Vi havde beskrevet fejlen på vores 9 pr gammel vaskemaskine på LF servicecenter hjemmeside og angivet dens alder. Teknikeren mødte op og brugte ca. 5 sekunder på at dreje tromlen rundt,hvorefter han... Mehr ansehen
Virkelig go og præcis service. Vi er virkelig glade for man idag stadig bruger lidt tid på at reparere ting - og ikke bare kassere og smide væk. En håndværker der ku sit kram gjorde, at vi bevarede vo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tre dage før nye lejere skulle overtage vores sommerhus, valgte ovnen at stå af, og da vi bor 150 km fra huset, var det “lagt op til problemer”. Vi kontaktede LF Servicenter, hvor Christian på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
LF hårdehvidevare service aircon varmepumper rep vaskemaskiner tørretumler emhætter køl frys ismaskiner
fjordvej 6, 4800, Nykøbing F, Dänemark
- stig@lf-servicecenter.dk
- www.lf-servicecenter.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt igennem forfærdelig kundeservice
Værste oplevelse på kundeservice, hvis man overhovedet kan kalde det for det, nogensinde!
Vi snakkede med en Birgitte, der udover at lyde ekstrem sur og irriteret i telefonen fra start af, bare på ingen måder ville hjælpe os. Det er simpelthen den værste kundeservice medarbejder, jeg nogensinde har oplevet.
Har haft besøg af montører fra LF til…
Har haft besøg af montører fra LF til vores Gram ovn 3 gange. Fik at vide sidste gang at montørerne aldrig var blevet testet for corona. Firmaets politik er at de ikke er forpligtet til at teste deres medarbejdere, så det må de selv gøre i deres fritid. Meget dårlig firmapolitik i disse tider, da de besøger mange forskellige private hjem hver dag. De kommer ALDRIG ind i vores hjem uden en gyldig test.
Kunder velkomne ??
Lang ventetid på besøg- sur tone på kundeservice.
Godt firma altid venlig når man ringer…
Godt firma altid venlig når man ringer overholder aftalerne godt arbejde og flinke medarbejder
Pris ok.
Mvh
Johnny Bælum
Fik en ud fordi min opvasker ikke ville…
Fik en ud fordi min opvasker ikke ville tømme vand ud. Der er stadig garanti på, men endte op med og betale 875 kr og ingen kvittering på betalingen.
De ved ikke nok om deres arbejde
Sjældent jeg har oplevet så dårlig service.
Vi skulle have LF service ud, fordi vi havde købt en vaskemaskine af Skousen som var gået i stykker, manden fra firmaet forklare os at det ikke er vores skyld, dagen efter trække han så i land, også er det vores skyld der er en flænge i plastikken inde ved vaskemaskinens tromle.
Det hele ender med at vi får en ny vaskemaskine afSkousen, men at vi selv skal betale 875 kr. til LF service.
Så min varme anbefaling får i ihverfald ikke, syntes det er manglende kundeservice og viden indenfor det område man arbejder med.

Montering af varmepumpe
Vi har i dag haft besøg af en meget professionel montør.
Han lavede et rigtig fint stykke arbejde, da han monterer vores varmepumpe. Derudover var han rigtig god til at yde den service at vise os funktionaliteten af vores nye varmepumpe
jeg kan bestemt anbefale at man bruger denne virksomhed

Antwort von LF-Servicecenter
Vi har brugt LF igennem flere år og det…
Vi har brugt LF igennem flere år og det har altid været helt kanon og dygtig service 👍🏻
Nu har jeg fået en ny vaskemaskine i…
Nu har jeg fået en ny vaskemaskine i stedet for den utætte, dejligt. Jeg fik lov til at vælge mellem 2 forskellige maskiner, fin service. Den nye maskine fungerer fint, og er noget mere lydløs i brug. Den anden larmede så vi troede, at bagboen slog græs. Er meget glad og tilfreds.
Opsætning varmepumpe
Montøren er lige kørt og hele forløbet var perfekt - ingen tvivl om at C---- havde styr på tingene. Kan kun anbefales.

Den 2.sep
Den 2.sep. ringer vi til forhandler at der er problemer med vores opvaskemaskine. Den 10. kommer serviceteknikeren og konstatere at der mangler nogle dele.d. 24. rykker vi, og får at vide at de vil rykke leverandøren. Den 2. oktober rykker vi igen. Svaret er at vi kan forvente at delene kommer omkring d. 14. okt. Så er der gået halvanden måned uden opvaskemaskine og hvor vi skal rykke for hvad der foregår. USERIØST.
Vi skal have lavet service på vores luft til vand varmepumpe, det bliver ikke hos LF servicecenter.

Meget tilfreds med service
Meget tilfreds med service, kom til aftalte tid, samt vel udført arbejde, vil helt sikkert bruge jer næste gang, vil anbefale jer med 5 Stjerner.

super service fra Stig
Stig var yderst behjælpelig med min varmepumpe den var helt ny og larmede, problemet løst med et nyt leje.
Om nogen fortjener 5 stjerner så er det dig
og dem skal du have flere af, så pøj pøj med dette.
Tekniker kom og skiftede printplade i…
Tekniker kom og skiftede printplade i min nye Whirlpool kogeplade, og kørte afsted igen med beskeden: Nu virker det hele igen. Dagen efter (i dag) virker 2 af kogepladerne overhovedet ikke - værre end det hele startede med !
Man tager fri fra arbejde, får at vide at tekniker kan komme på mandag - det er fredag i dag - og så kan jeg ellers bare vente. Skal have huset fuld af gæster i morgen :-( Kontormedarbejder som tog tlf. hertil morgen, var yderst snerpet og havde absolut INGEN forståelse for min frustration, og sagde bare at de i hvert fald ikke kunne komme i dag, og at det hele jo virkede da teknikeren kørte - underforstået at jeg nærmest løj !
Virkelig dårlig uprofessionel behandling af en i forvejen dårlige oplevelse, det var ikke gået i det kundecenter jeg selv sidder i !

Antwort von LF-Servicecenter
Lyver direkte i telefonen .ikke noget…
Lyver direkte i telefonen .ikke noget problem her. Hold jer væk det er en pengemaskine .
Vi må politianmelde og Forbrugerstyrelsen

Super tilfreds😁😁😁
Vi har fået skiftet støddæmpere på vores Miele vaskemaskine og lavet service på varmepumpe,samt fået mont.en ny varmepumpe i garage. Alle job er udført meget professionelt. Der er ikke et øje tørt den nye pumpe blev mont.af Søren jeg har kun godt at sige om ham og firmaet og kan med 100% sikkerhed sige at vi ses igen til næste varmepumpe eftersyn. Mine varmeste anbefalinger skal I hermed få.

reparation af ovn
Tekniker blev rekv. til at se på oven, der efter kort tids brug slår hfi relæ.
Tekniker ankommer tænder ovn og sætter sig og kigger måler intet eller gør andet. Foreslår at der kommer fugt ned ved stikkontakt og sætter en plastpose omkring Pris kr. 800,00 der skal betales kontant.
Kort efter samme problem. Henvendelse til lokal elektriker, der i løbet af få minutter måler og opdager at varmelegeme er brændt af og forud sager fejlen.
Dette burde LF service have opdaget. Kan godt forstå at er skal betales med det samme
Et firma jeg aldrig henvender mig til igen

Effektiv og til tiden :)
Effektiv og til tiden :)
Henrik var innom for at se til min ASKO vaskemaskine. Hurtig, nemt og effektivt med et smil selv om det var 7:30 om morgenen. :) TAKK!

1276,80 kr
1276,80 kr. for reparation af Electrolux vaskemaskine, hvorefter reparatøren går med meddelesen om at han ikke kan gøre mere.
Fakta er at maskinen stadig er i uorden så pengene er bare tabt. Et firma jeg bestemt ikke henvender mig til igen.

Antwort von LF-Servicecenter
Kan nok ikke være meget bedre..
Nedenstående er første anmeldelse før sidste besøg, som lovet opgraderer jeg fra 4 til 5 stjerner, som jeg skriver at de har gjort sig fortjent til ved deres fremragende opfølgning mv.
Jeg er overrasket over de dårlige anmeldelser herinde, så jeg vil da lige blande mig - jeg har oplevet fantastisk modtagelse, håndtering og opfølgning - desuden skal det nævnes at jeg min sag er blevet behandlet som reklamation, da garanti blot var overskredet med 10 dage - det skal man vist ikke regne med alle steder..?
Jeg er ikke umiddelbart enig I at en fejlkode vil være nok grundlag for dem til at afkode hvad reservedele der skal bruges - hvilket også var tilfældet, de var nødt til at bestille hjem og vende tilbage, det tror jeg ikke kan gøres så meget anderledes, og på garanti, er dette en stor merudgift for dem, så mon ikke det bare er uundgåeligt? De har jo heller ikke bestilt de relevante dele hjem når du har bilen på værksted, de er jo ikke synske...
Jeg mangler stadig endelig reperation (besøg nr. 2), men vil nu mene at det indtil videre ikke kunne gøres bedre - men af samme årsag kun 4 stjerner lige nu, jeg opgraderer bestemt til 5 hvis det bliver ved at køre lige så smidigt og kan ikke lige nu se nogen grund til ikke at anbefale LF til andre. For nu vil jeg blot sige tak for hjælpen og en god oplevelse af at der både er forståelse og styr på tingene.

Antwort von LF-Servicecenter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.