Banner for Lokal Forsikring G/S

Lokal Forsikring G/S Bewertungen

2'404
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt gik så stærkt, god kundeservice der hjalp mig med et par nye briller, anmelde skaden om mandagen og fik af vide at de dækkde skaden om tirsdagen, om torsdagen fik jeg pengene sat ind på min kont... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige skiftet til Lokal Forsikring og er tildelt en assurandoer som er utrolig vidende og dermed yderst professionel Dejlgt at blive betjent af et rigtigt menneske Peter Gleerup

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super venlig og god kundeservice. Det var nemt at komme igennem på telefonen selv om klokken var 16.15 på et tidspunkt hvor de fleste andre selskaber ikke tager imod kundeopkald.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas er super flink og reel i sin kommunikation. Så det var et super indledende møde, alle spørgsmål fra nogle uerfarne kunder blev taget seriøst og besvaret efter bedste evne. Vi endte med at blive... Mehr ansehen

1. Versicherungsgesellschaft
  6. Unfallversicherung
  7. Versicherungsagentur

Über Lokal Forsikring G/S

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Lokal Forsikring er du mere end blot en kunde – du er medejer. Som et gensidigt forsikringsselskab arbejder vi for din fordel og ikke for at skabe profit til aktionærer. Vores mål er at sikre dig de bedste forsikringsløsninger, der passer til dine behov.

Vi ønsker at være tæt på vores kunder. Derfor har vi flere kontorer på Sjælland og Fyn, og vores lokale assurandører kender dit område indgående. Du får personlig rådgivning fra medarbejdere, der har fingeren på pulsen i dit lokalområde.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forsikringer til private, virksomheder og landbrug, skræddersyet til at beskytte det, der betyder mest for dig.

Det er nemt at skifte til Lokal Forsikring

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tager os af alt det praktiske, så du slipper for besværet. Når du kontakter os, bliver du mødt at erfarne og kompetente medarbejdere, som er der for at hjælpe dig hurtigt og effektivt, så du kan få den bedste forsikringsløsning uden unødvendige ventetider

Promotion box for Lokal Forsikring G/S

Vil du have et forsikringstjek?

Tag en uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere

Hervorragend

En god rådgiver

En god rådgiver

28. September 2026

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at vores rådgivning har været tilfredsstillende for dig. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Efter forgæves forsøg fik vi endelig…

Efter forgæves forsøg fik vi endelig kompetent hjælp.

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du endelig fik den kompetente hjælp, du havde brug for. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super venlig og god kundeservice

Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Mange tak for den positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores kundeservice levede op til dine forventninger, og at det var nemt at komme igennem til os, selv sent på dagen. Vi sætter stor pris på din feedback.

kun godt at sige

jeres lokal forsikring forsikringsmægler, forstod hele opgaven - som omfattede flere selskaber, private m.m. - vi er helt trygge ved vores nye forsikringsselskab.

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Mange tak for jeres positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores assurandør forstod jeres opgave fuldt ud og skabte tryghed. Det er vigtigt for os, at I føler jer godt behandlet.

Rigtig god service

Rigtig god service

Hej Kim

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du oplevede en rigtig god service.

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og venligt personale. Tak for din positive tilbagemelding, det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetent svar på spørgsmål.

Kompetent svar på spørgsmål

30. September 2026

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at vores svar var kompetent og hjælpsomt. Tak for din positive feedback!

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Mange tak for de venlige ord! Vi er glade for at høre, at I oplevede os som flinke og imødekommende.

Hej Claus

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du havde en god oplevelse med super god og kompetent hjælp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lokal Forsikring med og for mennesker

Dejlgt at blive betjent af et rigtigt menneske
Peter Gleerup

25. September 2026

Hej Peter

Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot. Vi er glade for du havde en god oplevelse med en af vores assurandører.

Fornuftig

Lokal Forsikring hved hvad der skal bruges og gør det præcis

24. September 2026

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at vi opfylder jeres behov og leverer præcis det, I forventer. Mange tak for jeres positive feedback.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

🚨 ADVARSEL 🚨

🚨 ULYKKESFORSIKRING OPSAGT UNDER EN VERSERENDE SKADESAG 🚨

Lokal Forsikring opsagde min ulykkesforsikring med 14 dages varsel “i forbindelse med åben skade”. Mine øvrige forsikringer blev varslet ændret eller opsagt ved hovedforfald.

Min tidslinje bygger på journaler, mails og breve, som jeg har gemt:

🔵 25. JULI 2025 – ULYKKEN

Jeg faldt og landede på begge knæ. Akutjournalen beskriver, at jeg havde “slået begge knæ”. Efterfølgende oplevede jeg vedvarende gener fra begge knæ og venstre fod.

🟢 5. DECEMBER 2025 – DÆKNING VEDRØRENDE VENSTRE KNÆ

Lokal meddelte, at skaden vedrørende venstre knæ var dækket. Højre knæ og venstre fod blev ikke anerkendt på samme måde.

🔴 21. JANUAR 2026 – VENSTRE FOD AFVISES

Lokal afviste generne fra venstre fod med henvisning til manglende dokumentation for, at foden var kommet til skade ved den anmeldte hændelse.

Jeg gjorde indsigelse mod afgørelsen. Efter at have gennemgået mine mails og mailtråde kan jeg ikke finde et konkret svar fra Lokal på denne indsigelse.

🟠 SAGEN SÆTTES I BERO

Jeg oplyste Lokal om, at blokaden efter min oplevelse ikke havde haft effekt, og at jeg ikke ønskede flere blokader.

Der var ingen alternativ behandling planlagt, og ingen fysioterapeut havde kontaktet mig. Lokal meddelte alligevel, at sagen blev henlagt i tre måneder.

Jeg savner en konkret forklaring på, hvilken behandling eller udvikling selskabet forventede at kunne afvente i denne periode.

🟣 15. JULI 2026 – YDERLIGERE JOURNALMATERIALE

Lokal oplyste, at selskabet havde anmodet min praktiserende læge om en opdateret journal, og at journaler fra de offentlige sygehuse også ville blive indhentet.

Det rejser efter min opfattelse et relevant spørgsmål: Hvilket lægeligt grundlag forelå der for afvisningen af venstre fod i januar, når yderligere journalmateriale fortsat skulle indhentes i juli?

🔵 12. AUGUST 2026 – LOKAL ANMODER AES OM EN VURDERING

Lokal anmodede Arbejdsmarkedets Erhvervssikring om at vurdere mit varige mén.

Lokal beskrev over for AES, at jeg var faldet og havde landet på knæene. Samtidig blev kun venstre knæ forelagt som den anerkendte skade, mens gener fra andre legemsdele ikke var anerkendt.

Det rejser efter min opfattelse spørgsmålet om, hvilket lægeligt og faktisk grundlag Lokal havde anvendt til at udskille højre knæ.

📂 MATERIALET HOS AES

Ved min gennemgang af AES-sagen kunne jeg konstatere, at ikke alt det materiale, som efter min opfattelse var relevant for vurderingen, fremgik af sagen hos AES.

Lokal oplyste senere, at papirer var blevet overset, og at fysioterapeutjournalen allerede var modtaget.

Jeg har intet grundlag for at udtale mig om, hvorfor materialet ikke fremgik. Min kritik er, at AES bør modtage et fuldstændigt og retvisende materiale, når selskabet anmoder om en vurdering af varigt mén.

🔴 8. SEPTEMBER 2026 – FORSIKRINGERNE OPSIGES ELLER ÆNDRES

Mens skadesagen og klageforløbet fortsat verserede, meddelte Lokal, at selskabet opsagde eller ændrede mine og min families forsikringer efter “en samlet vurdering af kundeforholdet”.

Min ulykkesforsikring blev opsagt med 14 dages varsel “i forbindelse med åben skade”.

Jeg kan ikke dokumentere selskabets konkrete motiv og påstår derfor ikke, at opsigelsen skyldtes min klage. Tidspunktet og ordlyden i opsigelsesbrevet er dog en væsentlig del af min samlede oplevelse.

⚖️ SAGEN ER HOS ANKENÆVNET

Sagen behandles nu af Ankenævnet for Forsikring, som endnu ikke har truffet afgørelse.

Min kritik er, at relevante oplysninger bør være indhentet, gennemgået og vurderet, før dele af en anmeldt skade afvises, eller sagen sendes til AES. Skriftlige indsigelser bør samtidig besvares konkret.

Dette er min egen dokumenterede oplevelse af sagsforløbet hos Lokal Forsikring.

8. September 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig hurtig reaktion og værksted tæt…

Dejlig hurtig reaktion og værksted tæt på boligen.

25. September 2026

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre, at vores hurtige reaktion og værkstedets placering har været tilfredsstillende for dig. Tak for din positive feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service og vejledning ☺️

Altid god vejledning og service☺️

22. September 2026

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du altid oplever god vejledning og service hos os. Vi sætter stor pris på din feedback.

Alt gik så stærkt

Alt gik så stærkt, god kundeservice der hjalp mig med et par nye briller, anmelde skaden om mandagen og fik af vide at de dækkde skaden om tirsdagen, om torsdagen fik jeg pengene sat ind på min konto.
Er så tilfreds med Lokal Forsikring.

21. September 2026

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Vi er meget glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig så hurtigt og effektivt med din skade på brillerne. Det er vores mål at yde en god kundeservice, og vi sætter stor pris på din positive feedback.

Altid god service

Altid god service

24. September 2026

Antwort von Lokal Forsikring G/S

Vi er glade for at høre at du altid oplever en god service
Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Venlig og super service.

22. September 2026

Hej Bjarne

Vi er glade for at høre at du oplever en god og venlig service
Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Pernille, Lokal forsikring

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr