Sämsta!! Mycket besviken. På hemsidan står det att beställningar före kl. 13 skickas samma dag och att leveranstiden är 1–3 dagar. Inget av detta stämde. Jag beställde den 8 juli för en födelsedag, me... Mehr ansehen
Beställde en snickarbänk från företaget till min brorsson. Delar i beskrivningen av hur bänken ska byggas saknas, skruvarna går inte att skruva i på alla ställen, då hålen är felplacerade. Färgen är f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vill inte ge någon stjärna alls! Det sämsta ställe jag handlat på. Nästan 400 kr för att skicka tillbaka en returvara som jag är väldigt missnöjd med. Företaget har gett vilseledande och felaktig info... Mehr ansehen
Fick min beställning annullerad då jag kontaktat dem och frågat hur det gick med min beställning efter ett par veckors väntande. De vägrade annullera betalningen på Klarna efter annulleringen av or... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Mammashop hittar du en massa trendiga och praktiska babyartiklar. Vi har många läckra åkpåsar, bärsjalar och skötväskor på lager. Vi har också ett stort sortiment av mammakläder, gravidsmycken, amningskläder, amingsbh - ja i stort sett allt du behöver som gravid eller ammande.
Agerhatten 16 C, indg. 1, 5220, Odense SØ, Dänemark
- 840 83 82 58
- info@mammashop.dk
- www.mammashop.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Var skött
Köpte överdrag till kudde. Dock var det fel i färgen. Kundtjänst bad att få bild varpå köpet krediterades. Snabbt enkelt och smidigt.
Bra kundbemötande och snabb leverans
Väldigt nöjd med mitt köp hos mammashop. Snabb leverans samt att jag fick en personlig hälsning var ett stort plus!
Mycket bra!
Snabb leverans!
Jag har även varit i kontakt med kundtjänst. Blev bemött av väldigt vänlig och kompetent personal.
Passar även på att slänga in önskemål om fler varianter på Wubba-Nubs då dessa finns i fantastiska djur och färger.
Bra customer service. Snabb på att svara
Snabba på att svara och hjälpa till vid frågor
Nöjd kund
Snabb leverans, bra rabatter på rean, fina grejjer!!
Bara +
Beställde en special napp, fick med en extra napp som gåva, fint gjort
Retur
Helt ok sida. Snabb leverans. Suveränt med klarnafaktura. Men dåligt att man måste betala teturfrakten själv.
Tog lite tid att få varorna.
Bra priser men tog lite tid att få varorna.
Fantastiskt
Älskar denna bilen, min dotter använder den med lycka.
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd med beställningen och varorna!
Fortsätt så
Andreea
Bra service
Jag valde att skicka via posten och tyckte att det tog lite lång tid från att jag fått meddelande att det skickats till att det kom fram, 6 dagar, men det beror kanske på posten. Annars är jag helt nöjd. Varan var i gott skick.
Felleverans
Prisnivå: Mycket bra!
Leveranstid: Acceptabel, varorna skickas från Danmark
Leverans: Färg inte enligt beställning eller orderbekräftelse.

Antwort von Mammashop
Pålitlig företag
Rekommenderas, snabb leverans och bra kundservice.
Bästa bästa domoo kudden!
Tog lite tid med leverans, men har nu my precious domookudde large bakom rygg och nacke. Äntligen avslappnad! Inga prassliga kulor eller kliande tyg, hurra!
ni är sena med leveranser, och är svåra att nås via telefon
Förkorta leveranstider och svara I telefon när folk försöker komma I kontakt med er.

Antwort von Mammashop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.