At være i sorg og tage fornuftige beslutninger er ikke det nemmeste, men med Marie uvurdelige hjælp og omsorg gik det nemt. Hun tog billeder i kirken og sendte billeder fra gravstedet, mens vi ho... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Marie gjorde bisættelsen til en smuk dag midt i sorgen. Hun var meget omsorgsfuld, nærværende og dybt professionel lige fra vores første samtale. Jeg følte mig fuldkommen tryg og giver Mariesbegrav... Mehr ansehen
Marie var en god lytter og vejleder. Vi følte os trygge. Da vi ville skifte kirkegård, sørgede hun for det. Fik gode råd. Meget empatisk i den svære situation.
Marie var helt fantastisk. Vi følte os trygge fra første samtale, og igennem hele forløbet. Marie er meget omsorgsfuld og vi blev lyttet til, samtidig med, at vi kunne mærke at det også betød meget fo... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg kan kun give mine varmeste…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Maries Begravelser.
Allerede fra første kontakt var kommunikationen klar, tydelig og tryg – præcis det, man har brug for i en svær situation.
Marie er et usædvanligt empatisk menneske. Hun giver plads, lytter oprigtigt og forstår meget hurtigt ens behov, ønsker og forventninger. Man mærker tydeligt, at det ikke bare er en funktion, hun udfylder – det er mennesket Marie, man møder.
Alt forløb præcis som aftalt. Ceremonien var smuk, rolig og varm, samtidig med at alt blev håndteret professionelt og med stor respekt. Det gav ro og overskud i en ellers tung tid.
En meget tryg og værdig oplevelse hele vejen igennem.
Helt igennem en god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse. Sød, empatisk, varm og hjælpsom. Styr på tingene.
Alle vores ønsker blev imødekommet, lige fra en smuk rosa kiste, og til at sige et sidste farvel inden begravelsen og lægge personlige ting til min mor. Meget tilfreds og kan varmt anbefales. Tak.
Stor anbefaling Maries Begravelser…
Vi kan kun anbefale Maries Begravelser på det kraftigste. I forbindelse med min mors død var Marie lige fra starten virkelig imødekommende og serviceminded og samtidig meget personlig på en varm og kærlig måde. Vi fik en rigtig god vejledning og et fint overslag på prisen. Da der ikke var værdier i boet, foreslog Marie selv, hvilke ydelser vi evt. kunne udelade og få løst på en anden måde, således at vi kunne spare lidt på økonomien. Vores første kontakt skete en torsdag, men i løbet af weekenden dukkede der flere spørgsmål op, og vi sendte nogle mails sent på aftenen, som vi forventede, at hun ville svare på om mandagen – men hver gang vendte hun tilbage i løbet af få minutter med et svar, så vi kunne komme videre i planlægningen. Dette satte vi virkelig stor pris på.
Efter nogle dage besluttede vi, at min mor skulle have noget med sig i kisten, og Marie tilbød at komme forbi og hente det, hvor end vi befandt os.
På dagen var Marie meget nærværende. Hun holdt sig i baggrunden, men holdt hele tiden øje med os, om vi behøvede hjælp. Vi var kun ganske få i kirken, og nogle af bærerne af kisten var lidt udfordret, men Marie stod klar til at overtage hvis én af os måtte opgive og trække sig. Det hele var så trygt, varmt og personligt – hun havde vores alle sammen ryg. Stor tak til Marie – Vi vil bruge hende igen – selvom vi håber, at det må blive om lang tid ❤️
Vi har brugt Maries begravelse to gange…
Vi har brugt Maries begravelse to gange og kan på det varmeste anbefale Marie. Man får et meget personligt og nærværende forløb og føler sig tryg hele vejen.
Det har været to forskellige men meget smukke begravelser.
Varmeste anbefaling af Mariesbegravelser
Vi oplevede at få en yderst professionel, empatisk og samtidig personlig støtte og vejledning midt i sorgen over at have mistet vores mor. Marie var virkelig god til at mærke hvilken hjælp og rådgivning som vi havde brug for netop der hvor vi var trætte og kede af det og hvor det er svært at tage stilling til noget som helst. Marie er nem at få fat på, svarer hurtigt tilbage på diverse spørgsmål og følger ikke mindst altid op på personlige ønsker og aftaler. Ved bisættelsen var Marie den perfekte vært og vi skulle ikke tænke på andet end at sige farvel. Marie gjorde vores afsked med mor helt unik da hun spontant arrangerede en helt privat og smuk cermoni før kisten kørte fra hjemmet - et minde vi altid vil huske med glæde og hvor den nærmeste familie deltog. Vi vil varmt anbefale Marie til alle der har mistet.
Ro, varme og overblik
Midt i sorgen var Marie et uvurderligt holdepunkt af ro, varme og overblik. Nænsomt og med stor forståelse og respekt guidede hun os igennem den første kaotiske uge, og vi fik taget den smukkeste afsked med vores mor en solskinslørdag i marts.
Det er så vigtigt at vælge den rigtige bedemand - taler af bitter erfaring fra en tidligere bisættelse, hvor stort set alt gik galt. Denne gang valgte vi heldigvis rigtigt - kæmpe anbefaling af Maries Begravelser og Marie!
På fineste nænsomme måde hjalp Marie os…
På fineste nænsomme måde hjalp Marie os børn med at tage smukt afsked med både vores far og året efter vores mor.
Marie er ydmyg, nænsom, lyttende og klog på alle former for sorg reaktioner.
Tak Marie💛
Nærværende og varm
Marie var både nærværende, varm, lyttende og omsorgsfuld, da hun nænsomt, men sikkert, guidede os gennem planlægningen af den fineste afsked med først min far og, et år senere, min mor.
Vi satte utrolig stor pris på Maries kærlige tilgang og kyndige hjælp og giver hende vores allervarmeste anbefalinger
Familie og afdøde er i trygge hænder hos Marie
Marie har taget sig utroligt godt af tre mennesker i min omgangskreds, herunder min egen mor.
Der er intet, der kan gøre en kritisk sorgsituation bedre, men Marie gjorde det mindre forfærdeligt. Vi vidste med det samme, at vi var i trygge hænder! Med sin erfaring som både jordemoder, familieterapeut og bedemand, er hun utroligt veludrustet til at håndtere familier i sorg og krise.
Marie tog sig af alt. Hun lyttede, og hjalp med alt, vi havde brug for. Hun er så grundig og medfølende, og alt blev lagt klart frem fra begyndelsen - der var ingen ekstra udgifter eller noget "med småt". Fuldkommen gennemsigtighed og klare rammer - det betyder utroligt meget, når man er sorgramt.
Vi har efterfølgende talt om, at Marie gjorde hele forskellen for os - vi har sjældent mødt så behageligt og empatisk et menneske. Hun passede så godt på min mor - og på os.
Vi kan kun give Marie de varmeste anbefalinger til andre familier i svære situationer.
De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra. Marie tager sig tid og bruger energi på at sætte sig ind i de efterladtes ønsker. Man føler sig i trygge hænder igennem en svær tid, hvor det kan være uoverskueligt at tage stilling til praktik.
Marie var en god og rolig hjælp i den…
Marie var en god og rolig hjælp i den svære tid god til at lytte og stillede ikke for mange spørgsmål helt igennem fantastisk både under og efter begravelsen det var guld vær for os
Selv i valg af kiste,bårebuket osv var hun meget kompetent igennem hele forløbet
Vores oplevelse var d.25 juni 2024
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Mariesbegravelser. Marie var empatisk, flekibel og meget professionel (på den gode måde) hele vejen igennem, hvilket gjorde en svær tid lettere. Kan varmt anbefales
Tryghed i den svære tid
Marie har vi kontraheret med flere gange og vi vil altid anbefale hende
Hun er nærværende, empatisk, gjorde og tryg og førte os igennem den svære tid på en sikker måde
Hun er meget også hjælpsom og forstående
Det sikre valg
Vi valgte Mariesbegravelser, og det var det bedste valg, vi kunne have truffet i en svær tid. Marie mødte os med en varme og empati, der straks skabte ro.
Hun lyttede til os, tog sig tid til at forstå vores ønsker og guidede os nænsomt igennem alle beslutningerne. Det føltes aldrig forretningsagtigt – men menneskeligt, omsorgsfuldt og trygt.
Selve ceremonien blev præcis så smuk og personlig, som vi havde håbet. Vi er Marie dybt taknemmelige og kan helhjertet anbefale hende til andre.
Jeg vil til en hver tid vælge Mariesbegravelser igen.
Empatisk, kyndig og nærværende. Stor anbefaling herfra!
Marie har hjulpet mig igennem to begravelser med stor empati, kyndighed og tilstedeværelse. Hun gjorde processen overskuelig, og hun var altid let at komme i kontakt med både pr telefon og email. Hun havde sans for deltaljer og kom med gode forslag, når valgene var svære. Jeg vil ikke tøve et øjeblik med at vælge Marie igen, og hun får min største anbefaling.
Stor anbefaling af Maries begravelser
Vi har brugt Marie to gange, og begge gange har Marie vist sig som en kærlig, empatisk støtte. Marie er - udover at være et utrolig sødt menneske - også rigtig god til at skabe tryghed i en sårbar situation. Hun er nærværende og opmærksom og samtidig helt diskret. Marie får vores aller største anbefaling.
Ro, overblik og nærvær
Vi har haft en meget tryg og respektfuld oplevelse hos Mariesbegravelse. Marie er et utroligt empatisk menneske, som giver sig god tid til at lytte og forstå vores behov i en svær tid. Hun formåede at skabe ro, overblik og nærvær, og vi følte os set og taget alvorligt hele vejen igennem processen. Alt blev håndteret med omsorg og stor professionalisme, og vi stod aldrig med ubesvarede spørgsmål.
Vi kan på det varmeste anbefale Mariesbegravelse til andre, der ønsker en værdig og hjertelig afsked.
Vi kunne ikke ønske os en bedre/finere…
Vi kunne ikke ønske os en bedre/finere dag og støtte fra Marie - en meget smuk afsked
Marie Thjellesen er nærværende og omsorgsfulde
Marie Thjellesen er nærværende, opmærksom, omsorgsfuld og dog diskret. Hun var alt, hvad jeg havde brug for til bisættelsen af min kære bror, hvor jeg var ramt af sorg og chok. Hun hjalp også med at huske mig på alt, hvad jeg burde huske, og var en sikker, varm og glad hånd under mig i den situation, jeg havde brug for det. Jeg kunne ikke sætte nogen finger på noget som helst, der kunne være gjort anderledes, og jeg vil bruge Maries Begravelser igen, når tiden er inde.
Den varmeste anbefaling fra Birgitte Possing
Marie er en god lytter og empatisk og en god vejleder
Marie var en god lytter og vejleder.
Vi følte os trygge. Da vi ville skifte kirkegård, sørgede hun for det.
Fik gode råd. Meget empatisk i den svære situation.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.