

23. Januar 2013

Maxtel har forstået konceptet - Super professionelt og seviceminded

Til hvem dette måtte vedrøre...

Vores firma har eksisteret i 3 år, og vi har lige fra start dummet os, og valgt teleselskaber som både kostede os dyrt tid- og pengemæssigt. Vi blev opmærksomme på Maxtel igennem nogle samarbejdspartnere, og det har været en fornøjelse lige siden.

Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, og har store eller små problemer med dit telefonsystem, så kan de hjælpe dig. Der er ingen grund til at vente.

Giver mine varmeste anbefalinger herfra.

14. Januar 2013

ALTID GOD BEHANDLING.

Som kunde hos MAXTEL igennem flere år, kan jeg kun anbefale alle jeg kender at bruge maxtel da de leverer telefoni til gode priser og altid hjælper når man render ind i problemer om det er med telefoni eller internet. Har du glemt at lave en telefon besked til dem der ringere ind i din forretning på en lukkedag, så har du en i løbet af kort tid, og skal du have lavet et super professionel speak bestemmer du selv hvilken stemme i deres kartotek du vil benytte og så tager de sig af resten og det spiller bare.... det kan man kalde service.

MVH.
SØREN
BAR`SUSHI

7. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

IP telefoni hos Maxtel spiller!

Vi har været kunde hos Maxtel i et par år efterhånden og alt har fungeret helt perfekt. Derudover skal det nævnes, at det er hurtigt og nemt at opsætte viderestillinger, åbningstider, lokalnumre osv. via deres kontrolpanel.

De få gange, hvor vi har oplevet problemer, har de været lynhurtige til at hjælpe os - også selvom det hver gang har vist sig at være et netværksproblem hos os (og vi har heller ikke fået en regning for det - mange tak for det!)

Det skal siges, at vi kun har IP telefoni hos Maxtel, derfor er dette kun en anmeldelse af denne del.

Tak for et godt samarbejde indtil videre!

4. Januar 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det værste selskab vi nogensinde har arbejdet sammen med

Vores møde med Maxtel har bestemt ikke været en dans på roser. Vi lod os lokke af billigere telefoni, hvilket vi bestemt ikke har fået.

Gang på gang kommer der underlige ting på fakturaer. Fx service abonnementer som vi har frabedt os.

Der er konstant udfald og fejl på deres software og de telefoner de leverer.

Vi brugte over 6 måneder på at få fejlrettet et problem, hvilket resulterede i at vi skulle betale for en ny router til 160 kr. ekstra pr. måned, som blev løsningen på deres dårlige produkt.

Ledelse og support er lige ringe. Der er ingen hjælp at hente hvis man oplever problemer, som de aldrig har oplevet før.

De skyder altid problemer hen med fx: Vent til næste opdatering, prøv at se om det sker igen, det kan ikke passe, det har vi aldrig oplevet før.

Der er ingen muligheder for statistikker på telefoni. Deres PBX system er meget indviklet og virker langt dårligere end konkurrenternes.

Generelt, så har de:
- Korte åbningstider
- Lange svartider
- Manglende tilbagemeldinger
- Lover de at ringe tilbage, så sker dette ALDRIG. Vi har aldrig oplevet dem ringe tilbage til os.
- De fralægger sig deres af ansvar for at tingene skal virke.

Maxtel kan beskrives om uprofessionelt. Som af mine kollegaer sagde, så er det lort med lort på.

Hold jer langt væk fra dette firma.

PS. Vi bruger nu et andet firma til telefoni. Her bruger vi præcis samme telefoner, helt uden problemer med telefoni.

21. Dezember 2012
Maxtel.dk-Logo

Antwort von Maxtel.dk

Hej Dennis

Først så er jeg ked af at du føler din oplevelse har været så træls. Vi har jo efterhånden brugt rigtig mange timer sammen i telefonen for at finde fejlen på jeres problem, som jo viste sig at være et netværksproblem hos jer selv!

Siden i startede som kunder hos os er i vokset, hvilket jo naturligvis betyder en højere abonnementspris. Jeg går ud fra, at det er ligeså i jeres egen virksomhed, at hvis man køber 2 eller 3 eller flere, så betaler man også for det antal man får. Der er ikke så mange virksomheder der siger: Køb 1, men få lige så mange du vil.
Vores minuttakster er bestemt nogle af de laveste i markedet, der har vi faktisk altid været konkurrence dygtige. Jeg kan fortælle dig, at efter jeres skift, så er jeres minuttakster faktisk steget i henhold til deres listepriser.

Vi har ikke konstant udfald og fejl på vores software.
Jeg vil dog give dig ret i at Gigaset lavede en software opdatering, som der desværre var fejl i. Jeg vil dog ikke give dig ret i at vi bare har sagt: "vent til næste opdatering"
Vi har forsøgt både med nedgradering af software, fejlmelding hos gigaset. De har faktisk en konto hos os fordi det både ligger dem og os på sinde, at deres telefoner fungerer godt med vores system og det er som eneste udbyder i Danmark. Dog kan vi jo ikke tvinge dem til at arbejde hurtigere end de gør når nogle opdaterer deres telefoner selv.

Jeg mener bestemt at du har fået en masse hjælp, jeg indkaldte sågar virkelig top proff. hjælp fra SmartShare Systems, som måske er nogle af Danmarks absolut tungeste drenge i netværksklassen. Og han fandt jo også fejlen - på jeres eget netværk. Og det afhjalp faktisk problemet med den boks i lejede! Det bekræftede du jo selv og du var jo også selv med på at fejlen skyldes jeres eget netværk og derfor forstår jeg slet ikke din anklage.

Der er masser af statistikker på PBX'en, du kan bare logge ind og hente den. Derudover har vi faktisk, som tidligere meddelt til alle, en API adgang der giver jer 100% fuld kontrol over alt fra statistikker til opkald mv.

Vores åbningstider er løbende blevet tilpasset vores kunders åbningstider, dog har vi altid, siden 2007 haft mulighed for support HELE DØGNET!!
Og ja, ringer du for at få indtalt en ny ventebesked, så er det selvfølgelig ikke gratis at gøre om aftenen. Ringer du med noget teknisk, så har vi til dato aldrig sendt en regning på det!

Vedr. tilbagemeldinger, så har du ret, der kunne vi bestemt være bedre til, det er også noget vi virkelig intenst arbejder på og du kan tro at vi bliver bedre og bedre hver eneste dag.

Vi har ikke og kommer for megentlig aldrig til at lægge vores ansvar fra os, det er vi simpelthen for glade telefonister til at gøre. Men!! jeg vil på ingen stå ansvarlig for at i har et netværk der IKKE spiller korrekt.
DOG vil vi altid hjælpe - og endda helt uden beregning. Derfor hyrede vi en ekstern konsulent, som kunne hjælpe med jeres netværk.

Overordnet set, så synes jeg bestemt at dine anklager er utroligt upassende, da det jo ikke er rigtigt. Hvis det virkelig var så slemt, var i så virkelig blevet som kunder i så mange år? - Men uanset hvad, så synes jeg det er dejligt, at i nu har fået løst jeres netværksproblemer, så jeres telefoni fungerer bedre hos den næste udbyder og jeg håber da trods alt, at i sætter pris på al den hjælp i fik med netværket.

Som du ved, så er du altid velkommen til at ringe til mig, jeg tager gerne en dialog.

Mange hilsner

Matt

Ekstrem langsom kundeservice

Har brugt Maxtel igennem flere år, og tror måske de er begyndt at hvile lidt rigeligt på laurbærerne.
Skal ofte rykke gentagne for at få vores data retur, og gang på gang kommer den samme undskyldning - " det skal jeg have en tekniker til at lave". Vi afventer nu på 2. måned statistik for oktober måned.

Tror det er godt at vi endnu ikke har flyttet vores telefonsystem til Maxtel, tør dårlig nok tænke på konsekvenserne for dette hvis systemet går ned.

5. Dezember 2012

God Service og Stabil drift

Stabil service og God support hvis man har problemer. Dog lidt sløve med ikke kritiske ting, men de arbejder på at forbedre det.

Alt i alt bedre end hvad de store selskaber kan byde på :)

12. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billig og stabil totalløsning hos Maxtel

Det fungerer og det er nemt. Og når man ikke lige selv kan huske, hvad man skal taste, så er det bare at spørge. Svageste punkt er internetforbindelsen. Hvis den er ustabil kan det påvirke telefonerne, men det er heldigvis sjældent og ikke Maxtels skyld.

Rasmus

10. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvad TDC ikke kan levere, klarer Maxtel til UG!

Har siden 1988 været TDC kunde, og egentligt været tilfreds med dem, og aldrig budt andre telefon selskaber indenfor dørene, indtil Filip fra Maxtel ringede og præsenterede sine produkter. Som tro TDC kunde, ringende jeg dem op, og fortalte hvad Maxtel kunne tilbyde min virksomhed, hvortil de svarede, at de ikke kunne være med på disse løsninger i nærmeste fremtid. Jeg bestemte mig så til at skifte selskab efter 24 år, og må sige....... SIKKE EN SERVICE!
Mine varmeste anbefalinger går hermed til MAXTEL.... DU VIL IKKE FORTYDE DIT VALG!
Mvh
René Ulvedal

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og gode produkter til virksomheder

Jeg vil gerne have lov til at anvende denne mulighed for at skrive til eventuelle virksomheder der leder efter en ”hosted PBX” løsning.
Jeg stødte på MaxTel via en kunde jeg handler med som talte varmt om deres kundeservice og produkter og besluttede mig for at give dem et ring for at høre mere.
Jeg er nu kunde på 2 måned og brugt deres PBX løsning som receptionist i min virksomhed.
Jeg har indtil videre kun gode ting at sige om virksomheden og deres ”friske” medarbejdere som har været god til at vejlede mig omkring opsætning fra start til i dag. MaxTel indtalte mine speaks på PBX og jeg fik flere gange lavet ændringer U.B. Altså her min varmeste anbefaling om virksomhedens produkter og services.
Jeg har allerede anbefalet virksomheden til at par af mine kunder på denne baggrund og syntes også jeg ville give nysgerrige læsere mine erfaringer med virksomheden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser og venlig kundeservice

Har i midt gamlefirma brugt Maxtel i mere end 3 år. Da jeg så skulle starte nyt firma igen var det en selvfølge at at Maxtel skulle stå for ip-telefonien - da der er styr på tingene og man altid har adgang til mitmaxtel.dk hvor det er let at ændre f.eks. åbningstider, telefonnumre osv.

Derudover sparede vi også en del penge ved at skifte til Maxtel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt hvad vi har brug for - til en fair pris

Flyttede vores omstilling fra firmafon og over til Maxtel og har forventning om at kunne spare ca 50% på den samlede pris i forhold til Firmafon. Overflytning af numre tog 3 dage og gik uden problemer. Opsætning, der rørte vi ikke en finger - Maxtel sørgede for det hele og efterfølgende fik vi god vejledning i forbindelse med de spørgsmål vi havde. Jeg synes det virker noget mere proff. end hos Firmafon og så er det endda billigere. Top dollar! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig service - og billige priser

Jeg driver en mindre fotograf virksomhed og havde behov for et lækkert omstillingssystem der kan lige pifte min service en tand højere op når mine kunder ringer.
Jeg søgte og fandt hurtigt Maxtel, læste anmeldelser og tænkte: kan det passe? - det kunne det.
Jeg kontaktede Maxtel og talte med en sød medarbejder. 2 dage efter var mit system online, telefon leveret og mobilnummer flyttet til Maxtel.
Det er første gang jeg har oplevet så hurtig service og jeg anbefaler Maxtel til både højre, venstre og fremad...!

FotografEC

2. Oktober 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr