Siden er intet andet end en Reklamesøjle for ejeren, som tydeligvis er SEO mand.. Ligegyldigt. Og det er tydeligt at se, at folk og venner bliver betalt for at lave reviews herinde på Trustpil... Mehr ansehen
Forstår ikke at et koncept der blot samler alle de tal der i forvejen findes på selve Danske Spil siden, krydret med tusindvis af reklamer, overhovedet giver mening? Tidsspild...
Ideen bag siden er god, indtil man finder ud af hvad det egentlig handler om.. Reklamer, reklamer og atter reklamer... Kan sagtens klare mig med teksttv og danske spils egen hjemmeside, i så fald... Mehr ansehen
Blev fortalt af en ven ang. denne side, som først og fremmest ikke har et produkt, så den burde nok ikke ligge her på Trust? Men uanset hvad, så er det en uinteressant og forvirrende hjemmeside som... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dansk Lotto statistik. På min side vil du finde seneste trækninger i Lotto og onsdagslotto, analyse og statistik af de udtrukne tal samt forslag til diverse lotto systemer der kan spilles.
Dänemark
- www.lottostat.dk
Das sollten Sie wissen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
brugervenlig hjemmeside
lottostats side er både nem og overskuelig at bruge
lækkert! :-)
Siden er utrolig dejlig og nem at bladre rundt på. Det gør også at det er nemmere for andre, som måske har svært ved alt dette med computere, at de kan komme rundt. Derefter så er de fortrolige.
Jeg er træt af kun at vinde det mindste!
Jeg ønsker at vinde det store tal,haha!
god ide
Skriv som du taler med en ven. nu har jeg spillet lotto lige fra de
startede og desværre er det ikke mange penge jeg har vundet men
hvis ikke man spiller vinder man jo heller ikke noget
nem og overskuelig!
Jeg synes personligt, Lottostat er nem og overskulig! Man finder hurtigt de udtrukne lottotal (euro, lørdags- og onsdagslotto).
Siden hvor næsten alle kan se om de har vundet i lotto
Din side er nok den bedste side jeg nogensinde har set, når det handler om offentliggørelse af vindernummer. Jeg vil næsten påstå at man skal være blind for ikke at kunne læse tallene. Det kunne danske spil lærer noget af. Det er bare en skam siden ikke også kan give gevinst garanti.
Nemt og bekvemt
Den nemmeste måde, at finde lottotallene på, er ved at kikke på LottoStat.dk
SE HER, TRUST ER TRUST VÆRD.
Du skal se en dejlig men side at se lottotal på, og den er men at komme til at spille på, så selv du vil kunne finde ud af det.
jeg vil gerne hjælpe dig, men det er slet ikke nødvendigt, for du kan selv.
Super dejlig side
Jeg bruger altid Lottostat.dk da man ofte har en masse andet at se til når tallene bliver trukket.
Så er det dejlig at sidde der med aftenkaffen og tjekke sine kuponer i ro og mag.
SUPER NICE SIDE
Jeg bruger altid lottostat til at tjekke mine lottotal. De er super gode til at lægge tallene ud og til at få andre lotto informationer. Hvis du spiller lotto så brug lottostat til det!
Nem og overskuelig
Jeg har tit prøvet at finde en side der er nem og overskuelig til at finde mine tal til lotto og div. spil jeg nu køber , men jeg kommer hele tiden tilbage til Lottostat da den er den der er god at bruge , så jeg bruger den da det er nemmer end tekst tv :-)
Lottostat er for så vidt ok.
Jeg har kun få problemer med lottostat, jeg får tallene pr. mail og besked om gevinst pr. mail. Desværre gælder det ikke Eurojackpot, hvorfor forstår jeg ikke, skønt jeg har bedt om det flere gange. Desuden er ventetiden ved telefoniske henvendelser temmelig lang. Så jeg benytter her lejligheden til igen at anmode om at få Eurojackpottallene pr. mail.
vh
Jørgen Telling
Alt var har du brug for Lotto.
Hvis du nu har interesse for Lotto, ville jag gerne anbefale den most brugervenlig hjemmeside for dig; nemlig lottostat.dk
Det er så let at tjekke mine lotto sedler..
Jeg tjekker altid på denne side da det er den første der kommer op når jeg bruger cromes søgemaskine . Tak fordi det er så let.
Pillenemt
Det var da det smarteste letteste jeg har brugt længe, klart anbefalesværdigt. Prøv det!
Nemmere end text tv og danskespil.dk
Nemmere end text tv og danskespil.dk, jeg bruger altid lottostat til at se om jeg har vundet noget. Dog er det lidt bøvlet at finde ældre lotto tal..
Mvh
Niels
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.