Mamarosa Varde Bewertungen

2.4

Jeg lavede en bestilling på én pizza + hvidløgsbrød klokken 17:44, som blev bekræftet med en senest estimeret leveringstidspunkt på 18:54. Bestillingen bliver leveret 19:45 - Men på en forkert ad... Mehr ansehen

Bestilte pizzaer kl. 18.30. Køber blev accepteret til levering kl. 19.20-30. Efter nogen ventetid, forsøgte vi at ringe. Kunne ikke komme igennem eller telefonen blev ikke taget. Da vi var klædt... Mehr ansehen

SKOD PIZZARIA SAMT PERSONALE Gang på gang kommer de med undskyldning med de har travlt når man så køre forbi sidder der flere medarbejdere og glor samt så for man en tid på ens mad er klar... Mehr ansehen

Verdensklasse pizza og så lige midt i Varde! Jeg rejser meget både i Danmark og internationalt og som stor fan af det italienske køkken har jeg spist pizzaer i hele verden, også mange gange i... Mehr ansehen

Mangelhaft

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Verdensklasse pizza og så lige midt i Varde

Verdensklasse pizza og så lige midt i Varde!

Jeg rejser meget både i Danmark og internationalt og som stor fan af det italienske køkken har jeg spist pizzaer i hele verden, også mange gange i Italien. Men Mama Rosa i Varde kan altså noget helt særligt.

Her får man altid super hurtig betjening, og så laver de simpelthen de bedste pizzaer, jeg kender. Deres pizzaer har den perfekte balance: En sprød og velsmagende bund, præcis den rette mængde fyld og så smager det bare af mere hver gang.

Det er tydeligt, at der bliver lagt kærlighed og håndværk i hver eneste pizza, og det er netop dét, der gør forskellen. Uanset hvor jeg er i verden, glæder jeg mig altid til at komme hjem og bestille fra Mama Rosa – mit absolut foretrukne pizzasted.

Stor ros herfra og en klar anbefaling til alle pizzaelskere!

6. Juli 2025

Alt for Lang leveringstid

Pizzaer er gode, men måtte vente over en time på levering efter leveringstidspunktet. Træls de ikke oplyser om det så man kan vælge om det er det værd eller der skal findes andet alternativ.

4. Mai 2025

Ikke første gang…

Ikke første gang jeg har måtte ringe ig rykke for min mad.
Denne gang måtte jeg ringe 2 timer efter jeg havde lagt min ordre online på deres hjemmeside, som så også var 1 time efter maden skulle ha været leveret.
Der havde jeg prøver at ringe gentagne gange hvor den gik på svare med det samme. Da jeg endelig kom igennem, fik jeg beskeden om, at min mad var i ovnen… jeg havde bestilt burger og pommesfrites.

31. Juli 2022

Maden smidt på gaden

Aldrig mere MAMA ROSA!!
Det koster 33 kr. at få maden SMIDT PÅ GADEN - de kalder det ADMINISTRATION OG LEVERING.
Et drys HVIDLØG KOSTER KR. 10
Jeg påtænker at kontakte fødevarekontrollen pga. ovennævnte!!

24. März 2022

Rigtig god madoplevelse

Har bestilt 3 pizzaer og de var af høj standard. Kan klart anbefale Mama Rosa Varde, hvis man ønsker sig kvalitetspizzaer i og omkring Varde. Hurtig ekspedition og god service.

16. März 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen