Bokade en tid för byta glasrutan hos dom i Nybro. Ringer idag och frågar vad priset blir då jag önskade offert. Ville att jag skulle komma in idag istället och skriva på fullmakt och skadebla... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Tack Martin G,servicetekniker på Liljas bil Kalmar. Det är precis därför man köper en bil på ett seriöst ställe,då förväntar man sig seriös service,och det har jag fått 2 gånger nu av Martin G.... Mehr ansehen
Köpte en bil hos lilja i Växjö. Såg att många hade ett bra mottagande av Jesper så jag kontaktade honom angående bilen jag ville ha. Väldigt hjälpsam och förklarade hur vi skulle gå till väga på bäst... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Liljas Bil är återförsäljare av Volvo, Dacia och Renault. Både nytt och begagnad på lager. Vi har allt för ett enkelt och glädjefyllt bilägande - Välkommen in!
Kontaktinformationen
Kalmar, Schweden
- www.liljasbil.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Bokade en tid för byta glasrutan hos…
Bokade en tid för byta glasrutan hos dom i Nybro.
Ringer idag och frågar vad priset blir då jag önskade offert.
Ville att jag skulle komma in idag istället och skriva på fullmakt och skadeblankett, samt att han skulle ta bilder. Frågade flera gånger ifall jag hade försäkring.
Vad är det för lallare som jobbar där? Såklart att jag bokar utan giltig försäkring och kör utan försäkring.
Vilket snille.
Rekommenderar inte detta ställe till någon pga detta. Oklar info och inga vettiga svar.
VARNING
Edit:
Försäljningschefen på Liljas Bil har nu ringt och bett om ursäkt. Jag har hela tiden sagt att jag inte kräver ersättning, bara en ursäkt. Den har jag fått. Ärendet är för mig avslutat. Jag hoppas att de ser över sina rutiner.
VARNING! KÖP INTE BIL AV LILJAS BIL!
Säljaren blev oanträffbar. Betalningsinfo dröjde, vilket skapade stress.
Oklara och glidande besked om leverans.
Ingen genomgång av viktiga detaljer såsom hur man låser, låser upp. Ingen hjälp med mjukvaran.
Bilen levererades med mycket låg batterinivå (den borde varit halvladdad, minst). Så de behövdes laddas direkt, då visar det sig att laddkabel är oåtkomlig under inslängda vinterdäck.
Man glömde hatthylla och adapter.
Mugghållaren var trasig vilket innebär att bilen måste in på verkstad. Har en svag misstanke att även att vindrutan är skadad.
Felaktigt laddkort det visade sig vara registrerat på någon annan person.
Systemfel, och bilen halvdöd då uppkopplingen inte fungerade på två dygn.
Vilken bilhandlare kan med stolthet leverera en bil i detta skick? Jo det gör Liljas Bil i Växjö
Har även försökt nå VD:n direkt via mejl utan att få ett svar. Det verkar som att ointresset för kundnöjdhet genomsyrar hela företaget.
Tack Martin G,servicetekniker på Liljas…
Tack Martin G,servicetekniker på Liljas bil Kalmar.
Skickar ett mail till Liljas Kalmar på kvällen,dagen efter på morgonen ringer servicetekniker Martin upp,1 timme senare är man där och lämnar in bilen,,snabbt enkelt och trevligt bemötande.
Fixar o donar, utan konstiga frågor.
Klart,,,hade Volvo selekt= alla garantier,,så ingen betalning.
Proffsigt// Paul Elgström
ryktet om att man får in ca 70% på felsökning stämde som en kyrkräkning.
Betalade 5090 kr för en krånglande handbroms. det är en känd åtgärd..byta ett lite kablage vb vid bakaxel,1700kr ok programvarauppdatering 685 kr och en uppdatering på det 2,80 kr.när man ifrågasätter så börjar bladdrandet ..jag felsökte ,vi måste felsöka ...Jag har drivit en AD verkstad i många år.men Volvos bilar är låsta för våra datorer..så slutligen.. 5090 kr och instrumentpanelen lyser som mitt flipperspel..JS Kalmar
Jag köpte min bil hos Liljas för…
Jag köpte min bil hos Liljas för ungefär ett år sedan. Inledningsvis upplevde jag servicen som mycket god och personalen var både hjälpsam och tillmötesgående.
Redan efter några veckor uppstod dock problem med motorn, vilket kändes märkligt. Trots att jag hade ett serviceavtal fick jag själv stå för vissa kostnader, vilket inte överensstämde med den information jag fick vid köpet. Efter diskussioner och tydlig dialog löstes situationen till slut.
Under perioden hade jag även en ettårig försäkring via Volvia. Tyvärr uppstod ytterligare problem med bromsar och elsystem, och min upplevelse av försäkringshanteringen var inte positiv. Trots att jag kunde visa att försäkringen fortfarande var giltig fick jag ändå betala betydande kostnader, och jag upplevde att jag möttes av otydliga besked.
Min samlade erfarenhet är att bemötandet inför köpet var mycket professionellt och förtroendeingivande, men när problem uppstod kände jag inte samma stöd som kund.
Känner mig dum och lurad Jag fick inte korrekt information om…
Jag fick inte korrekt information om bilen jag köpte. Försäljaren påstod att det var en 2024 (uttagen dec 2024) och att jag skulle ha nybilsgaranti till dec 2026. Jag tror ju på vad säljaren säger. När jag sedan läser köpehandlingar står det att bilen är en 2023. När jag ska hämta bilen har jag fått höra att bilen är ”skitfin” och avspolad! När jag får se bilen är den skitigare än den bilen jag bytt in. Den ”nya ” bilen är långt ifrån recondad. Jag sitter hos säljare i flera timmar, dels när de värderar min bil samt när bilen jag ska köpa recondas. Den nya bilen har dessutom märken i lacken och i plastdetaljerna, men jag får inget avdrag. Bilen har haft många problem sedan jag hämtade den och säljarens bemötande är inte ok. Jag har känt mig som ett problem för säljaren. Han har nog missat kursen ”hur man bemöter en kund som råkat köpa en dålig bil”. Jag har köpt många bilar hos Liljas i Kalmar under 30 års tid, men nästa bil blir inte där. Känner mig så dum och lurad av en säljare som charmade mig och jag gick på det.
Växjö
Supernöjd med samtliga verkstadsbesök hos liljas i Växjö.
Vi träffade bilförsäljaren Jochen…
Vi träffade bilförsäljaren Jochen Simeoidis, som var otroligt trevlig, professionell och noggrann. Tack vare honom hittade vi vår drömbil. Han var ärlig, mycket kunnig och verkligen rådgivande genom hela processen. Vi blev mycket imponerade av hans engagemang. Nu återstår bara att sätta oss ner och prata igenom köpet med hela familjen innan vi köper vår drömbil.
Tusen Tack Liljas bilar Kalmar
MVH
Katerina N
Jochen Simeonidis
Jochen Simeonidis, väldigt duktig säljare, köpte en Volvo EX40 idag och är så otroligt nöjd, han tog hand om oss på plats och gav en trygghetskänsla. Rekommenderar honom starkt till er som vill ha en trygg och bästa bilköpet någonsin!
Levererade trasig bil
Vi fick en bil Renault Megane eTech som varit på på felsökning tidigare hos Liljas då backkamera och 360 ej fungerade.
Detta fick vi lösa via Hedins under 4 service besök, och vi fick i princip inget stöd alls från Liljas. Väldigt nonchalant och dåligt.
Varför gör man ens originalservice?
Jag förstår inte varför Liljas skyddar Volvo från reklamationer. På min modell var det ett känt fel att bakdörren inte går att öppna. Första vintern det hände valde man att smörja lite extra. Det hjälpte, nästa vinter kom då givetvis problemet tillbaka. Men då hade tiden för Volvos garantibyte av låsmekanismen gått ut, så jag fick betala hela kalaset själv. Dålig stil. Man kunde gott bytt handtaget första året. Och när man nu gjorde som man gjorde kunde man bytt det på egen bekostnad. Jag har ju trots allt spenderat några hundra tusen i service och reparationer under åren.
Nu har jag fått problem med att lädret släpper på panelen. Eftersom bilen är 8 år gammal gäller inga garantier. Men, jag undrar ju ändå. Ska inte en bil som kostar så mycket använda lim som håller mer än 10 år??? Det tyckte i alla fall inte verkstadschefen, och Volvo har delegerat ansvaret för reklamationer till just verkstadscheferna.
Det blir inga mer Volvos för min del. Och den service som är kvar innan jag säljer denna kommer jag göra på något billigare ställe. Man får ju liksom inget för det extra man betalar när man är kund hos Liljas.
Liljas Växjö
Köpt min bil av Mats Nilsson på Liljas i Växjö. Trevlig, rak och snabb kontakt. Men framförallt så löste han dom problem som uppstod efter vägen utan krångla, vilket visar att man inte bara struntar i kunden så fort dom levererat bilen. Leverans till Stockholm på bestämd dag och tid även det helt felfritt. Rekommenderas!
Liljas Kalmar
Jag borde lyssnat på rykten och undvikit denna försäljare Jochen Simeonidis . Vi hade i princip gjort upp en affär och han ändrade sig i sista stund och skulle ha betydligt mer emellan. Han klassade ner på obetydliga saker på min inbytesbil som trots allt nyss gått igenom en besiktning och var nyservad. Han blev otrevlig och brusade upp ordentligt och höjde rösten. Kanske finns andra försäljare där att välja som är bättre, men välj inte honom för guds skull, han borde sluta.
Jag har just varit på Liljas i Kalmar…
Jag har just varit på Liljas i Kalmar och pratat med en Jochen Simeonidis. Detta var det värsta jag varit med om, otrevlig från första stund med en otäck härskarteknik samt så pratade han nedvärderande mot mig, kanske för att man är kvinna och tydligen inte förstår något om bilar eller bilaffärer… Tyvärr har jag hört dåligt om honom tidigare, så detta bevisade det bara tydligare. Inget mer Liljas för mig.
Nonchalant!
Bilen (XC40 el) har 83 procents laddning men går inte att köra en meter. Varken framåt eller bakåt. Kontakter med Volvo on call leder till bärgning. De förordar Liljas bil, Växjö. Mellan den 11 och 15/8 är bilen på verkstaden. Under den tiden förmår ingen på Liljas ta en ynka liten kontakt. Svagt! Vad har ni för kundperspektiv?
Servade bilen i Tingsryd
Servade bilen i Tingsryd. Bra pris snabbt utfört jobb och trevlig personal
Vi är supernöjda med köpet av vår bil…
Vi är supernöjda med köpet av vår bil från Liljas i Växjö! Kontakten med vår säljare Emily var smidig och professionell från start till mål! Vi fick snabba svar, bra information och leverans på rekordtid med tanke på de midsommartider vi var i. Ett extra tack också till Bosse som körde upp bilen till Stockholm, så lyxigt och uppskattat! Bilen var i fantastiskt fint skick vid leverans och hela upplevelsen kändes trygg och enkel. Rekommenderas varmt!
Jag tankade hos Tanka, Liljas i Växjö
Jag tankade hos Liljas mack Tanka i Växjö 250522 för 503,00 kr.
Och ni hade gett mig en bonuscheck på 25 kr, lät ju bra.
Men när ni skickade mig kontoutdraget för betalning så debiterar ni sk "Pappersavgift" på 35 kr !!!! Dvs det blir minus 10 kr istället för en bonus på 25 kr.
Jag vill inte få några fler sk bonuscheckar från Liljas ; resultatet blir enl ovan med er sk "Pappersavgift" på 35 kr en förlust.
Så därför är det färdigtankat hos Tanka, fortsätter med ST 1 och Ingo .
Kurt Norlander Växjö
Positivt upplevelse med Liljas Växjö
Positivt upplevelse med Liljas Växjö! Rekommenderas stark om du är ute och ska köpa både ny och begagnad bil. Tack Zeljko för allt, vi älskar vår Volvo.
Köpte en bil hos Liljas bil i Tingsryd.
Köpte en bil hos Liljas bil i Tingsryd.
Väldigt bra service och väldigt bra kontakt med Adam som smidigt levererade en toppenbil till Stockholm.
Ett stort tack till Börje som körde upp bilen! Kan rekommenderas!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.