ManchetknopenOnline.NL Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos allereerst beloven ze een snelle levering van de manchetknopen wanneer je ze besteld hebt blijkt de levering ruim een week te duren. Met als excuus vakantie tijd bij de post maar andere p... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bezorgtijden kloppen voor geen meter. Zou 2-4 dagen duren, pas na 4 dagen een melding dat de bestelling in behandeling is genomen en na 7 dagen nog steeds niets binnen met als gevolg dat ik alsnog in... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos. Op de foto lijken de manchetknopen een leuk setje maar eenmaal thuis aangekomen zijn het gewoon twee verschillende knopen bij elkaar in een doosje gezet. Een regelrechte aanfluiting.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manchetknopen met een sierverpakking besteld maar nooit ontvangen. Het telefoonnummer van dit bedrijf is out of order en op mijn mail is nooit gereageerd. Wekt mij mij de indruk dat het oplichters zij... Mehr ansehen

1. Hochzeitsservice
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Herrenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

ManchetknopenOnline.nl is de nummer 1 in manchetknopen. Onze manchetknopen zijn per stuk direct uit voorraad leverbaar maar ook grote aantallen kunt u gerust de volgende dag in huis verwachten. Tevens maken wij manchetknopen met logo al vanaf 1 set. Onze klantenservice is u graag van dienst van 9.30 tot 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn officieel Thuiswinkellid, dus je koopt veilig, vertrouwd en voordelig! Probeer ons gerust velen gingen je voor.

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Geweldig!!

Snelle en duidelijke reactie op vragen via de mail! Bestelling heel snel binnen, en de gravure van het plaatje wat ik had meegestuurd is tot in detail nauwkeurig, ziet er echt top uit!

3. Juni 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Site via je mobiel ‘slechter’, top service

Als je via je mobiel op de site zit komen onderin de verschillende bestellingen door anderen voorbij wat wat onrustig is. En ook het invullen van je bestelling lastige maakt. Dit is op de computer/laptop niet.
Na de bestelling werd ik na een paar dagen gebeld dat ze met mijn bestelling bezig waren en dat ze wilde overleggen. Want de tekst die ik op de manchetknopen wilde kwam op een andere vorm (rechthoekig i.p.v. ovaal) mooier tot zijn recht. Super goed meegedacht!
Inmiddels de manchetknopen in huis en ziet er erg mooi uit!

17. März 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb dit keer vierkante gouden…

Ik heb dit keer vierkante gouden manchetknopen laten maken maar helaas is er rondom de gravering een lichte beschadiging te zien.

13. März 2018
ManchetknopenOnline.NL-Logo

Antwort von ManchetknopenOnline.NL

Beste mevrouw Van der Veen,

Dank voor uw bericht.

Wij hebben u per e-mail aangeboden uw manchetknopen te mogen retourneren aan ons zodra u terug bent uit het buitenland zodat wij hier met onze graveur naar kunnen kijken en voor u een oplossing kunnen aanbieden.

Gezien u de manchetknopen in het buitenland cadeau wenst te geven maken wij voor u een uitzondering omdat u niet eerder in de gelegenheid bent.

ManchetknopenOnline.NL

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Aanvullend bericht

Na mijn bestelling bleef het erg stil. Na een paar dagen heb ik contact opgenomen via de mail om te vragen wanneer ik de bestelling zou kunnen verwachten. Men wist niet waar de bestelling was en ik moest na twee dagen nog maar eens mailen. Omdat het een cadeautje betrof vond ik het heel jammer dat de bestelling vele dagen te laat aankwam. Ik kreeg pas na vier keer mailen een antwoord, nl. dat de postbode had gezegd dat ons adres niet goed was. Toen ik dit controleerde bleek het adres wel juist te zijn. Ruim een week na de bestelling kreeg ik het pakketje thuis. Jammergenoeg veel te laat voor de verjaardag.

Ik wil verder nog even reageren op uw antwoord. Toen ik de bestelling deed heb ik direct het hele bedrag inclusief verzendkosten betaald. Toen er iets mis bleek te zijn gegaan bij de post heeft u mij gezegd nogmaals het pakketje op te sturen. U bood mij niet aan om de verzendkosten terug te geven. Dat had wel heel passend geweest, hoewel ik hier nu niet moeilijk over wil doen. Het is fout gegaan, dat is jammer, en blijkbaar ook niet door uw toedoen, maar u heeft mij niet aangeboden het pakketje voor de tweede keer zonder verzendkosten toe te sturen. Laten we hopen dat dit niet meer voorkomt, want het is voor beide partijen niet leuk zo.

12. März 2018
ManchetknopenOnline.NL-Logo

Antwort von ManchetknopenOnline.NL

Beste mevrouw Benschop,

Dank voor uw bericht.

Wij hebben per mail contact met u gehad omdat de levering van uw manchetknopen helaas langer duurde dan gebruikelijk.
Uw emails van 1, 3 en 5 maart zijn allemaal door ons beantwoord. Soms moeten we informatie opvragen bij onze logistiek en kunnen we helaas niet altijd binnen 4 uur een mail beantwoorden/follow up geven.

Uw bestelling was bij ons op tijd verzonden maar helaas is daar bij Post NL iets misgegaan en is de bezorging uitgebleven. Wij hebben dan ook aangeboden uw bestelling opnieuw te verzenden zonder extra kosten voor u en dit is ook voor u in orde gemaakt.

Helaas kan dit gebeuren maar wij zoeken dan ook altijd naar een passende oplossing.

ManchetknopenOnline.NL

Goede site

Genoeg keuzes, snelle service, product ziet er goed uit, duidelijke site.

2. Februar 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bezorging ging goed en snel. De manchetknopen waren zoals ik ze verwacht had en in een fijn doosje.

7. Januar 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie manchetknopen maar niet akkoord met manier van verzending

Echt mooi gegraveerde manchetknopen en snel in huis.
Echter zouden gegraveerde manchetknopen volgens de website altijd gratis in een luxe verpakking en met track en tracé verzonden worden.
Hiervoor heb ik toch € 9,99 extra verzendkosten moeten betalen en heb deze gewoon met de brievenbuspost ontvangen. Na hierover contact gelegd te hebben met de klantenservice kreeg ik te horen dat ze de doosjes aangepast hadden en inmiddels via brievenbuspakketje verstuurd werden maar dit nog niet aangepast was op hun site. Toch jammer van de € 9,99 die ik nu teveel betaald heb.

16. Dezember 2017

Goede ervaring

Goede ervaring, bestelling op tijd ontvangen. Het doosje welke bij de bestelling hoorde was vergeten te mee te sturen. Dit is later toegestuurd, dat was geen probleem.

7. Dezember 2017

Top!

snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

4. Dezember 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr