Mawialux Bewertungen 18

TrustScore 4 von 5

3.8

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

18 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Supergoede service

Supergoede service! We hadden de ontzettend mooie organisch gevormde spiegel met verlichting, bluetooth speaker, verwarming en vergrootspiegel via bol.com besteld. Pas nadat we de spiegel hadden opgehangen en de beschermfolie hadden verwijderd, ontdekte we dat de vergrootspiegel wazig was. Via bol.com melding gemaakt en binnen 1 dag reactie van Mawialux en binnen 1 een paar dagen hebben wij kosteloos een nieuwe spiegel ontvangen. Superblij mee!

7. Mai 2026

Oplichters!

Wij kochten een douchespiegel met verwarmingssensor, echter werkt deze niet. Wij krijgen geen antwoord of hulp van de firma. Volgens mij is dit een echte scam. Wij gaan hier mee verder

4. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al twee jaar heel blij met mijn…

Al twee jaar heel blij met mijn jacuzzi, kranen, toilet, badkamer meubels, waskommen en dubbele regendouche van Mawialux 😍 Nu ook een grote sauna geleverd gekregen en nog een waskom voor in de salon. Echt prachtig!

16. April 2026

Klacht Thermostatische Stortdouche set Chyntia mat zwart

Vorig jaar in september 2025 een thermostatische stortdoucheset Chyntia mat zwart besteld via Bol.com. In december deze product geinstaleerd in onze badkamer, echter schoot al vrij snel het stortdouchekop bij het aanzetten ervan omhoog tegen plafond aan. Nu al aantal weken komt er echter er geen water meer uit, en moeten we het alleen doen met een handdouche. Probeer al sinds februari contact met ze te krijgen over klacht hiervan. Echter reageren ze niet tot nauwelijks😡. Laatste mail naar hun toe was 19 maart, echter geen responds😤.

Laatste poging, hopelijk kan Bol.com iets voor ons betekenen🙏.

1 ster, maar eigenlijk geen ster waardig.

28. März 2026

Topgozer

Topgozer, super contact en het belangrijkste een prachrige jacuzzi waar we nu al 1.5 jaar van genieten ! !

10. Februar 2026

Top service

Samen mijn man hier de complete badkamer uitgezocht en zeer goed geholpen.

1 levering was de verkeerde kleur kranen geleverd maar dezelfde dag werd het gelijk nog omgeruild.

Echt heel erg blij en tevreden. We genieten er er elke dag van

3. November 2025

Complete badkamer

Complete badkamer hier besteld. Mooie kwaliteit en alles netjes geleverd. Eén product had de verkeerde maat, maar dat werd snel opgelost. Tevreden!

29. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is de meest belachelijke en idiote…

Dit is de meest belachelijke en idiote website en Service die ik ooit tegen gekomen ben ;
Je koopt iets bij hen , douche goot 120 cm maar ik vraag of ik deze kan ruilen tegen eentje van 100cm, allemaal goed dus ik zend het op mijn eigen kosten terug , beweren ze dit niet ontvangen te hebben , mail hen 100 keer geen antwoord ik stuur hen bewijs van postkantoor onderzoek en heb bewijs dat zij het aangekomen hebben en afgetekend hebben maar dan nog krijg ik geen mail terug en ben ik mijn geld kwijt maar ik laat het niet hierbij dus deze kwestie is tot op heden nog niet opgelost dus mensen verzin voor je hier iets koopt , ze zijn een grote flop en bedrog . En als Beckers koopt ben je erna niets met hun service , ik sta nog bij hen aan de deur want ik moet mijn geld of mijn goederen terug

2. Januar 2026

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit , na 1.5 jaar klapt de voorzijde van de douchekraan er al af , voor dat geld wat we ervoor betaald hebben , hadden we beter een ander merk kunnen kopen .

17. September 2025

Goederen nooit ontvangen

Via Troostwijk Auctions een regendouche voor 725€ excl. veilingkosten gekocht. Toen m'n koerier het wilde ophalen ( die ik ook heb moeten betalen) kreeg deze te horen dat het kavel reeds uitgereikt was. Ondanks alle pogingen 3 maand later nog steeds geen regendouche ontvangen.

27. Februar 2025

Mawailux. Zeer teleurstellend bedrijf

Zeer teleurstellend bedrijf. Een douchecabine gekocht via flimdeal. 60 euro verzendkosten betaald. Kapot geleverd. Proberen te communiceren met dit bedrijf. Geeft niet thuis... Flimdeal gaf zelf ook aan dat er meerdere klachten waren voor dit bedrijf maar niet reageerden .....dus kijk uit voordat je met hun in zee gaat...

20. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr