Markus Techniek Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben heel tevreden. Ik kreeg een duidelijke offerte. Het contact is prettig verlopen. De werkzaamheden zijn vervolgens netjes en volgens afspraak uitgevoerd en de werkplek is netjes achtergelaten. O... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed bedrijf, reageerde zeer snel op onze stroomstoring groep 4 in de meterkast. De volgende dag netjes op tijd langs gekomen de storing onderzocht, en daarop een noodvoorziening aangebracht zoda... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Markus techniek heeft onze stroomstoring vakkundig opgespoord en veilig en keurig gerepareerd. De werkzaamheden gaan gepaard met een duidelijke en vriendelijke uitleg. De prijs is zeer redelijk.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede en positieve ervaring. Weet waar hij het over heeft en heeft mij goed geadviseerd met betrekking tot aanpassing meterkast en aanpassing electra werk keuken.

Unternehmen hat geantwortet

1. Elektroinstallationsdienst
  2. Elektriker
  3. Lichtplaner für Garten- und Landschaftsbau
  4. Telekommunikationsunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Markus Techniek. Markus Techniek combineert ruim 30 jaar praktijkervaring met moderne kennis van elektrotechniek, energiesystemen en laadoplossingen. Wij leveren diensten voor zowel de particuliere als zakelijke markt en werken veilig, duurzaam en volgens de geldende normen en voorschriften. Markus Techniek is aangesloten bij Techniek Nederland, erkend door InstallQ en beschikt over landelijk zegelrecht voor werkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Neem vrijblijvend contact op voor advies of een prijsopgave info@markustechniek.nl

Hervorragend

Op tijd op de afspraak.
Goed in de communicatie.

26. November 2025

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u onze communicatie en punctualiteit als prettig heeft ervaren. Wij vinden duidelijke afspraken en goed contact erg belangrijk. Graag tot een volgende keer! ⚡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als er 6 sterren bestonden verdiende…

Als er 6 sterren bestonden verdiende dit bedrijf het! Snel, professioneel, uitvoerig uitleg en uiterst eerlijk geprijst! Ga zo door!

31. Oktober 2025

Antwort von Markus Techniek

Wat een mooie woorden, hartelijk dank voor deze geweldige review!
Fijn om te horen dat u onze snelheid, duidelijke uitleg en transparante werkwijze waardeert. Wij vinden het belangrijk dat klanten niet alleen goed geholpen worden, maar ook begrijpen wat er gebeurt en waarom.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! ⚡

Deskundig en betaalbaar

Heel deskundig op zijn vak. Weet wat hij moet. Zo grondig uitzoeken naar de problemen om oplossingen te vinden. Heel erg verantwoordelijk.

27. Oktober 2025

Antwort von Markus Techniek

Hartelijk dank voor uw mooie review. Bij aardlekstoringen is zorgvuldig meten en stap voor stap uitsluiten essentieel; fijn dat u onze grondige aanpak zo waardeert.

We hebben de oorzaak na metingen herleid en hersteld, en meteen gecontroleerd of alles weer veilig en bedrijfszeker functioneert.

Dank u voor het vertrouwen — mocht u nog vragen hebben of preventief advies wensen, dan sta ik graag voor u klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel, vakkundig en transparant – aanrader!

Duidelijke, complete offerte ontvangen zonder poespas. Heldere communicatie zowel telefonisch als via WhatsApp. Zeer tevreden over het resultaat (strakke afwerking) en de snelheid waarmee de afspraak is gemaakt. Na afloop doorgemeten en spanningslek opgelost. Goede uitleg en vragen beantwoord gekregen. Ik zal Jos zeker aanraden aan anderen en opnieuw benaderen voor elektrotechnisch werk.

21. Oktober 2025

Antwort von Markus Techniek

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en positieve review! Mooi om te horen dat u tevreden bent over de communicatie, uitvoering en afwerking.

Transparantie en zorgvuldigheid staan bij ons voorop — van offerte tot laatste meting. Fijn dat alles weer storingsvrij draait, en graag tot een volgende keer bij een nieuw elektrotechnisch project!

Top bedrijf

Duidelijke offerte en advies. De werkzaamheden zijn keurig en goed uitgevoerd.
Alles netjes achtergelaten.

9. Oktober 2025

Antwort von Markus Techniek

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat zowel het advies als de uitvoering naar wens zijn verlopen.

We vinden het belangrijk om het werk niet alleen goed, maar ook netjes achter te laten — mooi dat dat is opgevallen. Graag tot een volgende keer!

Professioneel en deskundig.

Professioneel en deskundig uitgevoerde werkzaamheden. Komt afspraken goed.

26. August 2025

Antwort von Markus Techniek

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons centraal, dus het is fijn om te horen dat dit ook zo is ervaren. Graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opname expertise / prijsopgave /…

Opname expertise / prijsopgave / uitvoering en uitleg volgens plan uitgevoerd.
Prijs is prijs geen bijkomende kosten. ( addertjes onder het gras )
Uitgevoerd volgens planning en van te voren gemaakte afspraken.

14. August 2025

Antwort von Markus Techniek

Dank voor uw positieve woorden! Wij vinden het belangrijk dat afspraken helder zijn en de prijs de prijs blijft — zonder verborgen kosten. Met vriendelijke groet, Jos Markus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Electra Vakman die meedenkt !

Jos is een echte vakman die meedenkt en met de laatste technieken en materialen werkt. Een instagram waardige groepenkast opgeleverd, die op een superjacht niet zou misstaan. 😀

6. August 2025

Antwort von Markus Techniek

Bedankt voor dit mooie compliment! Als dat superjacht klaarligt, dan meren wij met plezier aan om de volgende groepenkast te maken ⚓🔧😄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spotjes met dimmers perfect gemonteerd

Het licht in de gang heeft hij perfect gemaakt. Ik ben super blij. Hij werkt netjes en volgens afspraak en is betrouwbaar

29. Juli 2025

Antwort von Markus Techniek

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het werk en onze manier van werken.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, goede communicatie en afwerking.

28. Mai 2025

Antwort von Markus Techniek

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en de afwerking van het werk. We streven altijd naar een nette en transparante werkwijze, dus uw waardering is voor ons de kers op de taart. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar.

Markus Techniek – vakwerk in techniek

Top!

We zijn goed geholpen door Jos!

14. April 2025

Antwort von Markus Techniek

Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Top elektricien

Vriendelijk, duidelijk en helder. Elk probleem werd zorgvuldig aangepakt waarbij verschillende oplossingen werden besproken. Volledig transparant over de prijzen.

19. Februar 2025

Antwort von Markus Techniek

Dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u onze aanpak als vriendelijk en duidelijk heeft ervaren. Problemen pakken wij altijd zorgvuldig aan en we blijven graag transparant over onze prijzen. Graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De technicus ging gedegen te werk

De technicus ging gedegen te werk en adviseerde op een rustige manier de mogelijke oorzaak van de storing en de opties hoe op te lossen.

17. Februar 2025

Antwort von Markus Techniek

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat onze zorgvuldige manier van werken gewaardeerd wordt. Wij streven altijd naar een professionele en transparante service, en het is goed om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard weer voor u klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Komt afspraken na en snelle uitvoering…

Komt afspraken na en snelle uitvoering van de werkzaamheden. Prima!

12. Februar 2025

Antwort von Markus Techniek

Goedemiddag heer Scholten, Hartelijk dank voor uw positieve review! We waarderen het enorm dat u onze betrouwbaarheid en snelle uitvoering benadrukt. Het is ons doel om altijd afspraken na te komen en werk van hoge kwaliteit te leveren. Fijn om te horen dat u tevreden bent!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, dan staan we uiteraard weer voor u klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze eerste ervaring met dit bedrijf.

Het was de eerste keer dat wij met dit bedrijf kennis hebben gemaakt. De uitvoering van de diverse kleinere opdrachten zijn uitstekend. Vakbekwaam, vriendelijk en eerlijke uitleg.

5. Februar 2025

Antwort von Markus Techniek

Hartelijk dank voor deze mooie review!

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Uw feedback motiveert ons om onze service en kwaliteit hoog te houden.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊
M.vr.gr. Jos Markus | Markus Techniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jos is een professional en heeft goed…

Jos is een professional en heeft goed werk afgeleverd! Zelfs de hanglampen in e hoogte waren geen probleem. Fijn dat we een betrouwbare elektricien hebben in onze omgeving.

15. Januar 2025

Antwort von Markus Techniek

Wat een mooie review, dankjewel! 😊 Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent. Jouw positieve woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om zo door te gaan.

Hopelijk zien we je snel weer!

Jos Markus | Markus Techniek

Kwaliteit ve goeie prijs

Denkt mee, legt goed uit, netjes, niet alleen voor electra maar ook wat erbij komt kijken en goede prijs.

1. Juli 2024

Antwort von Markus Techniek

Bedankt voor deze mooie review.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr