LuxuryWellnessCompany Bewertungen

TrustScore 1 von 5

1.1

Vorige week zondag een bezoek gepland bij luxury spa Kanpen. De reviews zijn wisselend maar besloot de gok te nemen. Aanleiding was een moment van rust na een emotioneel zware tijd. We wilden graag ev... Mehr ansehen

we hebben 2 regendouches van dit bedrijf gekocht via BVA voor heel veel geld (2000 euro). Waardeloze kwaliteit, het was binnen 6 maanden helemaal kapot (kraan kon niet meer aan, thermostaat werkte nie... Mehr ansehen

Waardeloos bedrijf! Reageren nergens op! Niet op de mail of per telefoon. Zijn alleen maar doorschuivers van slechte kwaliteit spullen. Heb een kraan met een kapot onderdeel wat normaal makkelijk te v... Mehr ansehen

Nog geen ster waardig. Wat een bagger bedrijf. Zowel BVA als Luxury. Verkeerd bad geleverd gekregen, kapotte spiegel en 2 toilet potten die lekken. Daarnaast nig een doucheseur waarbij het profiel op... Mehr ansehen

Ungenügend

TrustScore 1 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Heerlijke ontspanningsdag in Huis ten Wolde

Samen met een vriendin een heerlijk dagje wellness gedaan bij Huis ten Wolde. Zeer persoonlijke en vriendelijke ontvangst en heerlijke massages. Ook de lunch en de hapjes en drankjes tussendoor zijn uitstekend verzorgd. Een echter aanrader!

Dagje heerlijk genieten in Lauswold

Samen met mn vriendinnen een wellnesdagje gehad in Lauswold Beetsterzwaag. Alles was erg lux en goed geregeld met handoeken, badjas en slofjes. Een lekkere lunch tussen de middag. Voor ons was het die dag vakantie. Daarom ook een dikke 10!!

Sauna Son en Breugel

Afgelopen winter een heerlijke dag doorgebracht bij sauna Son en Breugel. 2e persoon was gratis door gebruik van de LuxuryWellnessbon.

24. Juni 2015

Luxe voor een mooie prijs

De moeite waard om toch via Luxury wellness Company een verwendagje te boeken. De tientallen euro's die je kan besparen kun je weer lekker sparen of voor een drankje of etentje achteraf besteden.

Makkelijk in te wisselen en veel keuze!

Heerlijke dag gehad

De waardebon zegt 2e persoon gratis helaas heb ik toch echt geld betaald voor deze persoon weliswaar niet zo veel maar gratis is voor mij toch echt 0,0! De aanbieding was voor mij dan ook niet helemaal duidelijk toen ik deze bon via vakantievelingen kocht. Dacht nl dat ik betaalde voor de waarde van 75,00 euro en dat dan de tweede persoon gratis mee mocht. Dit was dus wel een tegenvaller. De sauna was heerlijk net als de opgiet sessie helaas zonnebank an hydrojet bed heb ik niet echt behoefte aan. Ik zou dan ook liever zien dat er voor dit bedrag een lunch of een kleine behandeling zouden komen.
Groetjes Nicole

24. Juni 2015

Een weldaad voor lichaam en geest

Van het begin tot het eind een unieke ervaring vol met harmonie. Alleen al de gastvrijheid en de vriendelijkheid van het personeel geeft je een vakantiegevoel. Heerlijk eten en vooral een fijne ongedwongen sfeer.

23. Juni 2015

topweekend

Door de rustige sauna , de heerlijke massage , het voortreffelijke eten , de prima bedden hebben we heerlijk kunnen bijpraten. Aansluitend hebben we een wandelroute uit het hotel meegekregen met de mooiste wandeling in Nederland ! Helemaal top

19. Juni 2015

Heerlijk genoten

Ik werd goed geholpen en alles was duidelijk. Vervolgens heerlijk kunnen relaxen in een aangesloten vestiging. Erg tevreden.

19. Juni 2015