MADLOG Bewertungen

1'491
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har brugt Madlog - både den gamle og den nye - og det er nok det mest stabile og troværdige redskab til at beregne din mad. Kan kun sige godt om Madlog. Og igen sjove gebyr eller andet - kun et f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bruge og finde alle ingredienserne. Brug køkkenvasken og vej dine madvarer, fordel dem på de forskellige måltider og du er i gang. Indtast dine oplysninger og appen udregner dit kalorieforbr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Detta är ett bra verktyg till att hålla reda på sin vikt, mat och att göra målningar på kroppen. Man även skriva in sina matrecpet, så att det är enkelt att föra in det i sin madlogg. Du kan även de... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har brugt Madlog on/off siden 2016, og vender altid tilbage, denne gang fordi jeg fik en warning. Fire mdr. på "Professorens Grønne Grød" gav, ud over ondt i maven, underskud på protein. Jeg ELSK... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Vom Unternehmen geschrieben

MADLOG er en brugervenlig online kalorietæller, der hjælper med at holde øje med dit kalorieindtag og gøre dig bevidst om dine kostvaner. Der er ingen forbud eller mærkelige madplaner involveret - det er simpelthen et redskab til at træffe mere informerede valg om din kost. Du kan fortsætte med at spise normalt, men vil lære, hvilke madvarer der er sundere for dig.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1'491)

35 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker jeres MADLOG og har brugt…

Jeg elsker jeres MADLOG og har brugt den i flere år, dog er det lidt træls jeg ikke kan hente mine opskrifter via mobilen

21. Juni 2022

Hej Inge-Lise,

Tusind tak for den fine anmeldelse! 🥰

Mht. opskrifter via mobilen, så send mig gerne en email på support@madlog.dk, så kigger jeg på det.

Mvh Line
MADLOG

Min favorit kcal tæller

Altid det site jeg har brugt, det fungerer godt, nemt overblik og alle pengene værd.

6. Mai 2022

Antwort von MADLOG

Hej Thea, det var dejligt at høre. Tusind tak!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I glemmer en vigtig ting

Jeg har brugt jer on and off i mange år. Ser desværre en tendens til at i nu lægger varerne ind og så skal man selv igang med at veje fremfor at i skriver: 1 stk, teskefuld, spiseskefuld, 1 deciliter osv. Der er en betalings app så den skal bare være i top.

15. Februar 2022

Antwort von MADLOG

Hej Pernille, vi har ikke glemt det! Og tak for feedback i øvrigt :) På Classic havde vi desværre ikke en særlig god platform til mængder. Det er blevet meget bedre i det nye Madlog, hvor du finder mange flere af blandt de tsk-spsk mængder du efterspørger. Jeg kan ikke se om du er på Classic eller det nye, men jeg vil anbefale et skift, hvis ikke. Der kommer også snart yderligere en opdatering som tilføjer endnu flere stk-mængder osv. Håber svaret hjalp :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God App, elendig installation og opdatering.

Den nye Madlog fungerer godt, når man endelig får den installeret.

Desværre kan nogle af opdateringerne smadre den helt og derefter er det umuligt at geninstallere.

Hvorfor er Madlog ikke på Google Plays butik med en enkel og effektiv installation? Det burde være nemt og enkelt!

21. Januar 2022

Antwort von MADLOG

Hej, vi havde desværre en serverfejl i forbindelse med den nyeste opdatering i dag som gjorde, at layoutet ikke var korrekt. Det er ikke nødvendigt at geninstallere app'en, blot opdatere den igen, så den får nyeste version på (version 2.11.0.1). App'en opdateres via menuen og tryk på versionsnummeret under logoet.

Vælg altid Madlog til vægtabt

Jeg har brugt Madlog i små 8 år On and off. Jeg har også prøvet andre apps og hjemmesider, til at taste kalorier ind, men vender altid tilbage til Madlog. Da jeg synes madlog er simpelt, og indholder alt det jeg skal brug til diet og træning. Kundeservicen er også i top, de svare hurtigt og hvis man har nye varer eller rettelser til varer, så ændre de det hurtigt.

Jeg er personligt ikke fan er den "nye" madlog, men derfor er jeg glad for de har beholdt den Classic Madlog, da jeg netop af valgt dem da de er simple og virker.

30. Dezember 2021

Antwort von MADLOG

Tusind tak for de pæne ord! Godt nytår,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den nye app er ubrugelig.

21. Dezember 2021

Hej Marianne,

Du har valgt at opgradere til den nye app (hvilket er frivilligt).

Du skrev til os i weekenden og vi hjalp dig i søndags (på trods af at vi havde lukket). Vi synes, at vi har gjort alt for at hjælpe, men vi kunne godt fornemme at du var rigtig vred over at den nye app ikke var en kopi af den gamle, men en ny udgave med nye måder at gøre tingene på.

Du kan naturligvis blot fortsætte på den gamle app, hvor det hele ser ud som det plejer. Du har fået en vejledning via mail til hvordan du skifter tilbage.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Den nye MADLOG er rigtigt træls

Den nye MADLOG er rigtigt træls, den er ikke til at indtaste på mobilen og motion er også svær da man kun har gang og løb og skal så først selv regne ud hvad man har forbrugt siden på mobilen er tung og ikke brugbar.

19. Dezember 2021

Antwort von MADLOG

Hej McBull, øv det var da en træls oplevelse!

Det er heldigvis helt frivilligt at flytte over på den nye version - du kan frit vælge mellem den gamle og den nye. Så skriv til os på support mailen, så genåbner vi din MADLOG Classic konto.

Vi har netop beholdt det gamle system, da vi godt ved, at nyt indhold og design altid deler vandene. Det er umuligt at lave noget, som alle synes er godt, især når man har været vant til noget andet gennem flere år. Så der er frit valg.

Ikke god længere brugt siden 2013

Jeg har brugt MADLOG siden 2013, jeg har været meget tilfreds indtil i år. Jeg sender billeder af de samme madvarer op til flere gange, men intet sker. Jeg har endda sendt e-mails vedr. og svaret var vi har ikke modtaget noget og jeg har sendt minimum billeder af 50 ting. Førhen blev varerne opdateret i løbet af 24 timer.

21. Juni 2021

Hej Maja.

Du skrev til os den 2. april ang. problemet og vi svarede følgende:

"Hej Maja

Vi gennemgår billeder dagligt, så de burde være dukket op. Når de ikke er, så kan der mangle varedeklaration/utydeligt osv. så bliver de ikke oprettet. Jeg kan desværre ikke slå information op for hver enkelt tip og se hvad der er sket.

Vi kommer snart med en ny tipper, som gør det nemmere at indsende tips.

Indtil da, se evt vejledning her: Sådan tipper du med billeder"

Du svarer tilbage at du så bare vil prøve igen, og vi svarer samme dag:

"Super, og du er altid velkommen til at sende billederne hertil support@madlog.dk, inden den nye tipper er klar, hvis du er tvivl om de "forsvinder" i intetheden :-) Så kan vi tage det via her."

Derefter hører vi ikke yderligere fra dig.

App-tipperen kan drille og derfor tilbyder vi altid vores brugere, at vi vil oprette madvarerne i hånden, hvis man sender dem til os på email, som vi også skrev til dig. Vi har ikke modtaget noget fra dig på email.

Vi er rigtig kede af din anmeldelse, som vi ikke helt forstår, hvorfor er esklaleret så meget, da vores sidste indtryk af vores korrenspondence var positiv. Håber du vil genoverveje. God sommer :-)

Et super godt program

Et super godt program. Det tar lidt tid i starten, men når først alle favoritter er tastet ind, er det virkelig nemt og hurtigt at bruge. Jeg har siden 27 juli tabt 19 kg, et gennemsnit på 1,3 kg om ugen bare ved at tælle kalorier. Tak for et godt program. Med Madlog er jeg sikker på at jeg kan holde vægten fremover, da jeg hele tiden kan følge med i mit kalorie behov :-)

7. November 2020

Hej Torben,

Super flot vægttab! Det er virkelig godt gået.
Vi er rigtig glade for at du har gavn af Madlog og at det er nemt og hurtigt for dig at bruge, især med favoritterne.

Line, Madlog

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er bare noget der fungerer.

Det er bare noget der fungerer.
Jeg har brugt Madlog siden september 2014, on an of.
Men fra 2014-2016 tabte jeg stille og roligt16 kg. det havde jeg ikke klaret uden dette fantastiske støtte redskab.
Desværre har jeg rendt ind i en mega depression og i løbet af 2,5 år taget skidtet på igen.
Men nu er jeg klar igen, for jeg er en lille “skid” der er blevet for tyk, og vil ikke ende med diverse livsstils sygdomme.
Netop i dag har jeg startet min madlog som ikke rigtigt har været brugt det sidste år.
JEG ER SÅ KLAR OG TAKKER FOR MIN LILLE FØLGESVEND.

Vh
June

9. Februar 2020

Hej June,

Tusind tak for de pæne ord og godt at høre at du er klar igen. Vi er stolte af og glade for at Madlog er din foretrukne følgesvend.

Mvh Lars

fantastisk app

Jeg har brugt madlog flere gange.
Har 1 gang tabt 13 kg på 8 mdr, og bruger den til mindre vægttab/vedligehold et par uger pr år.

Nem og lige til st gå til....

4. Januar 2020

Antwort von MADLOG

Hej Maya, tak for de pæne ord. Dejligt at høre at du har glæde af Madlog.

Mvh Line

DEJLIGSTE app

Har brugt det i snart 10 år.
Fungerer perfekt!!!! Appen er en hurtig adgang, men deres hjemmeside fungerer på mobilen mindst lige så godt som appen..... nogen gange bedre
BEDSTE: man k a n scanne de fleste varer, og så kommer oplysningerne direkte ind, så man ikke selv skal taste energi. Og hvis varen ikke eksisterer kan man tippe den, og den er registreret i løbet af få dage. Den mest omfattende fødevaredatabase jeg kender for det danske marked!!!!

25. April 2019

Hej Anne

Tusind tak for de pæne ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du har gavn af app'en og at du oplever at vores fødevaredatabase er af høj kvalitet. Det arbejder vi for hver dag, så man ikke drukner i forkerte eller udenlandske varer, som man nemt kan risikere andre steder.

Stilstand?

Stilstand?
Jeg har benyttet madlog i snart 10 år.
Jeg elsker at den gemmer min historik
Jeg elsker at den gemmer mine opskrifter

Jeg undrer mig dog over at der ingen udvikling overhovedet har været på platformen i flere år snart? Det er stadig lige dårligt til at håndtere mobil-adgang som for 4-5 år siden. Både app og website er outdatet.

Mad-databasen er dog stadig blandt nogle af de bedste derude.

Jeg savner fornyelse.
Mulighed for at uploade billeder af sin mad
Dele opskrifter lidt nemmere
- og garanteret andre ting også.

27. März 2019

Hej Rikke,

Vi udvikler stadig på MADLOG, og vi har mange brugere som er glade for at vi ikke ændrer interface hele tiden - if it ain't broke, don't fix it :-)

Vi arbejder dog på en ny mobilplatform, som du også efterspørger, og har du konkrete idéer er du altid velkommen til at sende dem til os på support@madlog.dk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt til at tabe sig og holde…

Perfekt til at tabe sig og holde vægten. Smed 70 kg mellem 2012 - 2014, og har siden holdt vægten takket være madlog.dk

16. Mai 2018

Hej Joshua

Mange tak for din anmeldelse! Utroligt flot vægttab du har haft, rigtig godt gået!

App virker ikke

Har netop registreret mig, men kan ikke benytte min app. Så snart jeg skriver brugernavn og kode og vil logge ind, slukker den.

Kan se jeg er ikke den eneste med den udfordring.

24. April 2018

Kære Kristina

Jeg kan godt forstå du er frustreret. App'en skal naturligvis ikke bare lukke ned.

Hvis du kontakter vores kundeservice på support@madlog.dk så checker vi om der skulle være gået noget galt med din tilmelding og sørger for at du kommer godt i gang.

MADLOG kundeservice

Fantastiske madlog.dk

Jeg har desværre en vægt, der er gået op og ned de sidste mange år og har været på utallige slankekure, som har virket, indtil jeg er røget tilbage i mine gamle spisevaner igen.
Nu er jeg så på Madlog.dk, som jeg fik anbefalet. Det er den allerbedste metode, jeg har prøvet. Ikke alene taber man sig, men man kan også få en god indsigt i kalorieindhold i mad generelt.
Jeg har været på madlog siden ult. januar - ikke mindst på grund af dårligt knæ - og har tabt 17,5 kg. Det er tæt på mit mål, men nu vil jeg gerne 5 kg længere ned. Det skal nok lykkes. Men det allerbedste er, at jeg ved hjælp af madlog har omlagt mine spisevaner permanent, og jeg kan li' mine nye vaner 😊
Jeg har i forløbet valgt at droppe kalorietælling, når jeg har været i byen, haft gæster eller holdt ferie. Har ikke haft problemer med at komme tilbage på sund kost.
Jeg er utrolig glad for madlog og har anbefalet det til flere.

18. September 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg betalte for MADLOG igår (49kr) og …

Jeg betalte for MADLOG igår (49kr) og når jeg åbner madlog på min mobil forsvinder det efter et sekund - ergo ubrugeligt og pengene spildt ! Har andre også dette problem ?

20. August 2017

Hej Ginette

Det skal naturligvis virke og jeg har et bud på hvad der kan være galt:

Du har tre konti registreret hos os, og kun den ene er aktiv. Hvis du forsøger at logge på med en inaktiv konto, vil du opleve at appen gør, som du beskriver.

Prøv at logge på appen med det aktive brugernavn og se om det virker (jeg vil ikke skrive det fulde brugernavn her, men kan oplyse at det starter med Tra...).

Jeg har for en god ordens skyld også sendt dig en email med flere detaljer og du må endelig kontakte os hvis du fortsat oplever problemer.

MADLOG support

Hurtig og god service!

Udover at tilbyde et værktøj/en platform, der i både privat og i professionel sammenhæng, er værdiskabende, så er jeres hurtige og gode service virkelig også nævneværdig!

Jeg bukker og nejer for dagens hjælp, svartid og mailkorrespondance :-)

24. November 2016

fantastisk redskab

Det er klart den bedste løsning for mig, når jeg skal smide et par kilo eller bare holde regnskab med mit kalorieindtag.
Vi er to i hustanden, der bruger madlog, og det er smart, at vi kan dele de opskrifter, som er i madberegneren imellem hinanden, således, at det kun er en af os, der bruger tid på at logge frokost og aftensmad.
Kan kun anbefale det til alle.

5. Januar 2016

Antwort von MADLOG

Tak for de pæne ord og dejligt at høre, at I hjemme i husstanden har god gavn af både madberegneren og Vennefunktionen.

I ønskes et godt nytår og fortsat god fornøjelse med MADLOG.

Lotte/MADLOG

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr