Jeg ble overasket over den raske leveringen, det tok mye kortere tid denne gangen en sist gang jeg bestilte. men fargene var alltid forskjellig en hva bildene viste. hårkvalieteten er veldig bra i beg... Mehr ansehen
Maikan
I søndags bestilte jeg 2 pakker double drawn trense, til EasyJet West påsættelse. Mandag talte jeg med udbyderen hos Maiken og hun forsøgte så godt hun kunne ud fra billeder jeg sendte at matche min... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte ekstra lys blond (farve 60) extensions mikro ringe, bruge 1,5 time på at rive sorte hår ud af totterne. En enkelt imellem kan accepteres men mellem 8-15 i hver tot er urimeligt dårligt. Farv... Mehr ansehen
Jeg har flere gange købt luksus clips til håret hos Maikan.dk. Jeg kan uden forbehold anbefale andre at købe via internettet hos Maikan.dk. Hver eneste gang er ordren blevet leveret hurtigt og problem... Mehr ansehen
Centervej 2 A, 1. , 6000, Kolding
- 2252 5777
- maikan@maikan.dk
- www.maikan.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super hår igennem 8MÅNEDER og fik den bedste vejledning.
Mit hår holdte i 8 måneder fra Maikan.dk :D Og har så nu købt nyt hår hvor jeg igen fik en super dejlig hjælp med den rigtige farve :)
Husk altid på piger at meget kan gå galt med sine extensions ved ikke og pleje det rigtigt eller bare være dovn ;) Så det ikke altid håret skyld.
Jeg har altid været rigtig glad for håret fra Maikan.dk for det holder som det skal og det er ikke svært og holde smukt.
Nogle gange er det træls og tørt men så giver jeg det lige lidt ro fra alt det snask man putter i håret og bom i med ny pleje og det er som nyt igen <3 _Så vil sige at hårets levetid afhænger helt af dig selv og hvordan du gør :) Kan helt klart anbefale Maikan.dk

Bedste extensions
jeg har kun haft gode oplevelser med at at handle på Maikan.dk har lige modtaget mine nye Hair extensions, og det da bare lækker kvalitet :-D Har før haft bestilt hår derfra og har ALTID været fuldt ud tilfreds :-D

Super service!
Var utrolig glad for min behnadling hos Maikan.dk. Var meget i tvivl om hvilken farve jeg skulle vælge, hvorefter jeg skrev en mail til dem. Lynhurtig svar tilbage, og må sige jeg har fået den helt perfekte farve extensions, trods det jeg har lidt forskellige striber lidt hist og her. Fik det 2 dage efter bestilling, og det er bare super kvalitet. Kan kun anbefales :)

Antwort von Maikan
Fantastisk service og lækre varer!
Virkelig søde til at hjælpe med valg af produkter og hårfarve. Hurtig levering og super service!

tilfreds
jeg har brugt maikan længe og der er næsten altid hurtig levering og god service. har kun oplevet 2 gange at der har været problemer med leveringen ud af nok ca 500 leveringer :)
Altid til tiden, god kvalitet og god service!
Maikan er et super sted at handle, jeg har dog kun købt hairextensions derfra, men der har aldrig været fejl, mangler eller forsinkede forsendelser! Altid i top på kvalitet, levering og service - thumbs up herfra :)

Træls kvalitet
Jeg har haft hår på mere eller mindre de sidste 10 år, og ville prøve cold fusion fra Maikan.
Desværre synes jeg håret var meget tyndt og slidt i spidserne, og det gled ud alt for hurtigt til trods at jeg har fået en frisør, som har sat hår på mig mange gange før, til at ordne det. Efter ca 3 uger var det fuldstændig ubrugeligt og slidt, selvom jeg passede og plejede det optimalt. Jeg vil ikke selv handle der igen, eller anbefale andre det. Det eneste gode var leveringstiden!
Tyndt og tjavset!
Fik clips on ekstensions i sidste uge, kvaliteten er ikke særlig god, spidserne er så tynde og tjavset (ser grimt ud, når det sættes i). Syntes virkelig det er dårligt til at jeg har givet 600 kr for det - det er som penge lige ud af vinduet.
En anden ting er at når man sender en mail til maikan, så svarer de ikke tilbage, ikke god service!
Jeg kan ikke anbefalde deres ekstensions, ihvertfald ikke clips on.
Elendig kvalitet
Jeg bestilte cold fusion loop extensions, for det første var håret tyndt og tjavset. Og for det andet var det svært at få håret i, og de ville ikke blive i håret, men gled ud hele tiden. Hver gang man redte der, fældede det helt vildt .
Udover den hurtige levering, var det bare en generelt dårlig oplevelse, og jeg vil helt klart fraråde mine veninder fra at benytte Maikan.dk
super
Maikan er bare en super virksomhede med super service.
De levere hurtigt og ubeklageligt. Fik mine vare inden for meget få dage. Kan klart anbefales.
Meget positiv :-)
Jeg er meget positivt overrasket over Maikan.
Fik min hårfarve MEGET hurtigt.
Dog var der gået lidt hul på bøtten under transport.
Jeg skrev til dem og de afsendte en ny samme dag.
Lyn hurtig levering!
fine extensions
har bestilt extensions der et par gange, og det har været helt fine
super
Jeg bestilte en hårfarve fra dem og dagen efter var den i mine hænder. Jeg har intet at sætte fingre på.
VÆRSTE BEHANDLING NOGENSINDE!!! Læs dette inden du overvejer at købe, VIGTIGT!!!!!!!!!!!!!!
Jeg købte hår ved maikan, hot fusion. Glædede mig utrolig meget til at få det. Jeg får det med det samme og får det sat i, efter 3-4 dage begynder det at ugle Extremt meget, det er så slemt at jeg kun kan have det flettet altid! jeg ringer til maikan hvor jeg får en yderst ubehøvlet dame med jysk accent i telefonen, efter den første sætning hvor jeg prøver at forklare hende om problemet, hidser hun sig op og begynder at råbe ad mig og beder mig om at tale pænt og hidse mig ned selvom jeg dårligt havde fået et ord indført. Jeg taler stadig pænt til hende i håbet om at jeg skal have mine penge tilbage på et tidspunkt. Hun skælder mig ud kalder mig for lille skat og får det hele kørt op i det røde felt, jeg forklare at jeg klager og at jeg bare vil sikre mig at der er noget hun kan gøre for mig, inden jeg får talt færdigt afbryder hun og råber at: det er satme utroligt med os piger, vi skal jo fandme forsikres om alting i hoved og i røv! Hun fortsatte tonen og spurgte om jeg ikke kunne fatte at de fik 1400 sms om dagen, så der var andre end mig der skulle have hjælp!? Jeg kunne ikke holde ud at tale med hende, så sagde: god dag til dig også. Hun vil have at jeg skal sende mit hår og så vil de kigge på det, men nej! Jeg kører op til hende også får hun afvide hvad jeg synes om hende og hendes måde at drive forretning på. Jeg er så rasende, ikke mindst over min oplevelse men også over alt hvad jeg kan se alle andre skriver, og sys jeg kan genkende beskrivelsen af denne modbydelige kvinde! Er så gal at jeg gerne vil gå rettens vej, kun fordi hun er som hun er!
Det bedste af det bedste
Super dejligt sted at handle. Har handlet der over 5 gange.
Har købt extensions mange gange, øjenvipper, hårfarve og bumpits.
Jeg ved at jeg altid får min vare i god stand.
kan kun anbefale stedet!
God service og gode produkter
Har handlet ved Maiken i mange år. Har altid fået den bedste service og de produkter jeg har haft brug for.
Store anbefalinger herfra :-)
Super sevice og hurtig levering
Har kun positive ting at sige om Maikan.dk - jeg har handlet extensions derinde utrolig mange gange og der har ALDRIG været problemer med det og håret har altid været i bedste stand + en utrolig hurtig levering. Keep up the good work! :-)
//Line Rosendahl
Flabet, ondskabsfuld, Tlf dame
Ringer fordi at jeg har anbefalet en veninde at købe hår derfra, fordi jeg selv altid har været tilfreds, hun modtager håret 60# og det har altid et gulligt skær! Men giver det bare silver shampoo og så er det helt platin blond, men dette hår vil overhovedet ikke tage imod noget som helst.. Det forbliver bare gulligt.. Jeg ringer ind og siger det ikke plejer at gøre sådan, har trods alt handlet hår der i samme farve 4 gange før.. Hun begynder at hidse sig helt vildt op, jeg siger at det ikke kan være rigtigt at det må være af en ringere kvalitet hår.. Og der står inde på deres hjemme side det er grade AAA (siger det på dansk) ,, så griner hun rigtig hånefuldt, og siger det hedder det ikke det er grade AAA (hun siger det på engelsk) jeg siger ja men det er på dansk og du ved jo udemærket godt hva jeg mener.. Så der er ingen grund til at side der og grine af mig og gøre grin.. Hun er helt umulig at snakke med, og jeg er fuldstændig færdig med at handle der, har ellers været tilfreds de andre gange, men fordi man ringer denne ene gang hvor det ikke er som det plejer. Og får sådan en elendig "service" gider jeg ikke mere. Har aldrig noglesinde oplevet noget lignende Hvis det er måden man snakker til sine kunder på, så held og lykke .. Side og råbe af folk der ringer ind for at be om hjælp... Jøsses !!
Magen til flabethed og dårlig service skal man lede længe efter!!
Jeg købte blonde Cold fusion extensions ved Maikan.dk.
For det første var håret smæk fuld af sorte hår og for det andet blev det tørt som hø efter kun 1 uge i håret.
- Jeg skrev derfor en venlig mail om at det måtte være en uheldig sending og at jeg har brugt gode dyre plejeprodukter til håret og da jeg selv er påsætter, ved jeg netop hvordan det skal plejes bedst muligt.
Fik svaret tilbage: " Vores hår er et naturprodukt og skal være sådan, men send det retur og vi kigger på det"
Det gjorde jeg så..
Svar jeg fik tilbage: " Vi har nu kigget på dit hår og det fejler intet og der skal være sorte hår i". Hun kommenterede også min måde, hvordan jeg havde taget håret ud på.
Dertil svarede jeg at jeg som påsætter i mange år, aldrig havde oplevet så tørt barbie hår og hvordan jeg har taget håret ud, har intet at gøre med håret kvalitet, så det var sagen uvedkommen.
Dertil fik jeg en sur besked: "Ja det er lidt tørt, men der skal bare lidt fugt i det".
Jeg skrev tilbage at jeg ville have mine penge eller håret tilbage igen så, nu de ikke synes der var noget galt i det. Efter over 14 dage og stadig ingen hår modtaget, skrev jeg endnu en mail til dem og bad om at få håret eller pengene tilbage.
Dertil svarede hun: " Ja så skal du selvfølgelig betale selv, det koster 16 kr.".
Jeg blev noget så sur og skrev at idet, det var hende der bad om at jeg skulle sende det retur, forventer jeg også at det kun er mere end rimeligt at jeg kun betaler for porto den ene vej og hende den anden. Ellers ville jeg gå til forbrugerrådet og så måtte de jo tage kontakt til hende!
Så mit råd vil være at holde sig langt væk fra Maikan.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.