Bestilte muldjord, div. gødningsprodukter, LECA og lergranulat søndag 15/3. På intet tidspunkt i bestillingsprocessen bliver jeg advaret om, at jeg har overskredet lagerbeholdningen for to varenum... Mehr ansehen
Meget stor butik, men stort udvalg til især hest og dernæst hund, men også alt muligt andet. Vi skulle bruge nogle ridehjelme og lidt andet rideudstyr. Ekspedienten fangede meget hurtigt, at det ikke... Mehr ansehen
Det ligger desværre lidt udenfor byen, men det er besværet værd at tage derud! De har et utrolig stort udvalg af bl.a. hesteting. Betjeningen er yderst venlig. Jeg har oplevet følgende: * Selvom... Mehr ansehen
Bestilte Live hundefoder d. 11.02. Var klar til levering dagen efter. Altid god service og hurtig ekspedition. Desværre bruger man PostNord som pakke leverandør. Leveringen kom først frem... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
LH Foder er et godt sted at handle
Skjoldhøjvej 38, 8471, Sabro, Vereinigte Staaten
- www.lhfoder.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Aldrig handel hos lh. Service er ikke eksisterende
Vi købte 2 paller sol piller af lh foder.
Begge paller er total fyldt med smuld og er stort set fri fra hele piller.
Vi tager kontakt til lh som kommer hjem til os og henter et par sække. Derefter høre vi intet.
Ringer så til dem en uges tide senere med den besked om de vil ikke dække noget eller refundere noget. Så nu står vi med 2 paller piller til 7500 vi ikke kan bruge og en snegl der er smadret pga disse piller og lh er total ligeglade.
Super fin service og hurtig…
Super fin service og hurtig ekspedition. Der var en skade på leverancen som jeg skrev til dem om og dagen efter var varen erstattet af en ny. Tak for det.
Kan godt anbefales
Hurtig og nem handel
Hurtig og nem handel bestilte solsikkepiller d 20/11 og de blev leveret idag.
Havde dog mine tvivl med firmaet da jeg læste de andre anmeldelser men prøvede dem afligevelet og kan kun anbefale dem og vil uden tvivl handle der inde igen
Fantastisk forretning
Fantastisk forretning, med bred sortiment. Altid super service. Har handlet der i mere end 20år og de senere år et par gange om md. Der har aldrig været en negativ oplevelse de gange jeg har været der.
Fantastisk service når der bliver leveret palle bestiller hjemme. Der bliver ringet i god tid, og tingene bliver kørt på plads og ikke bare stilt ved porten.
Mangler man noget, så tag forbi, de har næsten alt ellers skaffer de det hvis det er muligt.
FANTISK butik for heste ejer
Fantastisk butik for en hver dyre elsker. Stort sortiment til hest og rytter Virkelig et mekka for en heste ejer Betjeningen er den bedste jeg har fået i nogen butik. 5 stjerner her her, de er min favorit butik i fremtiden
Hold jer væk!
Bestilte solsikkepiller med levering indenfor 1-3 hverdage. Da intet skete kontakter jeg firmaet, som iøvrigt næsten er umulige at få kontakt med.
Her lød svaret at de ikke har dem på lager hvilket jeg fik at vide står i beskrivelsen.
Nu er det ikke alle der læser en beskrivelse på piller, hvorfor man nok burde gøre opmærksom på det ved bestilling.
Jeg beder om at få ordren anulleret, da jeg ikke kan vente 10 dage på at de måske får dem på lager.
Ordren bliver annulleret, men beløbet holder de stadig i reservation. Jeg giver dem en uges tid, og må så ringe igen og bede dem frigive beløbet, det bliver igen lovet. Endnu en uge går, og stadig ingen penge frigivet. Proceduren gentager sig og her 3 uger senere, er pengene stadig ikke frigivet.
Aldrig om jeg vil anbefale så uprofessionelt et firma!
Ingen kommunikation
Simpelthen under alt kritik. Bestilte en palle træbriketter og der skete intet, ringede to gange og fik af vide at de nok skulle komme. Frustrerende, da det er mange penge og jeg gerne ville handle et andet sted. Pengene kom heldigvis retur på min konto.
Lavede en bestilling på stensalt
Lavede en bestilling på stensalt. Fik det leveret med hul i den ene pose. Skrev til dem og fik tilsendt en ny pose. Den nye pose var dog stenhård så den kunne ikke bruges. Så det var ikke en ordentlig erstatning, som kunne bruges til hensigtning ift. saltning af lammeskind.
Vi skal ikke købe noget i lh foder!
Vi skal ikke købe noget i lh foder!! Jeg ringede til dem inden, for at høre om de havde stolperne på lager, og om de havde mange fordi jeg gerne ville se om de passede til vores pælehammer. Det var ikke noget problem. Da jeg så kommer hen til dem, må jeg kun se deres ene skæve udstillingsmodel, hvor de ikke en gang har afmærket hvilken pæl der har hvilke mål. Jeg prøver sødt at sige, at jeg gerne lige vil se pallerne inden jeg bestiller 75 stk. det kan bare ikke lade sig gøre. jeg synes godt nok det er dårlig stil!!!!
Nu har jeg handlet med L-H foder 3…
Nu har jeg handlet med L-H foder 3 gange, efter jeg er blevet fugle ejer. Har kun oplevet sødt og hjælpsomt personale, priser er dog på nogle produkter lidt i den høje ende. Men vil helt klart anbefale at handle der.
Billig levering
Billig levering, hurtig levering samt for fornuftige priser👍🏻
Ikke sidste gang jeg handler her.
Dejlig første-gangs oplevelse
Dejlig første-gangs oplevelse! Jeg gik særligt efter et par fodertønder som jeg ikke har set billigere andre steder og det gælder tilsyneladende også deres andre produkter. Jeg er klart en ny fast kunde! Derudover også en billig og hurtig forsendelse, som ganske nemt blev leveret helt nede ad min lange indkørsel - tak for god service :)
Købte to fodertønder i lørdags til…
Købte to fodertønder i lørdags til markeds bedste pris og fik dem allerede leveret om tirsdagen.
Gode priser, hurtig levering...
Helt okay Service men lidt ventetid på mail henvendelser
Lidt lange svartider på forespørgsler men helt okay der kan være travlt 👍🏼😃 ellers udemærket service både via. Telefon og mail, samt ingen udfordringer med levering af pakke.
Er så skuffet og ked af det
Jeg har i dag sendt dem denne mail :
Jeg føler mig snydt og er meget utilfreds med handlen vedr. hundehus, efter jeres mål på jeres internet side, skulle huset jo være dejlig stort, 169 x 92,5 , men det viser sig så at være målet på taget, det reelle udv. mål er 150 x 72, hvilket er væsentlig mindre end beskrivelsen, indv. dybde er kun ca. 60 cm, der er jo ikke større end det hundebur der er i bilen, nu har jeg en større schæfer den kan jo knapt nok vende inde i hundehuset. Hvis jeg havde vidst at det ikke var større havde jeg ikke købt det og da slet ikke til den pris, så kan man finde bedre andre steder. Nu er det sådan at jeg kan nok ikke levere tilbage, da jeg nu har malet huset, det var da jeg stod og malede de enkelte dele min kone sagde hun syntes det så småt ud, så målte vi op så så at det slet ikke svarede til de opgivne mål.
Hvis man skal købe hus opgiver de jo heller ikke antal m2 tag der er på huset, men antal m2 beboelse.
Effektiv og hurtig levering
Bestilte uden problemer fra hjemmesiden og fik leveret ved døren kort tid efter. Super effektiv og hurtig levering
Fin butik at handle med
Godt sted at handle,der er aldrig problemer med noget.
Rigtig fin service med eftersending af…
Rigtig fin service med eftersending af en manglende genstand😁
Dårlig service
Fik kun tilsendt den ene af de to varer jeg bestilte. Ingen besked om at de have udsolgt af bobslæden jeg også skulle have. Jeg måtte selv ringe og spørge hvorfor bobslæden ikke figurerede på fakturaen, og da var pengene selvfølgeligt hævet og pakken sent, så det var bare ærgerligt for mig :-/ Jeg har aldrig oplevet at man ikke bliver orienteret når noget ikke kan leveres eller er i restordre. Dårlig stil og dårlig service.
Fremragende (o:
Ingen fejl eller mangler af nogen art.
Hurtigt sendt/leveret.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.