Mandalay havemøbler Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er de smukkeste havemøbler🤩🤩 OG de er fremragende at sidde i😉 Leveringen var glimrende, men en god ide at ringe til DSV og aftale et 4 timers interval. 7-17 er umuligt for de fleste. Når man... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi besøgte showroomet i Kokkedal og fik en skøn oplevelse. Rigtig god service - fik god beskrivelser, forslag til sammensætning og sat Marguerit møbler op både ude og inde for bedste belysning. Best... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besøgte Mandalay’s showroom i Søborg, da jeg var lidt i tvivl om, hvilke havemøbler der ville passe bedst til min mindre udestue… Igennem forskellige stole og bord-opsæt i showroomet, og rigtigt go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var kærlighed fra første blikpå Mandaley havemøbler. Jeg måtte have dem, og jeg er nu den lykkelige ejer af et stort Mandaley bord med 6 stole. Jeg købte sættet direkte gennem Mandaley, og blev hj... Mehr ansehen

1. Gartencenter
  2. Innenarchitekt
  3. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Mandalay er du ikke tvunget til at købe et bestemt sæt, men kan f.eks. frit kombinere de haveborde og havestole DU synes passer bedst til din altan, have eller terrasse. Når du køber dine havemøbler på mandalay.dk, kan du frit vælge om du selv vil afhente dem eller have leveret til døren - uanset som det er havestole, haveborde, en havebænk eller dækstol, dit nye Marguerit havemøbelsæt eller bare et gavekort til en du holder af. Vi designer og producerer altid vores møbler med stort fokus på design, komfort, kvalitet og det bedste valg af materialer. Havemøbler skal ikke kun være pæne at se på og komfortable. De skal også være praktiske - lette at flytte rundt på, kombinere og ikke mindst lette at opbevare og vedligeholde. Alle Mandalays havemøbler er i vejrbestandige materialer, der kan tåle det omskiftelige danske vejr. Find de havemøbler der passer dig på www.mandalay.dk

Hervorragend

Alle Bewertungen

34 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havemøblerne er dejlige at sidde i og…

Marguerit havestolene er dejlige at sidde og vi glæder os til at få møblerne ud, når vejret bliver bedre. Vi er også meget begejstrede for designet.
Vi købte 2 stole sidste år og i år har vi købt 1 bord + 2 stole mere. En af de stole vi modtog sidste år, havde en fejl og den blev byttet helt uden problemer. Det var fin service.

Vi overvejede kun at give 4 stjerner, for begge gange fik vi besked på, hvornår møblerne ville ankomme (ons-fre) og at vi ville blive orienteret dagen før via SMS, men det skete ikke. Begge gange måtte jeg rykke for tiden og så ankom møblerne først ugen efter.
Det kunne gøres bedre.
Mandalay beklagede, at vi ikke havde fået besked på forsinkelsen.

3. März 2026

Meget lækker kvalitet

Meget lækker kvalitet. Alt godt beskyttet , så ingen skader ved transport. Rigtig god siddekomfort i stolene. Bestilt i efteråret til levering i februar, god information undervejs.

25. Februar 2026

tilfredsstillende producent og leverandør

Det er anden gang vi handler hos Mandalay. Vi ringede direkte til hovedkontoret og fik også denne gang en særdeles imødekommende betjening og hurtig levering.
Varen sendes i fin emballage og med beskyttelse omkring metaldele så de ikke ridses.

22. August 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr