Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Martin Guld efter en helt uforglemmelig oplevelse, da min mødregruppe og jeg deltog i en fotobegivenhed arrangeret specielt for os. Martin tilbyd... Mehr ansehen
Martinguld
Vi har købt fodbold billeder fra vores søns deltagelse i en af årets DBU fodboldskoler. Ved modtagelsen af disse var kuverten blevet gennemblødt i posttasken og billederne ødelagte. Post Danmark frask... Mehr ansehen
Billederne lå på nettet lynhurtigt. Fremragende fotograferet. Selvom man godt ved, at personen er "stillet op" til foto, er der ro og afslappethed over billederne. Meget fine farver og baggrund. Desu... Mehr ansehen
Jeg har været lidt sent ude til at bestille billeder til julegaver. Firmaet henholder sig til, at billederne vil blive fremsendt i løbet af 10 arbejdsdage.. Det havde jeg ikke opdaget før jeg HAVD... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig service i forbindelse med fejllevering
Martinguld.dk. Har købt fine billeder i god kvalitet. Hurtig levering. Købte også et link tiil en mms. Den har jeg til gengæld ikke fået til at virke endnu. Har ringet og skrevet frem og tilbage i mere end end uge nu. Skal gentagne gange sende kundenummer og det ikke virkende link. Har nu bedt om at få ordren annuleret da jeg simpelthen ikke gider bruger mere tid på det. Så meget betyder det billede heller ikke.
Jeg har hos Martin Guld foto oplevet en fantastisk hjælpsomhed og service.
super nemt
Man kan i fred og ro gå ind se hvilken billedpakke der passer til- Billig og nemt for alle:)
Købeloven
Iflg. købeloven har en kunde altid 14 dages fortrydelsesret - dette gælder også det køb vi lige har foretaget. Det er derfor ikke korrekt, at der ikke gives fortrydelsesret.
Hvor er billedet henne ??
Jeg bestilte billedet i starten af nov. 09 og fik at vide på ordrebekræftelsen, at leveringstiden var ca. 10 dage.
På mit kontoudtog fra banken kan jeg se pengene er overført til Martin Guld den 6. nov 09.
Idag skriver vi den 8. dec. 09 og jeg har stadig ikke modtaget billedet...
Det værste er, at jeg intet har hørt fra Martin Guld vedr. evt. forsinkelse.
Der er heller ikke oplyst tlf.nr. eller andet på ordrebekræftelsen eller på siden med skolefotografierne, så man nemt kan komme i kontakt med firmaet..
Birgitte Hartoft-Nielsen
bedre end sidst
Fantastisk smidig måde at bestille på, det fungerer bedre end sidste år.
Rigtig flotte billeder, godt med helfigurs billeder, jeg synes de er dyre, men dygtig fotograf.
Tæt på fem
Serviceminded - svarer straks på henvendelse om fejl på hjemmesiden og retter i mit beløb. Flotte billeder og mange at vælge imellem. Men dog kun 4 stjerner, da der jo altså var fejl på bestillingssiden.
Brugervenlighed
Hej
Dejlig nemt at gå til at finde og bestille sine billeder. *****
Bestilte varer kom ikke
Mine bestilte og betalte fotos kom ikke, og når man ringer, er der enten optaget eller nummeret virker ikke. Ved mails sker der heller intet
mangler billeder.
Anmelder Martinguld. 1 stjerne
Der er lovet en levering på 10 dage, nu er der gået 19 dage uden jeg har modteget det bestilte og betalte matriale.
Martinguld Elevbog for Borupgaard
Købte 4 stk. Elevbøger à 35,- pr. stk. i det vi ville give dem til Kristians storesøstre i julegave. Men magen til makværk skal man lede længe efter. Billederne er lagt tilfældigt ind, og enkelte sider står der at billede mangler, men så kan man finde dem bagerst i bogen. Elevbogen for 3 G skulle gerne være en man kunne vise frem med stolthed - her gemmer man hellere bogen væk.
3 stjerner - bestillng af foto hos Martin Guld
3 stjerner - ok nemt - men savner den automatisk går videre til næste skærmbillede. også hurtig emailbekræftelse var at ønske
Let og overskelig website. Lækkert med mulighed for søskende bestilling i samme handling.
Mvh
Helle
Fotobestilling
<en rodet affære hvor man skal oplyse bl.a. e-mail. Synes overflødigt, når der er tale om en påduttet skolefotografering. Al henvendelse må kunne ske via skolen. <hvorfor alt det andet unødvendige?
Mon jeg nogensinde får mine billeder ???
Bestilte 14.9. billeder af min datter, betalte samtidig 507,60 kr. I dag har vi d. 27.10., og jeg har endnu ikke fået billederne leveret. Rykkede tlf. d. 6.10., fik at vide at jeg ville modtage dem efter 5 dage. D. 15.10. forsøgte jeg at ringe igen, da var de gået til møde ?? I uge 42 holdt de ferie, og nu i uge 43 afspilles den samme tekst med at " de holder ferielukket i uge 42 " ?? Har nu forsøgt med en mail, mon det lykkes ? Det mest irriterende er at man ikke kan komme i kontakt med dem. Ærgeligt med al den bøvl, for billederne var ok. Vil håbe at skolen finder et andet fotofirma til næste år. Kan ikke anbefale MartinGuld.
Betaling men ingen levering
Jeg har igennem min søn´s skole fået taget nogle skolefotos. Jeg får en meddelelse om at skulle bestille og indbetale før de afsender mine billeder. Men lover så også at "bestræbe" sig på at lev. dem inden 10 dage. Dette gør jeg så. Efter 3 uger ringer jeg og rykker, men får oplyst at problemet var gruppebilledet, men de vil fremskynde processen, men skal regne med ca. 1 uge. Efter yderligere 14 dage rykker jeg igen, hvor jeg får en besked om at de vil undersøge det og vende tilbage. Hører så intet, hvilket normalt er "godt" nyt, bare måske ikke lige i dette tilfælde.
Forsøger at ringe i uge 42, hvor der har de så sørme efterårsferie. Ringer derfor tilbage ugen efter, her har kontoret så lukket uden yderligere bemærkninger.
Jeg ringer så til skolen, da de jo i teorien er fotobutikkens kunde, men de frakaster sig ethvert ansvar, da de bare har viderformidlet muligheden for at få taget billeder.... Hmmm.... så hvad gør man så nu .... ingen penge ...... ingen billeder, det er vist generalt bare en dårlig forretning. Kan derfor absolut ikke anbefale Martin Guld Foto, så hellere selv gå til en fotobutik og få taget sine billeder af sine kære unger.
Dette er bare en betænksom advarsel til alle der skulle overveje at benytte Martin Guld Foto. LAD VÆR !!!!!
Biddel kvaliteten
Jeg ved godt at det nok ikke er det nemmeste i verden at fotografere børn men at 7 ud af 9 billeder har genskær i brillerne er ikke godt nok. Så vi har i år ikke noget billede af vores søn at lægge under juletræet til bedsteforældrene
God og nem måde at få fotos af sine børn
Det er dejligt nemt at kunne bestille fotos når det passer mig, og at der er forskellige fotos at vælge mellem. Det er fint at I laver fotos både med og uden krop.
Jeg kunne dog godt tænke mig en pakke der inderholder 4-6 byttefotos og ikke kun den store pakke med 28. I min skuffe ligger 20 byttefotos til ingen nytte fra de forgange år.
Så en pakke med 4 stk 13X18 og 4 stk 9x13 og 6-8 byttefoto vil være det optimale for os.
Vi glæder os til at modtage billederne fra jer.
Anne Lintrup
de er bare dårlige
anmeldelse af Martin Guld.
De er dårlig til at tage billeder, de er rigtig dyr og overhoved ikke servicesminded når man ringer til dem.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.