Jeg ble overasket over den raske leveringen, det tok mye kortere tid denne gangen en sist gang jeg bestilte. men fargene var alltid forskjellig en hva bildene viste. hårkvalieteten er veldig bra i beg... Mehr ansehen
Maikan
Das sagen Bewerter
I søndags bestilte jeg 2 pakker double drawn trense, til EasyJet West påsættelse. Mandag talte jeg med udbyderen hos Maiken og hun forsøgte så godt hun kunne ud fra billeder jeg sendte at matche min... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte ekstra lys blond (farve 60) extensions mikro ringe, bruge 1,5 time på at rive sorte hår ud af totterne. En enkelt imellem kan accepteres men mellem 8-15 i hver tot er urimeligt dårligt. Farv... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Centervej 2 A, 1. , 6000, Kolding
- 2252 5777
- maikan@maikan.dk
- www.maikan.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service og hurtig behandling
Jeg kan ikke andet end give 5 stjerner for min oplevelse hos Maikan.
Jeg har bestilt hos butikken 2 gange og er blevet vejledt til den perfekte farve af hår. Samtidig har jeg bestilt varen og lynhurtigt fået den, trods en del afstand fra afsender til min bopæl.
Virkelig virkelig god behandling :)
produktet & service er i top
nem hjemmeside hurtig levering
Aldrig modtaget varen, maikan svarer ikke !
Jeg bestilte mandag håret, modtog det ikke tirsdag som normalt, regnede derfor med onsdag, da jeg havde min kunde der .
Jeg modtog heller ej håret onsdag, hvor efter jeg ringede til maikan op til flere gange inden for åbningstiden, intet svar .
Torsdag modtog jeg heller ikke håret, stadig intet svar fra Maikan hverken på mail, eller de 5 sms beskeder jeg har skrevet . Jeg ringede 5 gange i løbet af dagen, hvor den ringede op og så blev der lagt på.
TOTALT UACCEPTABELT !!
rigtigt god kvalitet
Jeg har købt extenssion hos Maikan flere gang, og jeg synes at det er rigtigt god kvalitet og indpakning. Og billige, rimelige pris :)
Hurtig levering, men med mangler
Der er super hurtig levering, hvilket er rigtig godt. Men desværre er det ikke alt det man bestiller, der er med i første omgang. Har manglet remover i 2 uger nu.
Jeg synes i skal være bedre til at svare på mails og pr. telefon, hvis man ringer inden for den tid i har oplyst.
5 stjerner til maikan.
Maikan.dk er et sted jeg ofte handler. Jeg køber hår til extensions hos maikan. Altid hurtig levering, super betjening og rigtig god kvalitet på produktet. Kan kun anbefale maikan.dk
Hurtigt og problemfrit
Jeg har flere gange købt luksus clips til håret hos Maikan.dk. Jeg kan uden forbehold anbefale andre at købe via internettet hos Maikan.dk. Hver eneste gang er ordren blevet leveret hurtigt og problemfrit. Alle ordre har været i min postkasse 2 dage efter køb. De modtagne hår extensions har altid været i rigtig god kvalitet. Sådan burde internethandel altid være!
Hurtig levering - af den lovede vare.
Hår extensions.
Fin handel og hurtig forsendelse, men produkt af ringe kvalitet.
Jeg har købt extensionshår i blond for at farve det, og der stod specifikt at håret kunne farves.
Det blonde hår er meget gult og det tager frygteligt imod farve. Som om der lå en hinde eller noget over håret.
Det hjalp at det blev vasket nogle gange, og derefter kunne håret bedre tage imod farve, men det er ikke en jævn farve og jeg tvivler på håret ægthed.
vil ikke forhandle der igen
jeg vil ikke klage over leveringen, den er top.
men håret kunne være bedre, når man betaler 460 kr
Dårligt
Maikan har ok hår men ikke noget jeg ville bruge igen.
har brugt phure.dk også, hvilket ikke tilfredsstilte mig.
nu bruger jeg linella.dk og er bestemt 100% tilfreds!
Kun positivt
Synes det er lækkert med gratis porto, det gjorde at jeg valgte at handle her istedet for andre steder. Min pakke kom allerede kort tid efter.
Jeg bestilte 4 pakker mini clips til cold fusion og en tang. Tingene var billigere ved jer, i forhold til på andre sider, samt det er en god kvalitet.
Fra Benedikte Mathiassen
Ros ! for jeres kanon gode service, og professionel service.
Jeg er meget glad for at jeg er kunde ved jer .
Super
Jeg har igenem en del år købt mine varer som Extensionist ved Maikan.Servicen er i top,leveringen er hurtig og ikke mindt så er kvalitet i top, jeg har ikke en eneste gang været utilfreds med Maikan Takket være dem har jeg ingen utilfredse kunder i min butik
Godt tilfreds
God kvalitet. Hurtig levering. God information som ordrebekræftelse, afsendelse mv.
Super Service
Hos Maikan oplever man utrolig hurtigt ekspedition og super god service... +++herfra...
Extensions
jeg har købt en pakke med Extensions, det var let at finde frem til hvilken farve jeg skulle havde og siden var overskuelig, en side jeg vil anbefale andre, og vil nok os gerne selv bruge den igen.
En uge er for længe at vente...
Ved en fejl bestilte jeg en trense i lys blond fra Maikan.dk. Jeg sendte den retur om fredagen vedlagt en sedel, hvorpå der stod den rigtige bestilling, 100g rød clip on/off extensions. Det er nu præcist en uge siden og jeg har endnu ikke modtaget mit extensions, som jeg netop havde bestilt, så jeg kunne have det i idag, fredag d. 17. september.
ganske enkelt helt tilfreds
mine extensions kom som aftalt 2 dage efter bestilt, det var de rigtige jeg modtog og kvaliteten var lækker
indpakningen var fin og jeg fik en negle fil med i gave :)
jeg handlede hos maikan.dk
både godt && dårligt
er slkuffet over at det hår jeg har bestilt at totter der røg ud af ligeså snart jeg tog det ud af pakken
men jeg sys tilgengæld at det holder længere end feks dennis kudsenen hår gør.
og i hurtig til man har sin vare
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.