Jeg har nu været kunde et godt års tid og de få gange jeg har haft brug for hjælp til opsætning, samt forståelse af regninger, bliver man altid og hurtigt! mødt af smilende mennesker som er gode ti... Mehr ansehen
Vort ApS havde flere indgående telefonnumre, hvilket ikke var let for kunderne at håndtere. Løsningen fra Maxtel.dk har nu bundet alle indgående numre sammen via taste menuer, let overskueligt og st... Mehr ansehen
Har siden 1988 været TDC kunde, og egentligt været tilfreds med dem, og aldrig budt andre telefon selskaber indenfor dørene, indtil Filip fra Maxtel ringede og præsenterede sine produkter. Som tro... Mehr ansehen
Maxtel har verdens sødeste team, som altid sidder klar til at besvare vores opkald når vores telefoner er nede i vores kundeserviceafdeling. Selv når de er til frokost så tager Thomas telefonen og t... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Maxtel.dk er vores mission enkel: Vi vil gøre professionel erhvervstelefoni gennemskueligt, fleksibelt og menneskeligt. Vi blev stiftet i 2007 med et ønske om at gøre op med telebranchens komplekse aftaler, lange bindingsperioder og skjulte gebyrer. I dag er vi en stolt, danskejet virksomhed med over 15 års erfaring og et hold af passionerede specialister, der hver dag arbejder for at levere Danmarks bedste kundeservice. Vi ved, at kommunikation er livsnerven i enhver virksomhed. Derfor har vi udviklet et af markedets mest fleksible IP-telefoni- og omstillingsanlæg, som kan skræddersys til alt fra den lille iværksætter til den store organisation. Vores løsninger forener IP- og mobiltelefoni i én brugervenlig platform, så jeres medarbejdere altid er tilgængelige – uanset om de sidder på kontoret eller er på farten. Vi tror på, at vores kunder skal blive hos os, fordi de er glade for vores produkt – ikke fordi en kontrakt tvinger dem. Derfor tilbyder vi løsninger helt uden binding. Personlig support: Glem alt om endeløse telefonkøer og anonyme robotter. Hos os møder du et hold af rigtige mennesker, der kender din løsning og sætter en ære i at give dig et smil med i røret. Vi hjælper jer med alt fra opsætning og løbende ændringer til indtaling af velkomstbeskeder – helt uden beregning. Som jeres telepartner fokuserer vi på stabilitet og innovation, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til: at drive jeres forretning. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Maxtel.dk.
Industrivej 10, 8660, Skanderborg, Dänemark
- kundeservice@maxtel.dk
- www.maxtel.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
super service og gode priser
Rigtig god service, og priser. Hurtig respons og ændring af systemet så det passede til vore behov.
Ganske enkelt det bedste telefonselskab i Danmark!
Ikke blot er priserne de bedste i landet, men hos Maxtel får man (HVER GANG!) en kompentent service! Reelt set går der lang tid imellem mine opkald = ALT fungerer. Og det synes jeg er flot klaret taget i betragtning af de (meget) avancerede backend løsninger de leverer til UG!
Kan på det varmeste anbefales til alle !
Kanont system og super god service.
Har benytte deres PBX system til vores virksomhed i over et år nu og er meget glad for deres løsning samt altid gode support.
Perfekt telefonsystem og fremragende service.
Nu fungerer det bare. Umiddelbart forståeligt og let at bruge. Sikken en service der leveres.
De er bare dejlige
Jeg må blankt erkende, at jeg var en smule skeptisk da de sagde "Vi kan det hele" og endda til de priser.
Min skepsis er bragt til skamme og jeg må erkende, at jeg er yderst positivt overrasket. Min klare holdning er, at man som virksomheds ejer bør give dem en chance!
Sådan skal telefoni og service være
Jeg har anvendt Maxtel gennem flere år efterhånden, og jeg kan kun anbefale dem. De er tilgængelige, hjælpsomme og deres teleløsninger fungerer bare! Sådan skal telefoni og service være.
Kan kun afbefale Maxtel
Vi har aldrig problemer med vores løsning fra Maxtel og ønsker vi ændringer/forbedringer er de altid klar til at hjælpe. Er virkelig godt tilfreds.
Utrolig service der bringer Lykke.
Normalt så plejer jeg ikke at bruge tid på at lave disse anmeldelser, men denne gang er jeg bare nød til det. Sikke en service de har hos Maxtel.dk. Altid hjælpsomme. Samtidig er de personlige og man føler at man bliver taget hånd om. Kan kun give Maxtel mine bedste anbefalinger.
Kan varmt anbefales:)
Perfekt kundeservice, altid super søde og friske medarbejder, aldrig ventetid ved henvendelser. Så kan kun varmt anbefale at vælge maxtel.dk i fremtiden.
Perfekt
Perfekt kundeservice, søde medarbejder, ingen ventetid, og altid glade. Kan kun varmt anbefale maxtel.dk
De har gjort tingene meget nemmere for os ved Service & Co.
Top-klasse service hvor andre ikke kan være med
Og så kan de bare deres kram, når jeg laver en fejl 40 :-)
God, bedre, Maxtel - service i absolut weltklasse
Da vi i sidste uge fik flyttet vores firmatelefoner fra TDC, hvor det havde kørt på et gammelt analogt omstillingsanlæg, fra før Henning Dyremoses tid, oplevede vi absolut ingen problemer. Matt og Allan fra Maxtel havde det hele under kontrol. Og de små tilpasninger der skulle klares undervejs, blev løst hurtigt og smidigt.
Hvor er det skønt at blive kunde i et selskab, fyldt med lutter kompetente medarbejdere, og hvor os kunder ikke bare et et nummer i rækken :-) og hvor man ikke bare bliver stillet rundt fra den ene inkompetent medarbejder til den anden.
Fantastisk kundeservice
Det er et firma der står på hovedet for at hjælpe dig, og sørge for at du får dit system som du har brug for det.
Jeg er blot en meget lille kunde, men får alligevel stor hjælp. Kan kun anbefales!
Bedste telefonselskab - ganske enkelt
Matt og kompagni er ganske enkelt det bedste telefonselskab. Rigtig gode priser og hurtig og god service.
Det er dejligt, at man altid kan ringe ind og få svar, og ikke skal sidde i kø i flere timer.
Fantastisk service
Altid hurtigt og fantastisk venlig service.
Virker perfekt
Jeg har brugt Maxtel i et halvt års tid. Jeg kendte dem fra tidligere sammenhænge, men havde ikke selv været kunde der før.
Den fleksibilitet de tilbyder omkring hovednumre, omstilling, SMS-gateways mm. er markant bedre end alternativerne i markedet.
Løsningen lå hos Maxtel
Som programmør har jeg bikset med diverse leverandører, for at få en fungerende Asterisk løsning uden IP-telefoner. Mange steder fik jeg ikke alt jeg gik efter. Nu er vi hos Maxtel med 20 numre der spiller i synergi med hinanden. Maxtel var løsningen, og dermed firmaet jeg vil anbefale andre fremover.
Øv... Dårlig start.
Øv øv øv...
Førstehåndindtrykket var rigtigt godt, vi fik fat i en rigtigt venlig sælger, da vi ringede ind til Maxtel for at bestille et omstillingssystem ved dem.
Vi blev enige om, hvad vi skulle bruge og han sendte et tilbud.
Vi svarede tilbage dagen efter med små rettelser til tilbuddet...
Og hørte ikke en lyd fra dem i 6 dage.
Vi sendte så en mail, hvor vi bad om be- eller afkræftelse på de ændringer vi havde bedt om.
Så fik vi svar fra en af ejerne, hvori der stod, da vi skulle betale et depositum eller hæfte personligt. Helt forståeligt, da det er et Ivs.
Det bekræfter jeg så på mail, at vi er helt indforståede med at hæfte personligt og at han blot skulle fremsende papirerne.
Dernæst modtager jeg igen svar fra samme person, hvor han skriver, at det jo er et krav, at vi ikke er i nogle registre over dårlige betalere.. Han fremsender ingen papirer, han skriver ikke, at de er på vej eller noget som helst...
Jeg bekræfter, trods det lidt flabede svar, at ingen af os er registreret i nogle registre over dårlige betalere og i øvrigt, at vi ønsker dokumenterne tilsendt snarest.
Idag, en uge senere har vi stadig ikke hørt noget.
Jeg vælger HELT SIKKERT IKKE Maxtel som vores tele-leverandør...
Fantastisk Service !!
Super service , og et system nærmest uden begrænsninger.. Fantastiske medarbejdere og en høj faglig kundeservice som uden tvivl slår alle de andre selskaber på markedet . Kan varmt anbefale denne virksomhed til folk som ønsker en stabil og fremtids sikret telefoni løsning !
Effektivitet og top service
Jeg har været kunde hos Maxtel i 1 år nu, det fungerer upåklageligt med IT telefonien, servicen er i top med effektiv vejledning. Og det bedste af det hele, systemet fungerer upåklageligt, dvs 0 nedetid, siden jeg har været i gang med maxtel. Kan varmt anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.