matexi.be Bewertungen 140

TrustScore 2 von 5

2.2

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nieuwbouw woning laten bouwen door Matexi? Voor mij een grote NO! - Afvoerbuizen die foute hellingen hebben. - Raam of garagepoort dorpels fout gelegd. - Binnendeuren die niet sluiten en k... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trop de problèmes apparus dans un appartement au sein d'un immeuble neuf. En moins de 4 ans, un gros dégât des eaux survenu la première année lorsque j'étais en vacances à l'étranger. La porte de ma... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Appartement is kwaliteitsvol afgewerkt zonder grote problemen. Wat ons wel stoorde , is de meerprijzen die we moeten betalen voor afwerking keuken , badkamer , wc , vloertegels. Het budget dat da... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ondanks het appartement verre van afgewerkt was, werd er aangedrongen op de oplevering: - deur slaapkamer niet geplaatst - nadien verder aandringen op herstel van de schade aan het plakwerk - p... Mehr ansehen

Über matexi.be

Vom Unternehmen geschrieben

Over Matexi

Matexi biedt aan iedereen de kans om een betaalbare, duurzame en kwaliteitsvolle woning aan te schaffen. Onder het motto ‘Welkom in de buurt’ wil Matexi met elk project bijdragen tot buurten die inspireren om samen meer van het leven te maken. Matexi heeft kantoren in elke Belgische provincie, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in het Groothertogdom Luxemburg en in Warschau (Polen). Met meer dan 350 medewerkers ontwikkelt Matexi momenteel 520 buurten in 367 steden en gemeenten.

Matexi wil afdoende antwoorden bieden op evoluties en uitdagingen in de woningmarkt en het voortouw nemen wat betreft grote binnenstedelijke ontwikkelingen en reconversie met aandacht voor sociale inclusie en duurzaam bouwen.

Waarom voor Matexi kiezen?

• Gemoedsrust
    Een nieuwe woning of een nieuw appartement koop je bij Matexi kant-en-klaar en instapklaar, zonder bouwstress.

• De prijs is de prijs
    Bij ondertekening compromis, klikken we de prijs vast. Er zijn geen onverwachte meerprijzen en je verhuist op de vastgestelde datum naar je nieuwe thuis.

• Verrassend veel voor je budget
    We garanderen je kwaliteitsvolle materialen en een vakkundige plaatsing en afwerking.

• Helder traject
    Een logisch en helder stappenplan begeleid je van aankoop tot oplevering en zelfs daarna.

• Energiezuinig
    Onze woningen voldoen aan de energie-eisen van vandaag en zijn klaar voor morgen. Zo bespaar je op je energiefactuur.

• 75 jaar ervaring
    Matexi is een modern familiebedrijf met 75 jaar ervaring. We maakten al meer dan 42.500 gezinnen gelukkig in hun nieuwe woonst.

A propos de Matexi

Matexi offre à tout un chacun la chance d’acquérir une habitation abordable, durable et de qualité. Sous la devise ‘Bienvenue dans votre quartier’, Matexi veut créer des quartiers qui sont une véritable source d’inspiration pour mieux profiter de la vie ensemble. Matexi possède des bureaux dans chaque province belge, ainsi que dans la Région de Bruxelles-Capitale, au Grand-Duché de Luxembourg et à Varsovie (Pologne). Avec plus de 350 collaborateurs, Matexi développe actuellement 520 quartiers dans 367 villes et communes.

Matexi veut offrir des réponses adéquates aux évolutions et aux défis du marché du logement et prend les devants en termes de grands développements urbains, de reconversion et de construction durable.

Pourquoi choisir pour Matexi ?

• La sérénité
    Chez Matexi, vous achetez une nouvelle maison ou un nouvel appartement prêt(e) à vous accueillir, sans le stress des travaux.

• Un seul prix
    Un accord est un accord. Il n'y a pas de frais supplémentaires imprévus et vous emménagez à la date convenue.

• Étonnement beaucoup pour votre budget
    Nous vous garantissons des matériaux de qualité ainsi qu'un placement et des finitions professionnels.

• Un projet clair
    Un plan par étapes clair et logique vous guide de l'achat à la réception, et même après.

• Une construction peu énergique
    Les habitations sont équipées de techniques modernes et pratiques. Elles satisfont de ce fait aux exigences énergétiques d'aujourd'hui tout en étant prêtes pour celles de demain.

• 75 ans d’expérience

Matexi est une entreprise familiale moderne pouvant se targuer de 75 ans d'expérience. Nous avons déjà fait le bonheur de plus de 42 500 familles avec nos logements.

2.2

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denk 2 keer na voor je iets bij Matexi koopt!

Wij hebben ons huis aangekocht 2020, nog niet anders dan problemen gehad! Een tegel die gebarsten was na 2 jaar eigenlijk vervangen maar ligt helemaal niet mooi! Drie vensters die niet wind en waterdicht zijn! Nu scheuren in de douche aan de achterkant van de tegels! En alles valt niet onder de 10 jaar garantie! Is duidelijk bewijs dat het door verkeerd te zetten en stabiliteit is van het huis! Ook al contact gehad met advocaat en die bevestigt dat alles onder garantie van Matexi valt! Aan de vensters willen ze niks doen! De douche willen ze repareren als wij voor tegels zorgen??? De tegels zijn niet meer te verkrijgen! Dus dat wil zeggen dat wij onze muren volledig op onze kosten moeten nemen? Want een nieuw huis van 4 jaar oud ga ik nu toch geen kakafonie van tegels doen ze! Waar zie je nu 3 verschillende tegels in een kleine badkamer! Zullen jammer genoeg juridisch verder moeten gaan! En gans de wijk heeft hier problemen! Zelfs al gedacht om deur aan deur te gaan en in groep samen te procederen!

7. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nauwgezet vakmanschap en professionele begeleiding

Een perfect afgewerkte woning die zeker een aanrader is voor wie op zoek is naar een goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie en opvolging door het team van de ontwikkelaar waren uiterst professioneel. Ze waren altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en eventuele bezorgdheden weg te nemen, waardoor het hele proces van aankoop tot oplevering vlot en probleemloos verliep. Al met al, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een woning die tot in de puntjes is afgewerkt en waarbij je kunt rekenen op een betrouwbaar en professioneel team.

28. März 2024

Vanmorgen belde ik aan

Vanmorgen belde ik aan. Er kwam iemand open, bleef in de deur staan en vroeg voor wat het was. Je moet weten dat het regende. Ik zei dat ik een paar vragen had en hij antwoorde: OK vraag maar… terwijl ik buiten stond!!
Ik ben doorgegaan en heb niets gevraagd. Wat een slechte service!

5. März 2024

Beste meneer Vanheukelom,
Vervelend om dit te lezen. Ik zou dit graag verder voor u willen onderzoeken. Zou u ons via mail willen laten weten welk project u bezocht? Customer.services@matexi.be .

être vigilant

Matériaux plus au moins correct pour la construction. A la réception de la maison on ne vois pas les défauts, mais quand on entreprend des transformations ou d'amélioration après plusieurs années, on découvre que certaines choses on pas été fait dans les règles ou que les matériaux sont de mauvaises qualités.

Quand une réparation doit être faites sous la garantie elle est tjs faite de façon bon marché et souvent pas faite correctement. Il faut également attendre très long pour que la réparation est faite.

Je serai prudent si je construis avec matexi. Puisque le Service après-vente est pas efficace et les coordinateurs de chantier changent très souvant. Donc pas de personne de contact.
-----------------------------------------

Matexi a réagis sur ce post et demande de contacter leur service en donnant tous les détails à nouveau. Nous avons pris contact avec eux, mais à ce jour pas de réaction de Matexi. Leurs commentaires sur les avis sont de la poudre au yeux comme tous le reste. Il réagis pas.

28. Februar 2024

Chère Madame De Sadeleer,
Nous vous remercions pour les informations supplémentaires que vous nous avez envoyées. J'aimerais approfondir cette plainte en interne. Pourriez-vous nous faire savoir par courrier électronique de quel projet il s'agit ? customer.services@matexi.be.

Cordialement,
L'équipe Matexi

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blijf weg van dit bedrijf!

Blijf weg van dit bedrijf!

Een bedrijf dat zich niet aan de afspraken houdt en geen idee heeft waar het mee bezig is. Twee maal in gebreken moeten stellen omdat ze gemaakte afspraken (die werden gemaakt samen met een onafhankelijke architect) gewoon langs hun neer (proberen te) leggen. Ze negeren je gewoon wanneer je vraagt om de genoteerde, openstaande problemen af te werken.

Ze weten zelfs niet welke afspraken ze met hun eigen onderaannemers maken. De onderaannemer zegt dat hetgeen wel in de prijs zit, Matexi dan weer niet. De kwaliteit van sommige van hun onderaannemers is daarnaast ook bedenkelijk.

Het ergste van al was de service (wanneer die er dan al was). Die tart alle verbeelding. Je moet letterlijk weken mailen en bellen om ook maar een reactie te kunnen krijgen van de projectleidster. Er is gewoon geen communicatie. Als er dan communicatie is, is deze zo onvriendelijk en arrogant als maar kan zijn. Elke keer opnieuw. Schandalig. Onbekwame projectleidster.

Wanneer we niet akkoord gingen met de voorlopige oplevering omdat onze keuken er nog niet eens stond, kregen we doodleuk het verwijt dat we de tijd van Matexi aan het verdoen waren. Dit terwijl je als klant wel zelf overdag alles moet regelen met je werk om er te geraken. Ongelofelijk.

Je krijgt de vreemdste excuses: "We moeten selectief zijn in onze communicatie omdat we het druk hebben". Een zeer zwak excuus om je gewoon wekenlang te negeren en je met jouw (oprechte) problemen te laten zitten. Dit werd alleen maar erger na de voorlopige oplevering, wanneer ze al het geld hadden ontvangen. Dan werd het pas trekken en sleuren.

Kortom: Blijf hier weg! We zijn helaas niet de enigen met deze ervaring...

12. Februar 2024

Geachte heer Hermans,
Bedankt voor de extra informatie die u ons stuurde. Ik zou deze klacht graag verder intern willen onderzoeken. Zou u ons via mail willen laten weten over welk project het hier gaat? Customer.services@matexi.be .

Slechte communicatie. Onbetrouwbaar

Zeer slechte communicatie. Online nochtans een hoop advertenties / communicatie te zien om bij hen een woning of app te kopen… Na weken reminders te sturen nog altijd niemand die is langsgekomen om onze deur te herstellen in de keuken. Met het winterweer bijzonder koud in de woonruimte (extra stoken). Ook voor eerdere herstellingen in onze woning (nieuwbouw Landegem 2021!) moesten we meerdere keren bellen en mailen tot er een reactie kwam. Vaatwasmachine was plots defect en uiteindelijk hebben we zelf maar een technieker gebeld omdat er na 2 maanden nog niemand was geweest. Zoiets kan gewoon niet in een professionele context. Afwerking vrij slordig. Projectleider en dienst na verkoop slecht bereikbaar. Ondermaatse communicatie, wat niet kan voor zo’n bedrijf en aankoop. Ook veel andere buurtbewoners in de wijk hebben al heel wat problemen gehad (voorbeeld van onze buren: slecht voegsel buitenmuren, waterschade binnen etc: problemen slepen al lang aan). Tip: informeer je zeer goed voor je hier iets koopt. Beter op zoek gaan naar een betrouwbare bouwfirma. Betaal desnoods elders wat meer om nadien niet achter te blijven met een bedrijf dat niet of nauwelijks communiceert. Wij schrijven zelden een negatieve review, maar namen hier toch de tijd om andere potentiële kopers te waarschuwen.

9. Januar 2024

Beste Liselotte,

Vervelend om dit te lezen. Ik zou dit graag verder voor u willen onderzoeken. Daarom heb ik u een aantal gegevens gevraagd via mail, zodat ik dit kan kortsluiten met onze dienst naverkoop.

de oplevering in augustus ipv mei 2023,defecte toestellen

de oplevering in augustus ipv mei 2023, nog verschillende delen van het huis waren niet afgewerkt.
Na zelf vele malen de leveranciers te contacteren is hiervan een deel opgelost, echter nog steeds geen lavabo in de gastentoilet, de kranen van de lavabo's in de badkamer(met een oogje) spuiten gedurende de dag te pas en te onpas water, oplossing via matexi of Six blijft op zich wachten, waterrekening niet te schatten. Geen opvolging door Matexi of Six, geen communicatie.

28. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beaucoup de problèmes et une mauvaise communication

Travail de basse qualité, pour des maisons de basses qualités, avec une communication de basse qualité (service après-vente). La plupart de mes voisins, si pas tous, ont eu de problèmes, certains vont jusqu'à les poursuivre et ça se comprend.

1. Nous avons une infiltration d'eau côté pignon, il a fallu 6 mois pour que Matexi intervienne (intervention qui s'est faite d'ailleurs à l'improviste, par le mauvais sous-traitant, incompréhensible), le tout en faisant le travail à moitié, en laissant les échaffaudages démontés devant la maison pendant 2 mois. Finalement tout se finit bien, mais il aura fallu les harceler, être patient, pour que ça se finisse après 8 mois...

2. Infiltration dans la douche
Notifié en Janvier 2023, toujours aucune action sérieuse de la part de Matexi en ce jour (novembre 2023). Ils attendent de voir si le mur sèche suite à une intervention de leur part (pas de joints au niveau de la rosace), mais ne donnent aucune nouvelle et je dois les poursuivres (ça va faire 10 mois...).

3. Et j'en passe d'autres...

Si vous achetez chez Matexi:
préparez vous à avoir des problèmes, et lorsque vous en recontrerez, à devoir les harceler si vous voulez obtenir une action de leur part, sans parler qu'il faut vérifier ce qu'ils font. Ah oui, et parfois ils vous demanderons eux même d'appeller les sous-traitants pour s'arranger avec eux, sinon c'est pas drôle.

Comment Matexi peuvent-ils s'améliorer? De bien des manières!
En évitant:
- la mauvaise communication ou l'absence de communication avec les clients, et même avec les sous-traitants (lorsqu'il s'agit de réparations)
- En vérifiant mieux le travail effectué par les sous-traitants (qui en passant n'ont pas l'air d'avoir beaucoup de respect)
- Un travail de qualité?
- ...

7. November 2023

te veel om op te noemen

te veel om op te noemen
oplevering mei 23, vandaag nog veel problemen.

6. November 2023

Geachte heer Frans,

Het spijt ons dat jouw aankoop bij Matexi niet helemaal volgens jouw verwachten verliep. Matexi hecht veel belang aan open communicatie met onze klanten. Wij hebben onmiddellijk contact opgenomen met de verantwoordelijke klantenbegeleider. Er waren inderdaad een aantal openstaande punten na de voorlopige oplevering. Deze werden wel binnen de maand opgelost. Het klopt dat er nog 1 levering buiten onze wil aansleept. Onze projectleiders zijn in contact met deze leverancier. Zij zullen jou op de hoogte brengen. Je kan altijd persoonlijk contact opnemen met onze projectleiders indien u nog met vragen zit.

Geen aanrader

Kon de datum van oplevering niet nakomen. Veel problemen met sanitair en verwarming. Heel slechte tot geen communicatie.

1. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Le suivi du chantier laisse à désirer

Le suivi du chantier laisse à désirer. Peu de suivi, manque d'informations. Le suivi post réception provisoire laisse également à désirer. Les corrections des remarques sont faites à l'à peu prés. Le travail n'est pas propre. Mails de plainte restés sans réponse. L'habitation est correcte mais à refaire, je choisirais une autre société de construction.

11. Oktober 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte communicatie en opvolging van problemen

We hebben maandenlang moeten wachten tot een probleem met een deur opgelost werd. (Sloot niet goed in deurlijst doordat de muur niet recht is!) Vorige week eindelijk opgelost. (Deurlijst opnieuw gezet) Maar nu is er grote kloof tussen deurlijst en muur. Esthetisch niet mooi. Bovendien is hierbij de verf op de muur wat beschadigd op verschillende plaatsen. Dit wordt niet opnieuw geretoucheerd. (?!)

Een ander, groter probleem met de carport. Sinds enkele maanden is de middelste houten pijler aan het doorbuigen. (Dit door te zwaar groendak? Niet correct gebouwd?)
Dit hebben we onmiddellijk gemeld, maar de persoon van Matexi in questi antwoordde ons dat hij zag dat een andere pijler langs de kant van de buren beschadigd is door een aanrijding met een auto. Eerst en vooral weet hij niet wat er gebeurd is, want de buren hebben hier nooit iets over gemeld bij Matexi. Daarbij komt dat die beschadiging minimaal is, en dus niet in die mate is dat de middelste pijler hierdoor zou kunnen doorbuigen. Bovendien is er geen verband tussen de ene en de andere pijler. Ook andere buren in onze straat ondervinden problemen van doorbuigen en verzakken van het dak van hun carport.
Er werd ons droogweg gezegd dat we onze verzekeraar hiervoor moeten inschakelen.
Als de carport niet correct gebouwd is, moet dit door Matexi herzien en betaald worden. Niet door ons of een verzekeraar. Wat als er iemand onder de carport staat als die instort? Of onze auto?

We zijn algemeen niet tevreden over de houding en de manier van communiceren van onze contactpersoon bij Matexi. Hij vlucht telkens weg of verstopt zich, om confrontaties met ons of de buren te vermijden.
Telkens is het weken/maanden wachten op een antwoord. Tot we zelf de stap moeten zetten om te vragen naar de stand van zaken van de oplossing voor verschillende problemen die we ondervinden/ondervonden. Uiteindelijk is deze verantwoordelijke bij Matexi nooit aanwezig ter plaatse om het probleem te bekijken of te overleggen met de onderaannemer. Deze laatste wordt telkens gestuurd, om net hetzelfde probleem als de collega van vorige constatatie te ontdekken. Dit wordt dan niet goed doorgecommuniceerd naar Matexi, waardoor alles op zijn beloop gelaten wordt…

Bovendien wordt elke opmerking of constatatie van een probleem aanzien als miniem, futiel, onze eigen schuld, niet bewijsbaar dat Matexi hiervoor verantwoordelijk is, dat we overdrijven en te veeleisend zijn …
Wij horen bij heel veel buren in de straat net dezelfde opmerkingen. “Dat we de enige zijn die zo veel opmerkingen geven…” Dit, terwijl bijna iedereen dit antwoord van Matexi krijgt. Niet echt logisch dus. En totaal geen professionele manier van werken en omgaan met klanten!

10. Oktober 2023

Slechte communicatie

Communicatie na aankoop gaat zeer stroef. Soms duurt het weken voor je een antwoord krijgt en het langste was 2-3 maanden voor we reactie kregen op een belangrijke vraag. Telefonisch of mail maakt niet uit.

De bouw zelf is mooi maar je krijgt gewoon geen informatie. Zeer jammer

10. Oktober 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mauvaise expérience après la réception…

Mauvaise expérience après la réception provisoire, manque de respect, la plupart de sous titrants ne respecte pas le rdv, il te traite comme s'il te faisait un cadeau quand tu demande de faire leurs job pour lequel tu a déjà payé, les responsables sont pas intéressés de résoudre le problème.
Une très mauvaise expérience, avec 2 étoiles donné je suis déjà très gentil, plus de un an après la réception provisoire et il y a encore de choses à régler et toujours pas de nouvelles de la part de Matexi!

8. Oktober 2022

Geen aanrader

Verkoop is vlot verlopen, dit was by far de aangenaamste fase. Ze beloven je de wereld en niets is te veel.

Echter nadat het papierwerk in orde is zie je al snel verandering en de communicatie neemt sterk af. Je wordt af en toe eens geconsulteerd maar veel vragen stellen hebben ze liever niet. Bij elk verzoek een duidelijk merkbare weerstand vergezeld door gezucht en geblaas.

De door Matexi geselecteerde onderleveranciers tellen goed door in hun offertes, maar bij het uitvoeren van de werken zie je al snel dat er van vakmanschap geen sprake is, het gaat hier om centjes binnenhalen en van beroepsfierheid kan er totaal niet gesproken worden, triest!, Dit geldt voor het gros van de onderleveranciers, op enkele uitzonderingen na.
Begeleiding vanuit Matexi is er weinig en zo worden er basiszaken over het hoofd gezien, waarvan je achteraf als klant de schuld in de schoenen geschoven krijgt. Zeker voor beginnende koppels met weinig ervaring geen goed idee om in het Matexi-verhaal mee te gaan.

De “aftercare” service van Matexi is de kers op de taart. De gebreken die tijdens de voorlopige oplevering zijn vastgesteld, zijn na 9 maanden nog niet hersteld. Sterker nog, er is 0 communicatie vanuit Matexi en je tast volledig in het duister als het aankomt op de acties die er ondernomen zijn om de problemen aan te pakken. Naar ons gevoel zit er totaal geen beweging in de zaak.

Verder wordt de aangifte van bijkomende gebreken vaak genegeerd en heeft matexi klaarblijkelijk heel frequent telefonie problemen, waardoor er niemand te bereiken is. Als je dan toch een keertje het geluk hebt om iemand aan de lijn te krijgen, word je al snel afgescheept met tal van loze beloftes en is de toon vaak onbeleefd. Ook is matexi er tot op heden nog niet in geslaagd om ons de wettelijk verplichte documenten in hun volledigheid te bezorgen,. Net zoals met updates over de gebreken, word je hier geacht te bedelen om deze te bemachtigen.

Er waren vast ook goede momenten in dit proces, helaas zijn we deze totaal vergeten door de zure smaak en talloze problemen die matexi ons heeft nagelaten.

We geven onze ervaring 1 ster omdat het technisch niet mogelijk is om een vette 0 te geven.
Tip van de dag: denk goed na voor je in zee gaat met Matexi. Indien je toch beslist om met hun samen te werken, is het aan te raden van tevoren een goede rechtsbijstandsverzekering af te sluiten, succes!

6. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Plus le temps passe, moins on a confiance

L'entreprise perd des points sur beaucoup d'aspects.

Aucun effort pour les performances énergétique. Matexi fait construire encore du PEB B en 2023 et ils imposent le choix d'une chaudière au gaz malgré les explosions de prix.
De plus, ils font réceptionner la maison avec un système de chauffage défaillant et un système de ventilation déréglé.
Vous devez laissez tourner le chauffage pendant 48 à 72 heures à chaque fois qu'une intervention est faite pour tester le système.

Terrain non nivelé, gorgé d'eau, clôture non terminée... électricité mal contrôlée, robinetterie qui fuit. 50% de chance d'avoir des infiltrations. Gaines techniques ajoutées dans toutes les chambres, rendant des coins inexploitables. Join des carrelages rectifiés trop larges. Sol pas toujours plat. Plinthe qui se décollent...

Cahier des charges peu respecté amenant parfois son lot de surprise comme le drain périphérique non placé pour des maisons partiellement enterrées.
Vous n'êtes pas prévus des changements.

Des sous-traitant qui ne parlent pas ou peu français, avec qui on ne peut donc rien expliquer, et qui se présentent soit en pleine téléconférence soit à 7h40 au matin quand on doit conduire les enfants à l'école alors que vous avez bien stipulé vos heures de disponibilité.

Des problèmes qui traînent à être corrigés. 9 mois plus tard, il en reste encore.

Sans compter des interventions surprises pour des éléments dont on ne vous a jamais parlé.

Plus le temps passe, moins on a confiance et plus on envisage l'intervention d'un avocat.

4. Oktober 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Deze firma verkocht aan ons een…

Deze firma verkocht aan ons een appartement uit het luxe segment. Er zijn jammer genoeg wel heel wat min punten.
Ze doen wel nog hun best om alles op te lossen, maar we zijn bijna een jaar na voorlopige oplevering nu!
Nog steeds is het GSM signaal ovoldoende en moet er vanop het terras getelefoneerd worden!!!

4. Oktober 2023

Opvolging projectengineer

Opvolging van de projectengineer is ondermaats. Na laatste betaling en desondanks het PV is het heel moeilijk om alle gebreken in orde te krijgen. Contact verloopt heel moeizaam.

3. Oktober 2023

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr