Fandt min drømmebil hos Lindvang og var så heldig at blive betjent af Claus Hansen og fra første øjeblik var det en yderst positiv oplevelse for mig ! Claus gjorde et stort arbejde for at give mig be... Mehr ansehen
Har i april købet en nyere brugt hos Auto Lindvang. Sælgeren, Andreas, var imødekommende og fleksibel (De åbnede op en lørdag, selvom de normalt ikke har åbent her). Bilen har her senest meldt fejl... Mehr ansehen
Købte for et halvt år siden en tre år gammel Toyota RAV4 hos Lindvang. Har uden problemer eller forbehold fået lavet de reklamationer, der har været - herunder udskiftning af en kobling i sydlige Ital... Mehr ansehen
Det har været en fornøjelse at handle bil med Andreas! Virkelig super service og personlig betjening lige fra første henvendelse .Jeg har følt mig lyttet til og respekteret hele vejen igennem ,bå... Mehr ansehen
Langrode 25, 6200, Aabenraa, Dänemark
- 74 62 13 33
- lindvang@lindvang.dk
- www.lindvang.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fandt min drømmebil hos Lindvang og var…
Claus gjorde et stort arbejde for at give mig bedst mulig handel incl. byttebil og jeg blev virkelig godt tilfreds med resultatet og er super glad for mit nye køretøj med venlig hilsen Bjarne A
Har i april købet en nyere brugt hos…
Har i april købet en nyere brugt hos Auto Lindvang.
Bilen har her senest meldt fejl (motorlampe). Jeg tog kontakt til Auto Lindvang, og vi fandt en hurtig og god løsning på problemet. God service! 👌
Rigtig god oplevelse at handle hos
Rigtig god oplevelse at handle hos. Følte sig velkommen hos dem og samme sælger fulgte handlen til døren fra start til slut. Nok engang mange tak for den gode behandling og handel til Andreas
Fast service
I've gotten quick and professional help when acquiring my new car, even though the dealer was not an official brand distributor.
I've been mostly serviced by Mathias, an intern, but I only know that last info because of his e-mail signature - everything he provided was top notch.
Vi er så heldige, vi er blevet ejer af en Volvo CX 60, som vi har købt hos Auto Lindvang i Sønderborg. Vores sælger Mathias Pedersen, var en allertiders ung mand, som var inde i tingene ang. Volvoen. Han kunne svarer, på de ting vi spurgte om, han var nede på jorden og meget sympatisk. Det var et meget behageligt møde med Mathias. Købet gik hurtigt og leveringen af bilen også. Hvis vi lige skal komme med noget, så er vi ikke helt enige om, afleveringen af rengøringen af bilen ved afhentning, det ser vi forskelligt på. Men ellers total set, en god handel.
Super god service.
Super god service.
Får svar på det man skal.
Og den hjælp man har brug for.
Glad for min nye bil.👍
Det har været en fornøjelse at handle…
Det har været en fornøjelse at handle bil med Andreas!
Virkelig super service og personlig betjening lige fra første henvendelse .Jeg har følt mig lyttet til og respekteret hele vejen igennem ,både når det kom til særlige ønsker og behov, og når utålmodigheden pressede sig på. Vi er rigtige glade for vores nye bil, der endda kom hurtigere end vi havde regnet med.Tak til jer!.
mvh Mikkel nielsen
Super god service og vi er fuld ud…
Super god service og vi er fuld ud tilfredse med vores nu to biler købt hos Lindevang.
De er meget imødekommende og kundevenlig.
Kanon Service
Vi har fået en kanon service hele vejen igennem vores bil køb af deres sælger Andreas. Vi kan kun anbefale at købe bil hos dem.
Intet mindre end fantastisk…
Intet mindre end fantastisk salgsarbejde fra salgstrainee Andreas. Min kone og jeg købte en helt nye Dacia Duster fra udstillingen, der kun havde en enkelt eller to korte prøveture. Vi forelskede os straks i bilen og ville gerne sætte en underskrift på købskontrakten med det samme, men vores bank var lidt langsom med at give en tilbagemelding. Andreas holdte bilen tilbage til os, også selvom vi skred lidt over den aftalte deadline for, hvornår vi kunne give ham en tilbagemelding. Da først svaret fra banken kom, skrev vi under på købskontrakten samme dag - og så havde Andreas bilen totalt klar til udlevering et par dage senere.
Andreas leverede endda bilen på vores adresse og sørgede for at få taget vores gamle bil - der var byttebil - med retur, selvom den gav lidt udfordringer.
Undervejs i hele købsprocessen har vi aldrig haft en dårlig mavefornemmelse. Andreas har været venlig, imødekommende, tålmodig og villig til at lave en god handel. Og vigtigst af alt har han fremstået seriøst og på ingen måde anmassende. Det er første gang i mit liv, at der ikke har været én eller anden form for alarmklokke der har ringet, når jeg har købt bil.
Det er bare top dollar! Og bilen..... den er vi BARE glad for!
Tak Andreas.
Jeg købte Dacia Sandero i 2021 hos…
Jeg købte Dacia Sandero i 2021 hos Lindvang-forhandleren i Aabenraa. Andreas gav mig gode råd. Kommunikationen var meget ligetil fra starten. Jeg byttede min gamle Logan til en rimelig pris. Jeg kan anbefale alle, der ønsker at købe en Dacia, at kontakte Andreas.
Hold jer fra lindvang Sønderborg vi har…
Hold jer fra lindvang Sønderborg vi har købt en Darcia Duster for 1 1/2 år siden. Det første vi prøvede var at anhængertrækket ikke sad ordentligt fast det var bare et held at vi ikke tabte vores campingvogn. For nylig regnede vi med at vi kun var punkteret men dækfirmaet sagde at det kunne ikke labbes da det var revnet det viste sig at alle 4 dæk var mørnet, men lindvang mente kun at det var kosmetisk.så de har tjent de sidste penge på os
Rigtig god service og kommunikation i…
Rigtig god service og kommunikation i forbindelse med vores bilkøb
Vi kan kun anbefale Mathias og Auto Lindvang
Værkstedets faglighed halter
Flinke og rare mennesker at tale med, men det halter gevaldigt ift. fagligheden når det kommer til værkstedet.
Havde startproblemer med min Renault Megane fra 2015. Falck hjalp med at få gang i den og så kørte jeg efterfølgende ned til Lindvang I Aabenraa med den.
De kiggede på den og sagde, at alt var som det skulle være og at det nok skyldtes afladning af batteriet eller andet, som gjorde at den ikke kunne starte. Fik lov til at betale 813kr for kontrol af kredsløb til opladning og en - viser det sig nu - forkert udmelding om, at der bestemt ikke var noget galt med batteriet.
I dag startede bilen så ikke igen hvilket virker mærkeligt når man læser ovenstående... Talte så med den super kompetente mand fra Falck - ros til dem i øvrigt - som sagde, at det åbenlyst var batteriet den var galt med.
Jeg kan ikke anbefale værkstedet hos Lindvang. Har også tidligere haft min bil dernede, hvor jeg så efterfølgende måtte forbi igen fordi, at det ikke var gjort godt nok.
Sms klokken 07 køber bilen klokken 13
Jeg taler med en sælger klokken 07:30 klokken 13:00 har jeg prøvet bil og underskrevet kontrakten. Alt er godt med stor tilfredhed.
Jeg fandt en rids i lakken, skriver lige for at hører hvad vi gør. Der kommer en stift hjem til at dække denne lille skramme.
Jeg kan kun være glad og stolt. Klar et godt sted, og Andreas er super flink og venlig. Som at have en ven, der ved noget om biler. Man bliver rådgivet på det nødvendige, og samtidig svare han ærligt om hvad de kan og hvad han vil anbefale. Alt uden jeg føler at jeg bliver presset eller at det lyder sælger “smart”.
Vil klart købe min næste bil af ham. Og måske også få andre til lige at kigge forbi.
En skuffelse. Ikke et autoriseret værksted værdigt
Min tillid til værkstedet er hørt op! Selv om jeg har købt bilen fra ny hos dem og lige siden været en trofast værkstedskunde, har jeg samme indtryk: "Auto Lindvang i Sønderborg tænker kun på at presse penge ud af deres kunder! Deres arbejde på min bil har været mangelfuld, og de informerer ikke om omkostningerne ved det de laver", som en tidligere anmelder udtrykker det.
Det er bare at betale ved kasse 1. Pris: 9.411,-
- OG KLIMAANLÆGGET VIRKER STADIG IKKE ... Kundeservice og ekspertise burde være en selvfølgelighed på et autoriseret værksted som dette.
Begge mine Renault'er skal skiftes inden længe. Og Auto Lindvang ved det. Man kan undre sig over, at de som virksomhed ikke er klogere.
Super god service fra start til slut
Super god service fra start til slut, som altid
Rigtig god service.
Rigtig god service.
Kan varmt anbefale lindvang.
Auto Lindvang Sønderborg
Kvalificeret rådgivning og meget venlige ansatte.
I just bought Megane from this company…
I just bought Megane from this company and whole process was amazing, Andreas was the person that helped me with all process, gave me fair price and all in all i would recomend this car dealer to all. Extremely happy with car and professionality fromnthe staff. 5+ from me. Good job Andreas 😊👍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.