Lowell Sweden Bewertungen 239

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Riktigt usel inkassobolag Jag kontaktade dom för att göra upp en avbetalningsplan då säger dom att jag måste komma in med en summa för att dom ska tänka sig göra en avbetalningsplan annars skickas de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fruktansvärt otrevliga anställda. Undrar om dom får mer betalt i lön om dom är otrevliga och ohjälpsamma? Total avsaknad av att vara lösningsorienterade. Har haft kontakt med tre olika handläggare där... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Detta inkassobolag har ingen förståelse för kundens situation utan hotar med Kronofogden och erbjuder betalningsplaner på 20 000:-/månad som är helt orimliga för att kunden inte ska klara av dessa.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har aldrig haft nåt problem med lowell, betalade av min skuld 2023 och fick 2 år senare(4/9-2025) veta att jag betalat in för mycket och de ville betala tillbaka ett visst belopp. Jag tror jag undvike... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig bemötelse

Jag fick ett SMS från dem om att jag hade obetalda skulder, så jag ringde dit och pratade med dem (utan bankid för säkerhetsskull) och fick hjälp direkt. Jag kunde betala av dem under samtalets gång.

Det är absolut inget fel på företaget eller deras bemötande.

21. Mai 2025

Kommer att anmäla dom!

Ringer till lowell för att göra en avbetalningsplan eftersom ärendet plötsligt har hamnat hos kronofogden.
Får prata med en väldigt otrevlig person som först säger att jag inte kan göra en avbetalning eftersom dom vill att KFM ska göra en utmätning först.
Förklarar att jag precis blivit skuldfri efter över 7år hos KFM och vill verkligen inte hamna där igen och ber återigen om att få göra en avbetalningsplan.

Personen jag pratar med står på sig om att KFM ska göra en utmätning.
Jag förklarar att det finns inget att utmäta längre då jag inte äger något längre pga tidigare historia hos just KFM.

Då blir personen ännu mer grinig och säger att dom kan erbjuda en avbetalning på 6 månader och lägsta belopp att betala är 4900kr.

Försöker förklara att jag verkligen inte har utrymme i min ekonomi att betala så mycket just nu och frågar om det inte går att förlänga avbetalningstiden för att få ner kostnaden.
Får då till svar att är jag inte intresserad av att betala det beloppet så får jag vänta på att kronofogden gör sin utmätning och så kan jag återkomma till lowell efter det!
Sen slängde han på luren.

Kommer anmäla dom ri Finansinspektionen pga deras sätt att bemöta och hota folk som vill göra rätt för sig!
Kommer an

5. Mai 2025

Svartlista Lowell

Fruktansvärt företag som inte bör finnas kvar. Alla omdömen visar hur de jobbar och hur de behandlar människor med skulder. Måste vara riktigt hårda människor som jobbar där. Lägg ner och svartlista så ingen använder Lowell igen. Har en vän som berättat hela sin historia och det är rena pinan att höra hur han behandlas, och hur kundservice pratar med honom. Fy!

31. Dezember 2024

Ubetalt regning til meg med inkassofrist frist 3. april

Ubetalt regning til meg med frist 3. mars. Det kom ingen påminnelse før Lowell krever inkasso for kr 386 pluss gebyr kr 180. Jeg betalte kr 386 den 27. mars. Inkassokravet var datert 28.mars og ankom meg pr post 2. april med batalingsfrist 3. april. Jeg fant ingen annen kontaktmulighet enn pr telefon uten å komme noen vei. Igår 10. april fikk jeg «påminnelse» om å betale gebyret på kr 180 innen 12. april, hvis ikke vil saken gå til kronfogeden, med dertilhørende ekstra kostnader.
Jeg betaler ikke, og venter på hva som skjer

11. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lowell ett kasst inkassoföretag .

Lowell ska vara ett inkassoföretag men är väldigt oseriösa när man av iver råkar betala in dubbelt när man får sitt första inkasso vid 77 års ålder p.g.a utlandsresa. Då får man först efter flera samtal tillbaka beloppet minus 100 kronor. LOWELL TAR BETALT FÖR ATT BETALA TILLBAKA MINA PENGAR.!!!!

3. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade jag kunnat ge dem 0 i omdöme hade…

Hade jag kunnat ge dem 0 i omdöme hade jag gjort det. Otroligt dåligt bemötande och kräver betalning omedelbart. Det var kvinnlig jag pratade med. Har aldrig varit med om att något inkasso företag inte går med på en avbetalnings plan. Jag håller med att det är ett hemskt företag och omänskligt på alla sätt.

2. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Detta företag borde bli startlistat

Detta företag borde bli startlistat, istället för avbetalningsplan på 90000 så tvingas vi sälja vår lägenhet för ett skambud och hamna i skuld ytterligare 300000kr pga tvångsförsäljning kommer spränga lowell kontoren

3. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vem f*n jobbar på ett sådant företag?

Att hamna i skuld, oavsett anledning, är dåligt och kan bli svårt att ta sig ur. Att hamna i skuld hos Lowell är ett av de sämsta företagen att ha det hos. Omänsklig kundtjänst, orimliga avbetalningsplaner – det känns nästan som om de vill göra en redan dålig situation ännu värre. Vem f*n jobbar på ett sådant företag?

25. Februar 2025

de är tjuvar

De är tjuvar, hur kan vi låta dem verka i samhället och stjäla från oss? är det lagligt?

They are thieves, how we can let they operate in the society and steal from us? is it legal?

18. Februar 2025

Oseriösa

Vad ska man säga om detta sk företag?
Har man en skuld hos dom och kan inte betala den nu, inte förrän om en månad. Vad gör dom då? Skickar ut en ny faktura med förseningsavgift för dom kan inte pausa betalningarna. Vad är Sverige på väg?

13. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kravbrev anländer i brevlådan dagen…

Kravbrev anländer i brevlådan dagen efter sista betalningsdag.
Därefter kommer ytterligare ett krav på 230:- för uppmanings arvode.
Detta är ett bluff-företag och jag ska tala om det för deras uppdragsgivare också.

19. November 2024

Bedragare

Bedragare. Försöker driva in en skuld som de vet inte existerar (jag har gett dom bevis på detta - ett brev från 2013 (!) där de själva återkallar ärendet).

Ändå trakasserar de mig periodvis och detta har pågått sen 2019 nu.

Ärendet var ur världen 2013 och sen börjar de höra av sig igen 2019. Antagligen slarvat med dokumentationen. Detta angående en skuld som aldrig existerade till att börja med då det berodde på en felaktig fakturering från Tre år 2011. Så länge har jag fått kämpa mot dom här skojarna.

Riktiga skojare, undvik. Nu håller de på och ringer från tre-fyra olika nummer per dag, om en skuld de vet inte finns. På mail får man de drygaste svaren någonsin. Om jag svarar på telefonen och påpekar att det inte finns någon skuld så säger de "jaha, då får jag tacka så mycket för samtalet - det känns som att vi inte kommer någonstans". Ingen skam i kroppen alls. Hade jag ork och resurser skulle jag anmäla dom överallt.

7. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr