Tummen ner för Mäster!
Jag målar 10 dörrar hemma. Min roller behövde bytas ut och jag köpte en ny på Colorama.
Hittade inte samma bredd som den gamla bland de utbytbara rollrarna så jag funderade på att köpa en "engångsroller" - en man kastar när rollern är förbrukad, handtag och allt. INGEN varnade mig. Istället fick jag uppfattningen att den billiga engångsrollen dög lika bra som de dyrare, utbytbara.
Efter att ha rollat dörren med den kunde jag förvånad konstatera att rollen släppt från sig massor av skräp vilket nu avtecknar sig som en relief över hela dörrbladet. Jag blir tvungen att slipa ner ALLT och göra om strykningen från grunden, den som var avsedd vara slutstrykningen... Surt...
På rollerns förpackning (silvermetallic) står - med bokstäver i samma grå färg som silvret, i storlek 2-3 prickar höga - "Information! Wash before use." Det finns INTE EN CHANS att se den texten när man öppnar förpackningen. Skamligt!!!
Jag gick tillbaka till Colorama och klagade. "Ja, det är inte alls konstigt" sa killen jag nu pratade med. "För det där är en roller man använder till att prima golv eller för att rulla upp lim när man tapetserar."
Han hjälpte mig sedan att hitta en roller som inte släpper ifrån sig sitt ludd i det man målar. Jag fick även tillbaka pengarna för mitt urdåliga köp, eftersom inte Coloramas personal hade talat om för mig att jag inte BORDE använda den här rollen till att rulla färg på mina dörrar med.
VARNING för så URUSEL information till kunderna som företaget Mäster här visar prov på.
Tråkigt också att jag inte fick information från Colorama-personalen om att inte göra ett så dåligt köp. Glad att jag hittade en person som VISSTE vad han höll på med... Kommer i fortsättningen att hålla mig till denne när jag vill veta saker!