Vores grundejerforening fik vores huse malet udvendigt (8 huse i alt) af Malerfirmaet Staubo her i sommer. Der blev malet meget pænt og uden dryp på fliser osv. Malerne var høflige og professionelle o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik malet min lejlighed, hvilket omfattede maling af alle vægge, lofter, samt opsæning af flit. Derudover fik jeg også malet badeværelse. Alt sammen stod super flot efterfølgende og det e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Malerfirmaet Staubo A/S er drevet og ejet af Christian Staubo Hansen og Marianne Hansen og ligger i Emdrupvej på Østerbro. Christian er udlært i 1998, har drevet virksomhed siden 2007 og har dermed mere end 15 års erfaring inden for branchen. Vi er kvalitetsbevidste og omhyggelige, vi er omfattet af den femårige garantiordning hos Danske Malermestre, og vi er medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug, som giver os den nyeste viden inden for malerbranchen. Vi er et pligtopfyldende malerfirma, som lægger vægt på aftaler, kvalitet, kundetilfredshed samt oprydning. Gode sunde kunderelationer bygges på tillid og ærlighed. Det er et nøgleordene Malerfirmaet Staubo A/S og afspejles i vores mål, nemlig altid at levere kvalitetsarbejde til tiden med fokus på kundens individuelle ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at vi altid leverer et professionelt og ansvarsbevidst stykke arbejde, så vores kunder, nye som gamle, får en positiv og god oplevelse hver gang! Malerfirmaet Staubo A/S kan altid hjælpe med farverådgivning samt materialevalg, så kunden altid får den bedste løsning. I Malerfirmaet Staubo A/S går vi ikke på kompromis med kvalitet, vi leverer altid et godt stykke malerarbejde og sætter en ære i det gode håndværk.
Emdrupvej 87, 2100, København Ø, Dänemark

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
We are very satisfied with the job Malerfirmaet Staubo did in our 3 room apartment. Lars and his team gave a transparent estimate, did a thorough job, finished right on schedule, and were friendly and communicative the whole way through. We would definitely call them again for another job.

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
vi fik malet 7 opgange med op til 5. sal og oplevede ingen problemer, tværtimod en meget professionel kommunikation fra forhandling til slut produkt leveret, og fin udbedring af de ting vi påpegede på så halvstor en opgave, i øvrigt super glade for resultatet. Læs de andre anmeldelser, kunne skrive meget mere, men book dem bare uden tøven.

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Indgik i vinters en aftale om maling af hus incl. murer, sternbrædder, vindskeder og gavlbeklædning. Arbejdet skulle udføres over sommeren når vejret tillod det.
Alt forløb som aftalt. Farveprøve afsat på hus inden opstart. Huset var oprindeligt malet med Lotusan som firmaet kunne levere.
Huset blev grundigt afrenset inden maling, alt blev malet 2 gange. Små reparationer blev udført hvor nødvendigt.
Fin kontakt med Lars da der blev lidt udfordringer med vejret. Alle aftaler overholdt, og godt informeret.
Maleren Lars var yderst professionel og malede pertentligt ned til mindste hjørne.
Total oprydning efter arbejdet, jeg kunne ikke finde en eneste malerklat noget sted.
Virkelig en oplevelse hvor man fik valuta for sine penge.
Hvis man kunne give flere stjerner vil jeg gøre det.

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Staubo var proffesionelle, løsningsorienterede og fair i alle aspekter af processen og vigtigst af alt blev projektet kørt efter den planlagte tidsplan.

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Jeg er MEGET tilfreds med malerarbejdet som Lars har lavet hos mig 2 gange nu. Hurtigt og nemt at lave en aftale med, man skal bare sende billede af det der skal males, og Lars kommer på den aftalte dag og tidspunkt.
Arbejdet han laver er også super flot - så kæmpe anbefaling herfra :-)

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Vi brugte Staubo til vores opgange og bagtrapper i vores ejerforening på Østerbro.
De var fantastiske - både hvad angår pris og kvalitet. Staubo leverede god service, søde, hjælpesomme og imødekommende malere og kvalitetsgennemgang efter endt arbejde. Tak

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Helt igennem fantastisk oplevelse at bruge Staubo malerfirma.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Resultatet var perfekt og det gamle tilrøget dødsbo blev tryllet om til en smuk og lys lejlighed. Jeg kan varmt anbefale Staubo til alle!

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Jeg har den seneste uge haft besøg af Charlotte på daglig basis efter en vandskade hos min overbo og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger. Tydelig kommunikation, overholder aftaler og så har Charlotte udført et rigtig flot stykke arbejde. Loftet er fuldstændig jævnt - selv de gamle små revner er helt væk og træværket i mine lysninger er blevet så flot igen. Tusind tak!

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Jeg fik besøg af Stella til en maleropgaver som jeg er yderst tilfredsmed. Hun var professionel, rar og grundig, hvilket jeg satte stor pris på.

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Jeg havde glæden af at have besøg af Stefan fra MF Staubo - super flink maler.
Arbejdet blev udført professionelt og hurtigt.

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Jeg er yderst tilfreds med Stefans arbejde, meget professionelt, Og så fungerede samarbejdet mellem Stefan og mig rigtigt godt. Jeg kan varmt anbefale malerfirmaet STAUBO. Venlig hilsen Lillian Hansen

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Hvis du/I mangler det mest perfekte malerfirmaer , så er det Staubo du skal have fat i . Min lejelighed står knivskarp . Stefan som har malet er venlig , hjælpsom og så grundig . Jeg kan kun anbefale Staubo . Og de er nemme at få fat i og overholder aftaler . Og deres priser er fair . Så vi du/I have top kvalitet så prøv Staubo . De er alle 5 stjerner værd.
Med venlig hilsen Marion

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
TOPKARAKTERER til Malerfirmaet Staubo ApS og specielt malersvend Stefan, som skulle forvandle mit meget slidte køkken + wc, som ikke er gjort i stand de sidste 20 år. Stefan er en meget PROFESSIONEL, PERTENTLIG, sød, venlig og hyggelig maler, vi har under hele forløbet haft en rigtig god kommunikation, og Stefan er kommet med nogle gode råd.
Jeg er YDERST TILFREDS med det FANTASTISK FLOTTE resultat.
Jeg vil på det ALLER VARMESTE anbefale andre at bruge Malerfirmaet Staubo og specielt Stefan.

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Høj kvalitet og godt håndværk. Vi har brugt malerfirmaet Staubo af flere omgange, som vi varmt kan anbefale. Senest har vi fået al malerarbejde i vores nye lejlighed udført af Charlotte, som er meget dygtig og omhyggelig. Charlotte gav gode råd. Arbejdet blev udført som aftalt og til tiden. Flot resultat. Vi er ovenud tilfredse.

SUPER oplevelse.
Stella har malet hele vores hus indvendigt. Lofter, vægge, dørkarme, paneler og vinduer. Stella er meget dygtig og omhyggelig og vi kan ikke sætte en finger på noget som helst. Vi har desuden fået rigtig gode råd om både farvevalg og typer af maling. Og sidst - men ikke mindst - er Stella en behagelig og omgængelig person at have gående i sit hjem.
Alt er (naturligvis) lavet til tiden og til den aftalte pris.

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Giver topkarakter til Staubo og især deres maler Stefan som ordnede vores gamle stuklofter i to stuer.
Der er lang ventetid på at få arbejdet udført men det er værd at vente på.
Aldeles fremragende service og kvalitet. Bestemt ikke sidste gang jeg benytter Staubo

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Maling og reparation (spartling) af butikslokaler.
Meget professionelt og flot arbejde.
Alle aftaler - både tid og pris - overholdt.
Kan absolut anbefales.

Kære Staubo,
Mange tak for super udført arbejde i mit køkken: først et hurtigt og præcist tilbud, derpå grundigt malerarbejde af Stella, der både var dygtig, detaljeret og hyggelig at snakke med undervejs - tusind tak :-)
Venligst,
JC Linde, Nørrebro

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Malersvend Stefan har gjort et virkelig godt stykke malerarbejde hos os efter en vandskade. Hele forløbet har været med god kommunikation og det færdige resultat er bestemt noget vi sætter pris på. Som perfektionist kan jeg glæde mig over det faglige niveau.

Antwort von Malerfirmaet Staubo A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.