Riktigt usel inkassobolag Jag kontaktade dom för att göra upp en avbetalningsplan då säger dom att jag måste komma in med en summa för att dom ska tänka sig göra en avbetalningsplan annars skickas de... Mehr ansehen
Fruktansvärt otrevliga anställda. Undrar om dom får mer betalt i lön om dom är otrevliga och ohjälpsamma? Total avsaknad av att vara lösningsorienterade. Har haft kontakt med tre olika handläggare där... Mehr ansehen
Detta inkassobolag har ingen förståelse för kundens situation utan hotar med Kronofogden och erbjuder betalningsplaner på 20 000:-/månad som är helt orimliga för att kunden inte ska klara av dessa.... Mehr ansehen
Har aldrig haft nåt problem med lowell, betalade av min skuld 2023 och fick 2 år senare(4/9-2025) veta att jag betalat in för mycket och de ville betala tillbaka ett visst belopp. Jag tror jag undvike... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Tyvärr finns inga minusstjärnor
Tyvärr finns inga minusstjärnor. Felet att sådana här företag får finnas är den helt unika svenska lagstiftningen. Den hantering som p-bolag, inkassobolag m m får hålla på med är totalförbjuden och straffbar i de flesta länder.
Händelsen: Jag får ett brev om P-lapp från HOJAB flera dagar efter sista betalningsdag. Det finns ingen poststämpel. Hade de skickat brevet långt eftersista betalningsdag? Dessutom ett brev från Creditsafe som visar att Lowell tagit kreditupplysning på mig en vecka före sista betalningsdag helt i strid mot IMY:s regler som är lag.
Kinesiska, fd jugoslaviska och svenska gangsterföretag får härja fritt och har hjälp av domstolar med mutade domare. En nu pensionerad chefsrådman har erkänt att han tagit emot "mycket stora belopp" i s k föreläsningsarvode och lyxresor till Karibien.
De nu bortgångna Arkan och Milosowich startade p-bolag i st f att fortsätta att råna banker.
Det är ofta "gäng" av företag som jobbar ihop.
I detta fall Aimo (kineser), HOJAB (Ett ökänt företag som startade i Jönköping Där ingår t x SVEAbank -ekonomi m fl) Lowell och Creditsafe
JÄTTE TREVLIGA.
Varje gång jag pratat med dom över telefon så har jag fått sjukt mycket hjälp och dom har alltid varit så trevliga och gjort det så bra för mig.
Förstår inte alls vad folk klagar på.
Det går inte ens att maila dem
Det går inte ens att maila dem! "Mitt Lowell" fungerar inte för Förvaltare etc. - när ska de inse det?
Lowell har skickat skulder som är över…
Lowell har skickat skulder som är över 10 år gamla till mig om pocketböcker som jag vet att jag aldrig beställt. Eftersom jag inte gillar att läsa böcker ens. Ringer och frågar om fakturan och de hotar direkt med kronofogden om jag inte betalar. Fruktansvärt otrevligt bemötande. Ett inkassobolag som absolut borde få stänga sin verksamhet snarast.
Anmäl till konsumentverket!
Hoppas att alla anmäler detta företag till konsumentverket så de går under nån gång! Totalt oseriöst företag, skriver till mig att jag fått ett sms från någon och det visar sig vara ett krav på en gammal skuld sen 2018. Den preskriberas egentligen nästa år men inte enligt dessa bärnryttare. Håll er undan om möjligt och anmäl!
Fick hot om kronofogden om jag inte…
Fick hot om kronofogden om jag inte betalade fakturan som var två år gammal. Jag vet att jag inte har någon obetald faktura, men den var på 850kr så jag betalade direkt ändå. Något säger mig att jag inte är klar med denna bluff företaget, vad ska jag göra om de hör av sig igen?
Dom skall inte ens ha en stjärna dom…
Dom skall inte ens ha en stjärna dom skall ha fler en vår anmälan till hr och Konsumentverket, även snygga brev till ledningen. Dom såg till att stänga vår ström den 26 oktober med ett påstående att dom inte gjort fel. Den 11 juli gick ett brev till kommunen att vi låg efter med elräkningar vi fick brevet och åtgärda problemet med lika falska göta energi som höjde krediten och 4 månader efter denna åtgärd som vi trodde var åtgärdad stängde dom strömmen med hänvisning till ett åtgärdat problem dom påstår även att en delgivningsman sökt oss vilket inte ens är troligt då det alltid finns någon hemma.
Har tagit en kreditupplysning på mig…
Har tagit en kreditupplysning på mig utan någon som helst anledning!
Tog kreditupplysning
De tog kreditupplysning utan anledning.
Har tagit en kreditupplysning på mig…
Har tagit en kreditupplysning på mig utan någon som helst anledning!
Inkasso??????? What.
Skjønner ikke hvorfor jeg har fått mottatt inkasso plutselig? Jeg må vite hvorfor jeg skylder penger....
Lowell är ett skrämmande bolag
Lowell, tidigare Lindorff, skulle driva in ett par skulder till oss på totalt ca 60.000kr. Detta startade 2007, idag är det 2022. De har totalt fått in ca 5.000kr. Däremot har de fakturerat oss över 100.000kr för "sitt arbete". Att säga upp avtalet skulle kosta otroligt mycket eftersom de har öppna ärende som vid ett avslut jag blir betalningsskyldig till. Så jag får snällt fortsätta betala ett par tusen om året för deras arbete som inte genererar något resultat.
Detta är ett av de mest hemska bolag jag stött på. Att låsa fast kunder for life är skrämmande, men som deras trevliga kundtjänst säger "avtalsenligt".
Look at the reviews it's 1 star or 5…
Look at the reviews it's 1 star or 5 stars
the are no 3 or 4 star reviews so how can the
5 star reviews be real.
Fruktansvärt bolag
Fruktansvärt bolag.
Fick en avi på ett banklån som var åtta år gammalt. Var helt ren hos kronofogden, men i brevet stod det att utmätningen skulle fortsätta. Ringde kronofogden och dom bekräftar att jag inte hade något hos dom. Ringer upp Lowell och vill ha en uppgörelse, men det gick inte att få.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, uhøflig personell og svarer ikke på mail. Uprofesjonelt rett og slett.
My rating is less than stars i gave.
My rating is less than stars i gave.
Here is a bank to bank situation where My loan is transfered to Lowell. Knowing that you onlybhave loan remaining for 36months. When you ask the explanation from Lowell staff if its the same case, now they recalculate putting additional interest and having you pay same monthly as your previuos bank but Lowell double tje years. In summary you pay double in lonher years.
Totally a scam company. 5x tjumbs down.
Kan inte nå dem på telefon
Kan inte nå dem på telefon, kan inte maila. Påstår att jag fått en räkning, som jag inte kan verifiera. Behöver kontakta dem för klarhet. Allt annat än seriösa. Borde stoppas från att bedriva verksamhet.
Lägg ner verksamheten om ni inte klarar av grunfakta
Att säga att det skall ta 2-3 bankdagar innan Swish syns på bankontot säger allt om företaget. Sådana företag borde automatiskt förbjudas att bedrivas.
De kan inte hålla eller ge rätt information på grundfakta. Swish dras med en gång på kontot och mottagaren får det med en gång till sitt konto och syns med en gång på deras konto.
Fick kronofogden på grund av avgiften…
Fick kronofogden på grund av avgiften som lowell har skickat inkassokrav till fel adress heltt sjukt..
Jag känner en som ville betala av sin…
Jag känner en som ville betala av sin skuld inte mycket ca 30000 kr, men dock så ligger skulden hos kronofogden... Då ville lowell vänta tills utredning var klar där istället för att göra en avbetalningsplan med den berörda... Snälla dom är ta mig tusan inte kloka.. Hade väl varit bättre att göra upp, än att vänta på sina pengar... Seriöst nä verkligen inte..
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.