Nemt at finde rundt på siden, mange søgemuligheder. Og hurtig levering. Eneste dårlige var at billederne ikke helt lever op til forventningerne - jeg bestilte to typer stof som så ud til at matche i f... Mehr ansehen
NEver got my things and co has disappeared and no refund.. Scam
Jeg købte flere produkter, men oplevede desværre, at billederne var anderledes end virkeligheden. Det betyder utroligt meget når man skal købe stof på nettet - så ønsker man også, at det matcher!
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kan du lide at sy - er du vild med sjovt og lækkert stof - stort udvalg i metervarer - alexander Henry Amy Butler Robert Kaufman Michael Miller og Echino.
Vejlands Allé 69, 2300, København S
- +45 25567787
- info@malika-rosa.dk
- www.malika-rosa.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Det var meget fint og enkelt
Det var meget nemt og enkelt at bestille varer, og de kom hurtigt.
Vupti.stof
Hej,
Første gang jeg har handlet hos jer - syntes det var en nem og overskuelig hjemmeside/shop.
Bestilte torsdag aften blev sendt fredag leveret mandag - tror ikke det kan gøres hurtigere.
Meget tilfreds også med de varer jeg har modtaget - tror helt sikkert jeg handle igen en anden gang
God jul
God kvalitet, hurtig tilbagemelding på spørgsmål og hurtig levering.
Jeg har kun købt stof en gang, og fandt stoffet i lige så fin kvalitet som lovet. Desværre kan man ikke få stoffet, økølogisk og bæredygtigt, mere, så det er rigtigt ærgerligt.
Rigtig god kvalitet til rimelig pris.
Hvis du ikke har handlet der, så prøv det. God ide at besøge forretningen først og få indtryk af kvaliteten.
Perfekt!
Altid god og hurtig service. Og stort udvalg af de lækkerste stoffer.
Hurtig levering og fine produkter.
God oversigt over produkterne på internetsiden. Mange beskrivelser og billeder af varerne. Hurtig levering. Altid tilfreds med kvaliteten af stof m.m.
Supergod service og superfine stoff:)
Veldig god service at dere åpnet butikken for oss norske turister så vi fikk handlet!!!:) flott og stort utvalg av spesielle og fine stoff!!!
Det flotteste og mest inspirerende udvalg af stoffer i Kbh.
Malika & Rosa er et eventyrligt sted at handle, hvis man er kreativ og gerne vil have nogle lidt specielle stoffer! Der er vaks betjening hvad enten man handler i butikken på Amager (ons og tors) eller via hjemmesiden.
Jeg kan kun give butikken mine varmeste anbefalinger.
SUPER!
Super lækkert stof til rimelig pris og meget hurtig levering!
Vil helt sikkert benytte mig af at købe i denne webshop igen!
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering :)
flotte mønstre og designs MEN
jeg kan lide at surfe rundt blandt alle de skønne stoffer og mønstre. Jeg savner dog en søgefunktion, der kunne hjælpe mig, som syr patchwork. Nemlig en funktion der kunne søge efter farver. Det ville være meget nemmere, at bestille matchende stoffer, hvis den funktion var der. Ellers fin og hurtig betjening
Som det skal være
Smukke stoffer, god hjemmeside, hurtig leverin
Super venlig betjening og mange flotte stoffer
Hos malika og rosa har de utrolig mange finestoffer og er utrolig hjælpsomme hvis man har nogle spørgsmål... Kan kun anbefales... 👍
Glad kunde
Alt gik som forventet - ingen problemer
Super
Super nem over overskuelig hjemmeside, lækre lækre stof og design, lynbørgehurtig betjening :-)
Meget fin og overskuelig hjemmeside. Fin hurtig levering.
Hjemmesiden er meget overskuelig, hvor der gives forslag til stoffer, der kan bruges sammen. Fin og hurtig levering
Der var kke langt fra handling, til pakken var i hus. Hurtig, nem og sikker måde at handle på.
Der er stort udvalg af stof, både til drenge og piger. Siden er nem at finde rundt i og der er stort set vejledninger til alt, så man er ikke i tvivl om hvad man skal gøre.
Skøn webbutik
Her finder man spændende, lækre og anderledes kvalitetsstoffer i skønne farver og mønstre :-)
Hurtig levering fin kvalitet
Ingen problemer, kan anbefales! De bør dog overveje fragtfrihed!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.