Jeg synes, at det er utroligt, at Lis G stadig har en tilgængelig hjemmeside. Jeg har bestilt varer den 10. september og fik straks en ordrebekræftelse. Jeg har siden rykket 2 gange på mail for at h... Mehr ansehen
Jeg har d. 12. September bestilt en kjole/top. Modtog en bekræftelses mail på mit køb, men har derefter intet hørt fra jer. I tager ikke telefonen, når jeg ringer, hvilket jeg har gjort adskillige gan... Mehr ansehen
Tusind tak for rigtig god service og hurtig levering. Første levering var der desværre en forkert mønstret kjole i ordren og størrelsen viste sig, skulle være en anden (min fejl). I god telefonisk sa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte en lykkepose med Zhenzi tøj fra den nye forårskollektion til 249 kr. Da jeg modtog pakken var 2 af delene ikke lige mig, så jeg kontaktede kundeservice, fordi det så ud til at man kun k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
e-Seller webshop. Lis G Stormode AS www.lisg.dk Plus size størrelser
Dieselvej 3B, 6000, Kolding, Dänemark
- katalog@lisg.dk
- www.lisg.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Sidste gang jeg bestilte var en Bh
Sidste gang jeg bestilte var en Bh, bliver kontaktet på mail da størrelsen alligevel er udsolgt. ringer til dem, vi aftaler hun sender den en størrelse større i omkreds. Modtager så en sort, hvor jeg havde bestilt en hvid. Skriver tilbage at jeg havde bestilt en hvid, beskeden er nu at den er helt udsolgt og jeg bare kan sende den retur.
Normalt er jeg glad for at handle der
Man bliver skuffet når varen ikke er på lager
Lagerstatus som passer: Nej
Fri fragt: Nej, nogengange kampagner
Fri retur: Nej
Mail når ordre ekspederet: Kun fra fragtfirma
Sender fra noreply: Nej
Butikken sender selv mail med Track and Trace-nr.: Nej
Man tror det er på lager, når størrelsen kan vælges og varen kan købes, men det er den ikke nødvendigvis. Man bliver skuffet når varen ikke er på lager, og især når man først finder ud af det når man modtager pakken.
Ingen stjerner er hvad de fortjener
De er under al kritik
2 stjerner.
Jeg har flere gange bestilt tøj over netbutikken. Det sker ofte at de ikke har en af varerne jeg har bestilt. De må kunne skrive udsolgt ved de str. de ikke længere har. Det kan lade sig gøre i andre netbutikker. Min forventningsglæde er ofte endt i ærgelse, når de ringer og kommer med en opdatering på bestillingen. Jeg giver 2 ⭐️ fordi det har været nemt at annullere ordren.
Super service. Har handlet hos lis.g flere gange og altid oplevet fin service - også når tøjet skal byttes. Men deres levering slår alt. Bestilte tøj søndag aften meget sent - tirsdag formiddag lå pakken klar til udlevering (sjælland). Og så elsker jeg at tøjet kommer i en æske med silkepapir om - lige den ekstra detalje gør alt. Stor ros herfra
Super god hjælp og kundeservice havde…
Super god hjælp og kundeservice havde forelsket mig i en Tunnika hos dem som ikke var i min str og den farve jeg gerne ville have på deres hjemmeside, valgte at skrive til dem og en sød dame lovede at undersøge om hun kunne finde en det lykkedes hende og så var hun oveni så sød at sige da de havde kørt med gratis fragt i denne her weekend ville hun sende den gratis til mig ...Det er da det man kan kalde god kundeservice
Altid en dejlig oplevelse
Altid en dejlig oplevelse
Jeg får altid lynhurtigt det dejligste tøj fra Lis G og skal jeg returnere noget, er der heller ingen problemer der. Har en enkelt gang været i deres butik i Kolding (Jeg bor på Sjælland)
Super søde damer og god betjening
I går bestilte jeg tøj hos dem på nettet. Det er kommet I DAG. Hold da op, det var hurtigt
Det kører bare
Har købt på hjemmesiden nogle gange nu, og det kører bare. Sød kundeservice og fin leveringstid.
Flot hurtigt svar på e.mail henvendelse
Ønskede buks med riller i farven sort fra Handberg, de sås ikke på hjemmeside som muligt køb. Ved e.mail korrespondence med Rie meddelte hun, at bukserne ikke kom i sort før til efteråret, men hun havde fundet et restpar i sort. Jeg skulle blot bestille buksen i farven sand og i bemærkninger skrive, at Rie havde et par i sort til mig. Flot service, godt gået Rie. Og hurtig forsendelse. Vh. K. Christen
giver jer kun 3 stjerner på grund af …
giver jer kun 3 stjerner på grund af jeres leverings dato havde bestilt regnbukser og regnede med de kom hurtigt men der gik over 14 dage og er ikke særlig god service, så fremover når jeg skal købe ved jer skal det være i butik.
det positive er at de passede perfekt så jeres måleskema passer meget godt det er et stort plus :)
Stort udvalg og hurtig ekspedition
Første gang jeg har handlet her, men det bliver helt sikker ikke sidste gang. Synes at de har et godt og stort udvalg at mærker, hurtig ekspedition og nem ombytning.

Antwort von Lis G
Super god service
Super god service. Skulle have byttet to par bukser til en anden størrelse, ringede grundet usikkerhed og fik en rar pige i røret der hjalp og 3 dage senere stod Jeg med de rigtige bukser i hånden.
Skøn service, okay priser og god bytteservice 😊🌻😊
Super.
Nu har jeg handlet hos LisG igennem mange år og jeg har aldrig haft noget at brokke mig over, jeg har altid fået en god service, personalet er meget hjælpsomme når man ringer, jeg har kun positive oplevelser med LisG og varene er i god og fin kvalitet, samt hurtig levering.
Klasse kundeservice!
Skrev og spurgte omkring størrelse og fik svare med det samme og der var kano hjælp, og modtog straks pakken og de passer så godt, tak for god vejledning og en klasse kundeservice - specielt Rie!
SUPERFLOT tøj
Vil gerne sige tak for superflot tøj og det sidder lige som det skal, det er ikke sidste gang jeg handler her :)
Tøj fra Lis G.
Jeg har lige købt nogle stumpebukser. Købte af samme mærke i foråret, men der var temmelig meget forskel i størrelsen, selvom det var fra samme fabrikat. Jeg synes, det er svært med størrelserne, når de dækker 2 størrelser. Tøjet er ikke specielt billigt, og jeg synes ikke altid kvaliteten og udførelsen/syningen af tøjet svarer til prisen.
Super.
Skøn butik med et stort udvalg. Lynhurtig levering. Men hvor er det øv at jeg 2 dage efter min bestilling, modtager en mail om fri fragt i weekenden. - For netop fragten syntes jeg er lidt høj og jeg havde nok købt mere ved fri fragt.
Jeg kunne dog godt ønske mig, at der ud over mål på længden også var noteret bryst, talje og hofte mål ved tøjet. Dette gør det meget nemmere at få den rette størrelse.
Ellers intet at klage over og jeg kan varmt anbefale Lisg.dk til andre store piger. :-)
God oplevelse.
Bor i Sverige, og bestilte varer 18 April, 23 April fik jeg brev fra Posten, at jeg kunne hente min pakke, hurtigt når der er en weekend imellem.
Handler gerne her igen.
Warp-speed levering!
Det var nemt at bestille de ønskede strømper på hjemmesiden og systemet beregnede af sig selv mængderabat. Kan absolut anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.