Lyngholm Kloak A/S Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 22/10 kl 13:15. På nodre fasanvej.. Var jeg vidne til en en højre svings ulykke omhandlende en af lyngholms kloak service lastbiler.. Da en ung pige måtte kravle ud fra under jeres bil, m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde besøg af en medarbejder fra Lyngholm Kloakservice og han medbragte ikke noget værktøj, til trods for at han havde fået information om hvad der skulle gøres. Så han brugte da bare min flotte,dyre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kontaktede Lyngholm Kloak, der dagen efter sendte vogn ud, fliser blev fjernet og kloakdæksel fundet, forstoppelse fundet og fjernet, fliserne lagt igen så det ikke kunne ses de havde været op... Mehr ansehen

1. Dachrinnenreinigungsservice
  2. Klärgrubenservice
  3. Abwasserentsorgungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har over 45 års erfaring, vi har Danmarks bedste udstyr og landets bedste og hurtigste tilkaldevagt. Det gør os til nogle af Danmarks bedste og mest pålidelige inden for branchen. Vi løser alle opgaver, der er relateret til kloak. Har du akut brug for hjælp, kan vores døgnvagt være der inden for en time!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu en god og glad medarbejder Dennis…

Endnu en god og glad medarbejder Dennis udførte et god stykke arbejde

14. März 2022

Hej Kim

Godt at du fik en god service, og tak for de 5 stjerner. Vi giver beskeden videre, med et klap på skulderen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft Søren forbi nogle dage i træk

Har haft Søren forbi nogle dage i træk. Altid Glad, Venlig og Imødekommende. Og det udførte arbejde kan kun beskrives med Et Ord: Perfekt. Jeg anbefaler Lyngholm og Søren.

12. März 2022

Hej Per

Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi giver beskeden videre, med et klap på skulderen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fint arbejde - god dialog

Vi havde et udendørs nedgravet vandrør der sprang. Her fik vi fin hjælp fra Søren og hans hjælper til grave ned og efterfølgende tildække. Pænt og godt arbejde.
God dialog omkring arbejdet.

10. März 2022

Hej Jesper

Dejligt at høre at du er tilfreds med arbejdet, og tak for de 5 stjerner. Vi giver beskeden videre, med et klap på skulderen.

Hav en dejlig weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min faldstamme var stoppet og ringede…

Min faldstamme var stoppet og ringede kl 8,00 til Lyngholm, inden kl 10 kom Krille og Tony og klarede det hurtigt og de ryddede op efter sig. Går trygt weekenden i møde, Tusinden tak.

4. März 2022

Hej Henning

Godt at du fik ordnet dit problem hurtigt, og tak for de 5 stjerner. Vi giver beskeden videre, med et klap på skulderen.

Hav en dejlig weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super effektiv og fantastisk service

Super effektiv og fantastisk service. Melissa, Keld & Tony er meget venlige og professionel. Højt anbefalet.

3. März 2022

Hej Nick

Tak for dine 5 stjerner. Vi giver dem et klap på skulderen.

Rigtig dejlig dag.

Fem stjerner

De kom samme dag vi ringede.

2. März 2022

Hej TL

1000 tak for dine 5 stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin service ved tømning af…

Super fin service ved tømning af septiktank.
Tonni og Keld var professionelle og meget servicemindede.
Kom dagen efter bestilling og ringede som aftalt.

1. März 2022

Hej Thomas

28. Februar 2022

Hej Søren

Tak for dine 5 stjerner på Trustpilot, dem er vi er meget glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service på et søndagsudkald.

Super service på et søndagsudkald.
Tak til Richo og Krille.
Og de rykkede hurtigt, under 1 time fra udkald til ankomst 👍

27. Februar 2022

Hej Jesper

Tak for dine 5 stjerner på Trustpilot, dem er vi er meget glade for.

Jan Nygaard BMW/Mini

Jan Nygaard BMW/Mini
Tak til tonny og keld
Super godt arbejde.
Hurtig og effektiv

22. Februar 2022

Hej Michael

Tak for dine 5 stjerner her på Trustpilot, vi har givet Keld og Tonni et klap på skulderen for det gode arbejde.

God dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak Keld og Lasse for at komme så…

Tak Keld og Lasse for at komme så hurtigt, efter opkald, ca. 1 time og for at løse mit problem med tilstoppet køkkenvask.
Stor tilfredshed herfra 😊
Hilsner fra Mette

7. Februar 2022

Hej Mette

Tak for din fine anmeldelse!

Det er dejlig at høre du er tilfreds med vores arbejde. Vi har givet mændene beskeden, og en klap på skulderen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig respons og kompetent udførelse

Vi havde besøg af Keld fra Lyngholm Kloak. Han var både kompetent og høflig, og løste problemet hurtigt.
En absolut god oplevelse, der vil blive anvendt igen, hvis problemet med afløbet måtte opstå.
God ferie til Keld… :-)

28. Januar 2022

Hej Simon

Det var godt du fik løst dit problem. Vi giver Keld beskeden, og en klap på skulderen.

Jeg kan varmt anbefale Lyngholm

Jeg kan varmt anbefale Lyngholm. Vi har af flere omgange haft glæde af deres besøg, senest i forbindelse med vores kælder projekt. Vi fik besøg af den erfarne Carsten Theill der guidede os igennem vores projekt med de rigtige løsninger og behov.
Det gav os god ro i maven at have sådan fagmand på besøg. Kan varmt anbefale Lyngholm og personligt Carsten Theill :)

26. Januar 2022

Antwort von Lyngholm Kloak A/S

Tak for din anmeldelse på Trustpilot som vi er meget glade for. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores rådgivning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, venlig og effektiv service.

Vi har et tilbagevendende problem med vores køkkenafløb, som årligt tilstoppes. Lyngholm har igennem de seneste år effektivt varetaget opgaven med at rense det pågældende afløb. Senest leverede Lyngholm en hurtig respons på min henvendelse og det efterfølgende besøg udført af Keld Petersen, var 100% i orden.

22. Januar 2022

Hej Martin

Tak for de pæne ord på Trustpilot, vi har givet Keld en klap på skulderen for det gode arbejde.

God dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse af…

Jeg havde en rigtig god oplevelse af Lyngholm Kloak. Mike og Keld kom meget kort tid efter vi havde rapporteret problemet med et stoppet afløb, og de løste problemet hurtigt og effektivt samt rydede pænt op efter sig.

21. Januar 2022

Hej Torben

Det er rigtig dejlig læsning, vi er meget glade for dine 5 stjerner. Vi har givet mændene beskeden, og en klap på skulderen.

God weekend

Super Service, Med Arb. Kjeld Petersen

Jeres Medarbejder. Kjeld Petersen var har, Kom hurting og var meget effective og meget venligst. Og fin oprydning efter, stor ros

18. Januar 2022

Hej Ole
Tak for dine 5 stjerner, dem er vi glade for. Vi giver dine ros videre.

Ros til to.

Jeg vil blot rose Louise for den fremragende service over telefonen. Hun vender retur hurtigt, med svar på ens spørgsmål og så vil jeg også rose Helle, for at yde lige så god en telefonservice...

18. Januar 2022

Antwort von Lyngholm Kloak A/S

Tak for dine 5 stjerner. Det er godt at du får hurtigt svar på dine spørgsmål.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og præcis respons og hjælp !

I vores firmas personaleforening havde vi et problem i et af vores sommerhuse.
Vi tog kontakt til Lyngholm kloak A/S, der omgående tog hånd om sagen.
Da vi skulle afvente svar fra det firma, der oprindelig havde udført arbejdet, var Lyngholm med på sidelinien med løbende opfølgning. Og til sidst blev arbejdet udført til aftalt pris og tid. Stor tak til Lyngholm og til Carsten, som var vores kontaktperson.
Forøvrigt ikke første gang vi har benyttet Lyngholm til opgaver i vores feriehuse. Benytter Carsten hver gang, som vi er meget tilfredse med og fortsat vil tage kontakt til.

17. Januar 2022

Antwort von Lyngholm Kloak A/S

Hvor er det dejligt at du er tilfreds. Beskeden går fluks videre til Carsten, som jeg er sikker på bliver glad, for dine 5 stjerner. Vi glæder os til du ringer igen.

Særdeles god rådgivning.

Jeg havde i forbindelse med et flise projekt her hjemme, hvor jeg skulle have rettet et dæksel på min brønd, fornøjelsen af at ringe til Lyngholm Kloak A/S.
Meget behagelig samtale med flere gode råd og fif til flisearbejdet. Og det viste sig at jeg selv med små midler kunne rette dæksel til. Stor tak til jeres kloakmester Carsten

14. Januar 2022

Hej Thomas

Godt at du fik en god vejledning, så der kom styr på dit dæksel på din brønd. Vi giver beskeden videre, med et klap på skulderen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig service, dygtige folk, rimelig priser

Her i januar har vi haft oversvømmelse i kælderen og endnu een gang var Lyngholm lynhurtig med at dukke op, bare 30 minutter efter jeg har ringet. Takket være Dennis, Jens og kollegaen fik de undersøgte problemet. Dagen efter kom der et andet hold med camera, og de var også dygtige, vidende og kompetent. Har også fået regninger fra dem, og de ligger absolut i den rimelige for den service jeg har fået. Anbefales uden forbehold. 5 poeng.

13. Januar 2022

Antwort von Lyngholm Kloak A/S

Tak for din fine anmeldelse!

Hav en dejlig dag.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr