Mammashop Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta!! Mycket besviken. På hemsidan står det att beställningar före kl. 13 skickas samma dag och att leveranstiden är 1–3 dagar. Inget av detta stämde. Jag beställde den 8 juli för en födelsedag, me... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en snickarbänk från företaget till min brorsson. Delar i beskrivningen av hur bänken ska byggas saknas, skruvarna går inte att skruva i på alla ställen, då hålen är felplacerade. Färgen är f... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vill inte ge någon stjärna alls! Det sämsta ställe jag handlat på. Nästan 400 kr för att skicka tillbaka en returvara som jag är väldigt missnöjd med. Företaget har gett vilseledande och felaktig info... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick min beställning annullerad då jag kontaktat dem och frågat hur det gick med min beställning efter ett par veckors väntande. De vägrade annullera betalningen på Klarna efter annulleringen av or... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Babyausstattungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Mammashop hittar du en massa trendiga och praktiska babyartiklar. Vi har många läckra åkpåsar, bärsjalar och skötväskor på lager. Vi har också ett stort sortiment av mammakläder, gravidsmycken, amningskläder, amingsbh - ja i stort sett allt du behöver som gravid eller ammande.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Finns något för alla

Mycket saker att välja mellan, både personliga gåvor och andra välbehövliga saker! Är nöjd med mitt köp, snabb leverans! Bra kommunikation :)

29. August 2014

Antwort von Mammashop

Vi tackar för detta Elin!

Jättekul och fin kommentar.

Hoppas vi ses snart igen!

Bra produkter, snabb frakt,

Inget att klaga på :)

28. August 2014

Antwort von Mammashop

Tack för din fina kommentar Nina!

Välkommen åter till oss.

Helt underbart bemötande!!

Jag får bara säga att jag fick ett sådant underbart bemötande per telefon och mail att jag vill bara handla igen för egen del och gåvor till andra i min omgivning. Dessutom kommer jag att rekommendera er till alla jag känner som kan behöva något från er.

27. August 2014

Antwort von Mammashop

FANTASTISK roligt att höra!

Vi tackar ödmjukast och hoppas att vi ser dig snart igen på " Shoppen"

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra utbud och snabb leverans!

Bra utbud på hemsidan, lätt att navigera och supersnabb leverans!

26. August 2014

Antwort von Mammashop

Det var glädjande att höra Leny!

Det är precis så vi vill att det vara för våra kunder.

Hoppas vi ses snart igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra hemsida och fin service.

Fin service att jag blev uppringd då min vara inte fanns i den färg jag beställde!

Antwort von Mammashop

Tack för din fina kommentar Evy!

Hoppas att ni väljer MammaShop snart igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabbt, enkelt och bra pris!

Snabb leverans! Bra priser och trevligt utbud. Minus att man inte kan betala med faktura.

Hejsan Linn!

Vi tackar för detta, och "misstänker" att något tekniskt har varit på tok i samband med din beställning då vi har alternativ Klarna / Faktura som val.

För lång tid

Jag beställde och fick ingen faktura skickad till mig så jag visste inte om min köp hade gått igenom, sen tog det en vecka och jag hörde ingenting. Då köpte jag en annan produkt från en affär istället. När sedan min produkt från er dök upp två veckor senare skickade jag tillbaka den.

Antwort von Mammashop

Hejsan Anna! Tack för din synpunkt.

Detta är såklart något vi måste se över, och beklagar att ditt köp hos oss blev felhanterat.

Hoppas att du väljer att titta in igen.

Fraktkostnader?

Jag är en nöjd kund och har beställt produkter från företaget ett antal gånger, vilket har fungerat bra. Denna gång råkade jag tyvärr beställa fel produkt, då de såg snarlika ut och ursprungsvaran var slut hos leverantören. Det som störde mig var att jag blev tvungen att betala för frakten på returen-varför kan man inte bjuda på den? Känns surt att behöva stå för fraktkostnaden som blev 25 % av varans pris när jag ändå kommer att lägga en ny beställning igen. Många större företag brukar stå för frakt vid byte och returer som 'good-will' gentemot sina kunder-om man är mån om dem vill säga. Något att fundera på framöver kanske?!

20. August 2014

Hejsan Catherine!

Jag vet inte om du provade att ta kontakt med vår kundtjänst gällande detta!?? Naturligt vis var detta jättetråkigt för dig att det blev så. Vi brukar dock alltid hitta lösningar till våra kunder.Men klart något som vi ska se över.

Dyrt att skicka retur

Till min besvikelse när jag fick hem min beställning av många gravidplagg passade inte de flesta plagg. De hade konstiga passningsform. Det är inte förvisso butikens fel. Däremot har butiken bifogat en amatörmässig retursedel utan returfraktsedel. Det kostade mig 217kr att skicka tillbaka paketet. Jag tänker inte handla där igen.

18. August 2014

Antwort von Mammashop

Hejsan Linda och TACK för din synpunkt!

I nuläget kan vi inte erhålla fri retur till våra kunder.Gäller det ett byte skickar vi detta kostnadsfritt till dig! Men naturligtvis så är detta något att se över.

toppen

Snabb frakt. Enda stället i Sverige som säljer varan jag var på jakt efter.

18. August 2014

Antwort von Mammashop

Vi tackar för detta Caroline och önskar dig STORT välkommen åter!

Snabb leverans!

Snabb leverans och bra service. Rekommenderar er butik till alla som ska handla babyartiklar.

15. August 2014

Antwort von Mammashop

Tack för din fina kommentar Sigridur!

Hoppas att ni snart väjer MammaShop igen.

Välkommen.

Disapponted :(

Placed two orders almost simalteneously,the second one arrived quickly but in destroyed packaging had to chaste to get the first one,received my order partially only,status on the web site shown as Complete though,not even sure when if ever it will reach me. Both orders paid directly by card. None of orders had packing list -so very difficult to trace if everything was sent.

13. August 2014

Antwort von Mammashop

Hi Svetlana! Thanks for your point of view

Sorry:

We regret that we did not give you the right information from the start. A portion of your order sent from us directly, and the major product from our warehouse in Denmark.

Grt Mette

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Did not inform in advance that package will come in 2 deliveries. Package arrived quite damaged, thankfullt the bed was ok inside.

Delivery times longer than competition. Would probably buy elsewhere if there were no good offer.

11. August 2014

Hi Alexandra P!

Thanks for your viewpoint!

Sorry it was wrong informed from the beginning.Sad that it was damaged too. Of course this is something we need to review.

Grt Mette

Snabbt leverans!

Jag verkligen tyckte om att handlar hos Er och är nöjd med produkten och leverans det var snabbt.

7. August 2014

Hej Vanessa!

Glädjande att höra! Hoppas att ni väljer MammaShop snart igen.

Ha en fin fortsatt vecka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbra service, snabb leverans och bra priser.

Blev positivt överraskad av denna sida. Lätt att hitta det man söker och även kunna söka det som är billigast och inte endast det nyaste vilket underlättade för min del. Enkelt att betala och produkten kom i lådan hur snabbt som helst så jag rekommenderar verkligen andra att testa mammashop och kommer själv att handla därifrån i första hand. :) Helnöjd!!

2. August 2014

FANTASTISKT Linda!

Tack för ditt fina omdöme och hoppas att vi snart ser dig igen på " Shoppen"

Toppenbutik!

Snabb leverans och bra varor.

29. Juli 2014

Antwort von Mammashop

Vi tackar för det Jessica!

Hoppas att ni snart kommer tillbaka.

Soliga hälsningar / MammaShop

Bra service, snabb leverans

Har fått bra hjälp och är nöjd med varorna!

28. Juli 2014

Tack Anna!

Det är glädjande att höra från dig!

Välkommen tillbaka.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Otroligt snabb leverans!

Otroligt snabb leverans! Fick mina produkter redan dagen efter.

23. Juli 2014

PERFEKT Johanna!

Hoppas att ni snart kommer tillbaka.

Soliga hälsningar / MammaShop

Supersnabb leverans!

Beställde paketet en morgon och dagen efter kom det direkt i brevlådan, verkligen över förväntan! Enkelt, smidigt och snabbt.

15. Juli 2014

Antwort von Mammashop

Det är precis så vi vill att det ska fungera Linda!

Vi tackar för ditt fina omdöme och hoppas vi ser dig snart igen.

Mvh Mette

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr