Selvom Lydportalen ikke har mastercard som en betalingsmulighed, vil jeg stadig sige at det er en rigtig god side. De har gode priser og sender hurtigt ud så snart at ordreren er behandlet.
Det tog lidt lang tid for produktet at nå frem (men det var nu ikek Lydportalens skyld). Flinke mennesker og god pris på produktet (som ikke var i deres normale portefølje).
Unternehmen hat geantwortet
Første møde med Lydportalen var ved en messe i kbh. Her var travlt men tid til spørgsmål. Besøgte forretningen i Hillerød og havde en fantastisk oplevelse. Rar, kompetent rådgivning om forskellige pr... Mehr ansehen
Jeg må desværre sige, at mit seneste besøg på jeres webshop efterlod et noget forvirrende og uprofessionelt indtryk. Et mærke, jeg tidligere har haft interesse i, synes pludselig at være fjernet... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Lydportalen er en Hi-Fi webshop med et godt udvalg af højttalere, forstærkere, pladespillere og meget mere! Danskejet og E-Mærket certificeret!
Rypevang 4, 3450, Allerød, Dänemark
- info@lydportalen.dk
- www.lydportalen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God service - lidt lang leveringstid

Antwort von Lydportalen
Altid nærværende.
Vil lige benytte lejligheden til en kort bemærkning.
Du mærker med det samme når du træder ind.
Her handler det IKKE om at sælge så meget som muligt, så hurtigt som muligt. Her er der tid til fordybelse og rådgivning.
Jeg kan se forventningens glæde i deres øjne, på mine vegne, hver gang jeg har hentet noget; også hvis det bare har været for en snak.
Jeg har anskaffet mig en del herfra, og det er også stedet jeg henvender mig næste gang. :-)
Fortrudt køb, men rigtig god oplevelse
Havde købt det forkerte produkt, men havde en rigtig god service under hele forløbet. Kan anbefales.
Super Service og god rådgivning
Skulle bruge en god radio til kontoret og det skal love for vi fik :-)
Bedste Hilsner
Michael Kock
Meget professionelle
Købte et anlæg her, og de var meget professionelle. Det bedste var at jeg ikke følte mig presset til at købe første gang.
Stor ekspertise inden for high end hifi
Skal du/i opleve rigtig god lyd så er det her
Super service og hurtig levering
Købte en Vifa Copenhagen til min kone og fik den leveret dagen efter. Spiller fantastisk og fedt design

Antwort von Lydportalen
Super god service i butikken på Frederiksberg
Butikspersonalet i Frederiksberg butikken var utrolig søde og hjælpsomme med at prøve at få vores bluetooth højtalere til at virke en lørdag for 1 uge siden. De testede og prøvede alle mulige ting, i et forsøg på at hjælpe os. Dette på trods af, at vi slet ikke havde købt højtalerne hos dem, men de havde ekspertise inden for højtaler mærket. Nu endte oplevelsen ikke med et salg for dem, men jeg vil bestemt vende tilbage til butikken, og kan anbefale dem til andre der overvejer at besøge butikken.
Fornem service
Har lige købt to kompakthøjttalere til en meget god pris. Da den ene enhed stod af efter en halv time, fik jeg samme dag leveret et helt nyt sæt på bopælen. Det er fornem service!
Ekspert rådgivning.
Jeg har lige investeret i en Grado Prestige 1 Red fra denne butik. For det første fik jeg ekstrem kompetent vejledning ved dette køb. For det andet, fik jeg en god pris (I forhold til alle andre steder).
Når jeg skal investere i en rør forstærker og muligvis en anden pladespiller på et tidspunkt, bliver de min leverandør... uden tvivl.
Top klasse isenkram de har.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.