Ik ben heel tevreden. Ik kreeg een duidelijke offerte. Het contact is prettig verlopen. De werkzaamheden zijn vervolgens netjes en volgens afspraak uitgevoerd en de werkplek is netjes achtergelaten. O... Mehr ansehen
Zeer goed bedrijf, reageerde zeer snel op onze stroomstoring groep 4 in de meterkast. De volgende dag netjes op tijd langs gekomen de storing onderzocht, en daarop een noodvoorziening aangebracht zoda... Mehr ansehen
Markus techniek heeft onze stroomstoring vakkundig opgespoord en veilig en keurig gerepareerd. De werkzaamheden gaan gepaard met een duidelijke en vriendelijke uitleg. De prijs is zeer redelijk.
Goede en positieve ervaring. Weet waar hij het over heeft en heeft mij goed geadviseerd met betrekking tot aanpassing meterkast en aanpassing electra werk keuken.
Unternehmen hat geantwortet
- Elektroinstallationsdienst
- Elektriker
- Lichtplaner für Garten- und Landschaftsbau
- Telekommunikationsunternehmen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij Markus Techniek. Markus Techniek combineert ruim 30 jaar praktijkervaring met moderne kennis van elektrotechniek, energiesystemen en laadoplossingen. Wij leveren diensten voor zowel de particuliere als zakelijke markt en werken veilig, duurzaam en volgens de geldende normen en voorschriften. Markus Techniek is aangesloten bij Techniek Nederland, erkend door InstallQ en beschikt over landelijk zegelrecht voor werkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Neem vrijblijvend contact op voor advies of een prijsopgave info@markustechniek.nl
Rozenstraat 73, 2761GL, Zevenhuizen, Niederlande
- +31 (0)180-234 089
- info@markustechniek.nl
- www.markustechniek.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Markus Techniek
Als er 6 sterren bestonden verdiende…
Als er 6 sterren bestonden verdiende dit bedrijf het! Snel, professioneel, uitvoerig uitleg en uiterst eerlijk geprijst! Ga zo door!

Deskundig en betaalbaar
Heel deskundig op zijn vak. Weet wat hij moet. Zo grondig uitzoeken naar de problemen om oplossingen te vinden. Heel erg verantwoordelijk.

Antwort von Markus Techniek
Snel, vakkundig en transparant – aanrader!
Duidelijke, complete offerte ontvangen zonder poespas. Heldere communicatie zowel telefonisch als via WhatsApp. Zeer tevreden over het resultaat (strakke afwerking) en de snelheid waarmee de afspraak is gemaakt. Na afloop doorgemeten en spanningslek opgelost. Goede uitleg en vragen beantwoord gekregen. Ik zal Jos zeker aanraden aan anderen en opnieuw benaderen voor elektrotechnisch werk.

Top bedrijf
Duidelijke offerte en advies. De werkzaamheden zijn keurig en goed uitgevoerd.
Alles netjes achtergelaten.

Professioneel en deskundig.
Professioneel en deskundig uitgevoerde werkzaamheden. Komt afspraken goed.

Antwort von Markus Techniek
Opname expertise / prijsopgave /…
Opname expertise / prijsopgave / uitvoering en uitleg volgens plan uitgevoerd.
Prijs is prijs geen bijkomende kosten. ( addertjes onder het gras )
Uitgevoerd volgens planning en van te voren gemaakte afspraken.

Antwort von Markus Techniek
De Electra Vakman die meedenkt !
Jos is een echte vakman die meedenkt en met de laatste technieken en materialen werkt. Een instagram waardige groepenkast opgeleverd, die op een superjacht niet zou misstaan. 😀

Antwort von Markus Techniek
Spotjes met dimmers perfect gemonteerd
Het licht in de gang heeft hij perfect gemaakt. Ik ben super blij. Hij werkt netjes en volgens afspraak en is betrouwbaar

Antwort von Markus Techniek
Goed meegedacht en offerte aangepast…
Goed meegedacht en offerte aangepast naar onze wensen.

Top elektricien
Vriendelijk, duidelijk en helder. Elk probleem werd zorgvuldig aangepakt waarbij verschillende oplossingen werden besproken. Volledig transparant over de prijzen.

Antwort von Markus Techniek
De technicus ging gedegen te werk
De technicus ging gedegen te werk en adviseerde op een rustige manier de mogelijke oorzaak van de storing en de opties hoe op te lossen.

Antwort von Markus Techniek
Komt afspraken na en snelle uitvoering…
Komt afspraken na en snelle uitvoering van de werkzaamheden. Prima!

Antwort von Markus Techniek
Onze eerste ervaring met dit bedrijf.
Het was de eerste keer dat wij met dit bedrijf kennis hebben gemaakt. De uitvoering van de diverse kleinere opdrachten zijn uitstekend. Vakbekwaam, vriendelijk en eerlijke uitleg.

Antwort von Markus Techniek
Jos is een professional en heeft goed…
Jos is een professional en heeft goed werk afgeleverd! Zelfs de hanglampen in e hoogte waren geen probleem. Fijn dat we een betrouwbare elektricien hebben in onze omgeving.

Kwaliteit ve goeie prijs
Denkt mee, legt goed uit, netjes, niet alleen voor electra maar ook wat erbij komt kijken en goede prijs.

Antwort von Markus Techniek
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.